4 години затвор за мъж, бил и изнасилвал своя съседка

Осъденият държал жертвата си в плен в продължение на 3 дни
13 мар 2015 10:40, Красимир Ангелов
17
4 години затвор за мъж, бил и изнасилвал своя съседка
Снимка: Булфото, архив

Районният съд в Бургас наказа с четири години затвор 53-годишен мъж, който през септември 2014 година три дни държа вързана и заключена своя съседка в дома си.

Установено е, че през това време насилникът биел своята жертва с бухалка и я изнасилвал многократно, отчитат от Районна прокуратура - Бургас.

Димитър Симеонов се е признал за виновен и по четирите обвинения- изнасилване, блудство, причиняване на средна телесна повреда и противозаконно лишаване от свобода.

Случаят бе оповестен на 25 септември миналата година, а самото отвличане на жената е станало три дни по-рано в село Черно море край Бургас.

Освен присъдата съдът е уважил и граждански иск за обезщетение на неимуществени вреди, който е за сумата от 9 500 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още по темата: бургаспобойприсъдa
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
ranik56 преди 9 години
Сега него ще го ...
9
0
 
4
 
! Отговори
ХХХ преди 9 години
Ще му обърнат хастаря !
8
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
SEGA CHTE RAZBERE KAK SE E CUSTVALA GENATA. ZACHTOTO V CETIRI GODINI CHTE BADE BIT I IZNASILVAN. V ZATVORA NIKOI NE OBICA IZNASILVACI I UBIICI. CHTE MU BADE OBARNATO GOLEMO VNIMANIE.
7
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До *** -(автора на статията)Уважаеми Г-н Ангелов, моля от тук на татък да драснете и по едно CV на проявилите се личности..Специялно за номер 2.
6
2
 
4
 
! Отговори
Шаран -БГ преди 9 години
В Бургаска губерня има 9/девет/ населени места, чието именуване е с начална буква "Ч". Ама точно" ЧЕРНО МОРЕ край Бургас...е е е па нема !!
5
1
 
10
 
! Отговори
ДАН преди 9 години
До идиотщина.......Е,КВО СЕ ЧУДИШ.......НЕ Е САЩ............НАШИЯ ЗА-КОН------Е ЗА ЛЪВ. ВЯРВАШ ЛИ ИМ НА СЪДИИ?????????????
4
2
 
38
 
! Отговори
идиотщина преди 9 години
Само 4 години???!!!
3
19
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
3000 LV NADNIZA NA DEN--AMI TO I ELITNA PROSTITUTKA,DORI I POLITICESKA NE POLUCAVA TOLKOVA.
2
5
 
29
 
! Отговори
?? преди 9 години
Нищо конкретно не казват за този, нито за съседката - степен на образование, етнос, семейно положение, дали са имали някакви конфликти, дали пък не е някаква стара любов от миналото? Не е нужно да пишат имената на хората - много е деликатен случаят, но подробностите, които изброих, са от голямо значение и сигурно са повлияли на размера на присъдата.
1
1
 
52
 
! Отговори
n преди 9 години
В нормална държава биха му дали поне 15 години пандиз, но та ги няма корумпираните български съдии и прокурори. Там имат право, а тук имаме независими магистрати и гангренясала от корупция правосъдна система.