Оставиха в ареста жена, принуждавала щерка си да проституира

Момичето било предлагано още като 11-годишно
13 фев 2015 15:04,
5
Оставиха в ареста жена, принуждавала щерка си да проституира
Снимка: архив, Getty Images/Guliver Photos

Районният съд в Смолян наложи постоянна мярка за неотклонение "задържане под стража" за жена, обвинена, че е принуждавала непълнолетната си дъщеря да проституира, съобщиха от Окръжната прокуратура.

Елена Димитрова (38 г.) е обвиняема по досъдебно производство в Районния съд, по което е обявена за общодържавно издирване. Жената от ромски произход е задържана, след като е открита в Момчилград.

На Елена е повдигнато обвинение, че е склонявала непълнолетната си дъщеря да проституира. Досъдебното производство е за период от около 6 месеца през 2013 г.

Според данни от други преписки момичето е предлагано като проститутка от майка си още от 11-годишна възраст, а на 12 г. е родила.

Дъщерята в момента живее в център за настаняване от семеен тип, от който преди седмици избягала и по-късно е открита при майка си в Момчилград.

Така полицията успява да задържи обявената за издирване Елена. Случаят с принудената да проституира дъщеря е разглеждан от отдел "Закрила на детето", а според полицейски данни девойката е продължила да упражнява "древната професия" и след отделянето от майка си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
PRI MALZINSTVATA TOVA SI E V REDA NA NESHTATA,OSTAVETE GI DA SE RAZVIVAT I INTEGRIRAT S POMOSHTA NA EVROPA
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ей, хора!За това проституиращо момиче ние плащаме детски надбавки. Прибира ги майката, която е направила от детето ***.Момичето е родило на 12 г. Значи, започнали сме да му плащаме майчински, а на новороденото - детски надбавки.Заради мизерните заплати, ние не можем да си позволим второ дете, а тези ромки - шапка на тояга!
3
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тя е отишла при майка си за да и благодари че и е отворила очите да изкарва пари за прехрана на семейството.
2
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Дъщерята в момента живее в център за настаняване от семеен тип, от който преди седмици избягала и по-късно е открита при майка си в Момчилград."Е, явно и харесва да прави това, което майка и я "принуждава". Проблема е, че после пак държавата, т.е.ние чрез данъците си ще издържаме поредното ***.
1
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Как така мярка за неотклонение??! Ми това са си характерни нравствени ценности и морал на този етнос - 11 г. са хранили дъщерята, време е и тя да внесе нещо в семейния бюджет. Така де, *** никой не търпи. Моля ви, не ги дискриминирайте!