Атанаска не е убийцата от Поморие, мъж е, обяви майка й

Според жената удушвачът имал спор с бащата на Алекс
Обновена: 20 яну 2015 13:26 | 20 яну 2015 13:09,
16
Атанаска не е убийцата от Поморие, мъж е, обяви майка й
Снимка: Булфото

С изненадваща версия за мъж-убиец на малката Алекс в Поморие излезе майката на обвинената в злодейството Атанаска Георгиева. Това стана на втория ден от делото срещу 39-годишната жена.

Още по темата
8-годишното момиченце беше открито удушено на 10 април миналата година. Ден по-рано то изчезна на връщане от училище в морското градче, а към родителите му бе отправено искане за откуп. Трупът на детето бе открит в таванското помещение на Атанаска, което се намира точно над апартамента на родителите му.

Майката на Атанаска, Светла Димитрова, днес обясни пред съда, че не дъщеря й, а мъж на 30-35 години е отвлякъл и умъртвил детето. Според нея човекът се казва Антон Петров. За убиеца й разказала дъщеря й.

Пред съда майката обясни, че след убийството мъжът заплашил Атанаска да мълчи. Светла Димитрова обясни, че убиецът отправил „много сериозна заплаха” и към друга от дъщерите й във Facebook. Близките на Атанаска открили чрез приятели негова снимка и обвинената за убийството го разпознала.  „Много трудно изкопчихме истината от нея, но в крайна сметка реши, че ще говори”, каза пред bTV майката.

Тя разказа още, че дъщеря й била болна от грип в дните преди убийството на Алекс. Атанаска пуснала мъжа в дома си, защото помислила, че е близък на семейството. Той влязъл с живото дете, а по-късно се върнал с безжизненото му тяло и заплашил Атанаска да мълчи.

Майката обясни още, че дъщеря й е дала показания по случая под психически и физически тормоз – „от полицаите и външни хора някакви от София били докарани”.

Според Светла Димитрова убиецът и бащата на детето по-рано имали скандал пред входа на дома му.

От прокуратурата пък отвърнаха, че са проверявали и по-рано версията на майката. Снимката и името на човека били от профил във Фейсбук, който се оказал фалшив.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
2
 
3
 
! Отговори
Дида преди 9 години
Тая какви ги плещи,вкарал детето,после го извел живо,след това пак го донесъл,нали е имало полиция как ще влиза и излиза с детето?Какви са тези приказки по пейките ли,то бива бива ,но чак толкова!Защо досега дещеря и не си призна,как може да търпиш този грях ако не си го извършил това убийство и то на дете,за какво го уби?!!!Какво ти е направила тази невинна душица?
13
0
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
я всичките в морето българия е инкубатор за ***
12
0
 
3
 
! Отговори
Боби преди 9 години
Поетът е описал тази драма добре "Народа ***, животът-тежък, скучен". Пълен абсурд. Навсякъде има психари
11
0
 
2
 
! Отговори
Лили преди 9 години
До 10.....Направо ме разплака този стих ....:((((. Красиво и истинско !!
10
1
 
2
 
! Отговори
АНОНИМНА преди 9 години
РАЗБИРАМ ТАЗИ ЖЕНА ,ЧЕ ИСКА ДА СПАСИ ЧЕДОТО СИ , НО ВСЕ ПАК НЕКА ДА ПОМИСЛИ И ЗА ДРУГИТЕ РОДИТЕЛИ, ЧИЕТО ДЕТЕ Е МЪРТВО ПО ВИНА НА НЕЙНОТО. ТЯ ПРАВИ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ НА НЕВМЕНЯЕМИ. ПРОДЪЛЖАВА ДА ПОДДЪРЖА ТЕЗА, КОЯТО Е ПРОТИВНА НА ДОКАЗАТЕЛСТВАТА В СЪДА.ПРОСТО НЕ И ПРИЛИЧА ЗА ВЪЗРАСТТА.
9
1
 
8
 
! Отговори
Х преди 9 години
Все пак лихварите са начетени ,как изчислиха живота на детето си на 2 х 200 000 хиляди лева.Ако им предложат още 100 000 сигурно ще оттелгят жалбата.
8
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Умират цветята Увяхват понякога рано Отлита душата им в миг като звън на камбана Избират да бъдат звезди да растат на небето. Избират да имат очи, дето нощем да светят И нищо не може да спре тази кратка раздяла душите им имат криле И ненужното тяло остава там, долу, обвито в пръстта, в тишината До корен оголени страшно умират цветята
7
1
 
9
 
! Отговори
МАЯ преди 9 години
До Анонимен ЦИРК Е РАЗБИРА СЕ , КАКВО ДА Е ДРУГО, ТО В СЪДА НЯМА ИСТИНА САМО ЦИРКОВЕ СЕ РАЗИГРАВАТ, САМО КАТО ВИДИШ МАЙКА И НА ТАЯ КОЛКО Е ЛУДА СТАВА ЯСНО! МЪЖ БИЛ КАТО Е МЪЖ ДА КАЖАТ КОЙ Е. СЕГА ЩЕ Я ИЗКАРАТ ТАЯ АТАНАСКА ОТКАЧЕНА ПСИХИАТРИТЕ И ВСИЧКО ЩЕ СВЪРШИ! САМО ДЕТО НЯКОЙ ЩЕ СЕ НАЛАПА С МАНГИЗИ! СЪДИИ ПСИХИАТРИ И ТЕМ ПОДОБНИ!
6
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какво става бе, това дело ли е или цирк?Да си налегат всички парцалите, и подсъдимата, и майка й, че такова гадно убийство не може да не остане ненаказано.Ако има нещо да го каже пред съда, няма какво да събира жадните за сензации медии и да ни занимават всеки ден с нейните въжделения или предположения!В такива моменти човек се чуди защо няма смъртно наказание!
5
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
аз много отдавна не вярвам нито на полиция, нито на прокуратура, нито на правителствоколкото и да е парадоксално, вярвам в съда, но само за кокошкарските дела, щото там няма смисъл от ...нали
4
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До онбашиятаЕ, значи е ненормална или заплашена.
3
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Според Светла Димитрова убиецът и бащата на детето по-рано имали скандал пред входа на дома му. А БАЩАТА КАКВО КАЗВА ЗА ТОВА?
2
1
 
9
 
! Отговори
ставри преди 9 години
В заглавието със партизанско име ли я представят?
1
6
 
26
 
! Отговори
Тялото преди 9 години
Българите много обичаме конспиративни теории. Винаги се лансират по няколко такива.