Охранителите от мола - жестоки, агресивни, били са и друг път

Нягол е малтретиран и убит по мъчителен начин
Обновена: 19 мар 2015 17:24 | 19 мар 2015 17:16,
267
Охранителите от мола - жестоки, агресивни, били са и друг път
Снимка: БТА

Охранителите във варненския мол, които пребиха до смърт 52-годишен мъж, са пребивали и друг път посетители в търговския център. Това доказват данни, събрани по време на разследването на бруталното убийство.

Тримата мъже са проявявали неоправдана агресия и жестокост, стана ясно по време на днешното заседание на Варненския окръжен съд.

Още по темата
За трагедията се разбра в събота. Първоначалната информация от мола беше, че на територията на магазина е открито тяло на мъж. В съобщението от екипа на търговския център обаче се казваше, че Нягол е починал от естествена смърт.

Случаят се разплете ден по-късно, когато аутопсията на тялото разкри, че мъжът е убит и то след жесток побой. Тримата охранители бяха арестувани, защото те са последните, видяли жертвата.

Магистратите решиха охранителите да получат най-тежката мярка – „задържане под стража”. 24-годишният Ангел Николов, 22-годишният Красимир Димитров и 19-годишният Цветан Маринов са привлечени като обвиняеми за съучастие в убийство. Има доказателства, че всеки един от тях е отговорен за смъртта на 52-годишния Нягол.

За това престъпление законът предвижда затвор от 15 до 20 години, доживотен затвор или доживотен без замяна.

Убийството на мъжа е извършено по хулигански подбуди, с особена жестокост и по особено мъчителен за жертвата начин, стана ясно още по време на днешното заседание. Жертвата е била малтретирана с неоправдана жестокост.

Съдът прие за безспорно, че независимо от чистото им съдебно минало, ако са на свобода Ангел, студентът от ИУ във Варна Красимир и Цветан може да укрият или да извършат други престъпления.

Ако обжалват определенията на окръжния съд, Николов, Димитров и Маринов ще се явят пред Варненския апелативен съд на 24 март.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


267
Още по темата: молубийствоВарна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
135
1
 
27
 
! Отговори
Блокиран в Дневник преди 9 години
Егати и жалкарите страхливи - трима млади мъже срещу един стар инвалид.Дали ще имат смелост срещу Кличко?
134
6
 
9
 
! Отговори
ами така е преди 9 години
като си повярваха ,че в раницата на всеки охранител седи "жезъла" на министър председател,който в момента унищожава 7 милиона ,а пък тия момченца убили само един и натупали няколко други какво толкова са направили нали бокич
133
3
 
14
 
! Отговори
е това е преди 9 години
като не ходят войници
132
0
 
26
 
! Отговори
БЕЗНАКАЗАНОСТ? преди 9 години
ЯВНО, не вършат убийство за първи път ПРЕД камерите на ГРАНДМОЛ а и другаде. Мисълта за безнаказаност ги подкрепя и вярват, че могат да убият човек пред камери и да им се размине.ВЪПРОС към НАЧАЛНИК охрана, ДИРЕКТОР Грандмол Вн: Има ли човек, който да следи камерите или да ГИ преглежда?НЕ ВИЖДА ли тези "събития" или се ХИЛЯТ НАСЪРЧАВАЩО?? Прокурорът да събере, да разпита и накаже ВСИЧКИ по ВЕРИГАТА!Никога повече няма да да стъпя в Карфур и да празнуват деца и внуци , да гледат филми в този
131
1
 
22
 
! Отговори
на тези момченца преди 9 години
150 години затвор ,жалко ,че са млади ,но за това пък жестоки,а тия молове създадоха цяло поколение кифли,не стъпвам в мол и не ме интересува тая измислена,куха обстановка,може би замисъла е добър ,но както винаги в България всичко се извращава
130
1
 
11
 
! Отговори
до 141 преди 9 години
а ти какво правиш в държавата на естествената тор ,знаеш азбуката и пътуваш по света с лична карта на РБългария,видях как ви гледа Турция-хладно,хладно особено *** говорещи някакъв измислен турски,като сме толкова лоши айде у анадола,там гласа ти няма да се чува,и ще ходиш по-нисък от тревата,айде отивай и от там пиши срещу българите,харесва ми Турция /територията на древни народи/ иначе бих те обидил както аз си знам
129
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Около 19 ч.бълг.време имаше предаване по РАИ1(итал.тв), че на 21.03 се отдава почит на жертвите на мафията под лозунга "ИСТИНАТА ОСВЕТЯВА ПРАВОСЪДИЕТО" и обясниха какво значи: от 20 години много жертви на мафията не са получили истината и съотв- да бъдат наказани мафиозите.И за тези младежи- престъпници от Варна трябва да има ГОЛЯМ процес- сигурно не са САМО ТЕ, а са голяма група.Накарайте ги да кажат всичко: тогава истината ще освети ПРАВОСЪДИЕТО!Началник охрана, Директор Грандмол, служители,
128
1
 
29
 
! Отговори
Златин преди 9 години
На тия *** комплексари не може ли да се намерят FB да има кажем всички лично какво мислим за тях.Искрено се надявам тия нещастници да влезнат в затвора за поне 20 години. Нека там да се правят на мъже - не срещу един болен възрастен човек.Истината е, че мисълта за безнаказаност явно е достигнала пика си в тая държава, щом тия боклучета си вярват, че могатд а убият човек пред камери и да им се размине.
127
6
 
15
 
! Отговори
Анти-Достоевски преди 9 години
Готов съм да се хвана на бас, че ще ги оправдаят. Престъпление без наказание. Къде? В България! Те и оня англичанин така го осъдиха. Подиграват се с нас.
126
0
 
29
 
! Отговори
Затворник преди 9 години
Чакам ви малки "момиченца"
125
0
 
41
 
! Отговори
Соня преди 9 години
Лека му пръст на човека. Болестта му се е отключила при трудова злополука преди 32 години. В завода където работел някаква машина прихванала ръката му едва се е спасил, да не му се откъсне ръката. Сутринта слушах по телевизията. А тия ***, все ми се струва, че ще ги оправдаят.
124
1
 
39
 
! Отговори
Циганин преди 9 години
Ако бяха *** -то щяха да ореват случая в медиите и във форумите ,а Истината е ,че в нашата страна няма държава и всеки започна да раздава "правосъдие" и като се започне от *** и стигне до наглите българи .Държавата да пипа здраво и сериозно и за една година ще "клекнат" всички напрени бандити ,фенове .... Рибата мирише от главата -стара наша поговорка .
123
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Шефа на охраната също в затвора - мола е пълен с камери и той със сигурост е знаел какво се случва и не го е спрял.
122
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До до АТАКИСТЯнчо Таков беше осъден в 1982 г. за контрабанда, въпреки че беше син на Пеко Таков, влиятелен член на политбюро на ЦК на БКП. А самият Таков си подаде оставката от Политбюро и от ЦК. Сега Янчо е голям фен на демокрацията, а баща му до смъртта си останал ортодоксален комунист по идеи.
121
1
 
27
 
! Отговори
1chovek преди 9 години
доживотен затвор!
120
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Взривете тоя мол, а охранителите на въжето !
119
1
 
45
 
! Отговори
Юнак! преди 9 години
Единият младеж от тримата дори се хилел в съда. Голямо геройство извършил! Убил един инвалид, един болен човек, когото и без това животът е наказал жестоко. С такива млади хора тая държава наистина няма никакво бъдеще. Накрая дори Бог от небето няма повече да ни търпи. Земята ще се разтвори и погълне всичките тия ***. Сегашните родители, живели в прехода създадоха едни чудовища. Хак да им е. Дано ги убият самите тях по същия жесток, зверски начин. Вие ги отгледахте и възпитахте така!!!
118
4
 
3
 
! Отговори
до АТАКИСТ преди 9 години
"Изгоряха хора които плюеха системата."Не само - имаше изгорели невинни по целия спектър престъпления.За да те натопят не беше важен типа деяние, а какви са връзките ти с привилигированата върхушка и колко е важен престъпникът от същата върхушка, който трябва да бъде прикрит. Също за отчитане на дейност изгоряха много. Както и много тормоз дори да е нямало присъди...Казах ти, такава система е пробвана не веднъж по света - НЕ РАБОТИ.
117
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе трябва да се въведе американската система за присъди тук.Съдят те по 4-5 параграфа - на финала по колкото от тях те признаят за виновен ти сумират годинките и готово - гниеш едно 150 години между ***, латиносите и псевдо фашистите.А тук присъдата ако ти е 15-20 години, па ако делото се гледа по съкратената процедура, наказанието ти е с 1/3 по-малко, па се признаеш за виновен ти намалят присъдата с още 1/3 и на финала те осъждат за 5 години от които лежиш 2 защото няма места в панделите
116
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Глезената-ГледанатаЩе те бутам пред ***, а после обратното.