Охранителите от мола - жестоки, агресивни, били са и друг път

Нягол е малтретиран и убит по мъчителен начин
Обновена: 19 мар 2015 17:24 | 19 мар 2015 17:16,
267
Охранителите от мола - жестоки, агресивни, били са и друг път
Снимка: БТА

Охранителите във варненския мол, които пребиха до смърт 52-годишен мъж, са пребивали и друг път посетители в търговския център. Това доказват данни, събрани по време на разследването на бруталното убийство.

Тримата мъже са проявявали неоправдана агресия и жестокост, стана ясно по време на днешното заседание на Варненския окръжен съд.

Още по темата
За трагедията се разбра в събота. Първоначалната информация от мола беше, че на територията на магазина е открито тяло на мъж. В съобщението от екипа на търговския център обаче се казваше, че Нягол е починал от естествена смърт.

Случаят се разплете ден по-късно, когато аутопсията на тялото разкри, че мъжът е убит и то след жесток побой. Тримата охранители бяха арестувани, защото те са последните, видяли жертвата.

Магистратите решиха охранителите да получат най-тежката мярка – „задържане под стража”. 24-годишният Ангел Николов, 22-годишният Красимир Димитров и 19-годишният Цветан Маринов са привлечени като обвиняеми за съучастие в убийство. Има доказателства, че всеки един от тях е отговорен за смъртта на 52-годишния Нягол.

За това престъпление законът предвижда затвор от 15 до 20 години, доживотен затвор или доживотен без замяна.

Убийството на мъжа е извършено по хулигански подбуди, с особена жестокост и по особено мъчителен за жертвата начин, стана ясно още по време на днешното заседание. Жертвата е била малтретирана с неоправдана жестокост.

Съдът прие за безспорно, че независимо от чистото им съдебно минало, ако са на свобода Ангел, студентът от ИУ във Варна Красимир и Цветан може да укрият или да извършат други престъпления.

Ако обжалват определенията на окръжния съд, Николов, Димитров и Маринов ще се явят пред Варненския апелативен съд на 24 март.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


267
Още по темата: молубийствоВарна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
20
 
! Отговори
?!? преди 9 години
Гот им е било, когато са трепали, разни джипчии и крадци в молла, сигурно и шефовете им са били доволни. Но за жалост глупостта им е била голяма и си отиде един живот. Сега ще разберат истината за действията си, вече се отрекоха от тях и формата и молла, остана им затвора. Да им е честит - поговорката е :Играчка плачка!
14
1
 
36
 
! Отговори
ди преди 9 години
До номер 2, охранителната фирма е собственост на собствениците на мола.. прави си изводи
13
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Само да не ги пуснат под гаранция. Направят ли го, няма и да чуем повече за тия юнаци.
12
1
 
33
 
! Отговори
Александър преди 9 години
Смъртна присъда ! За напълно умишлено грозно деяние няма друга присъда. Стига вече толерантност, съжаление и милост. Това не са хора !
11
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ПРОСТО СИ СЪСИПАХА ЖИВОТА ТЕЗИ МОМЧЕТА , ВМЕСТО ДА ГРЪДЯТ ТЕ РУШАТ ЖИВОТО СИ
10
1
 
38
 
! Отговори
Аз преди 9 години
Слагайте въжетата, ако близките на загиналия не искат лично аз ще ги обеся в мола тези ***. Подобни психопати не заслужават да живеят!
9
2
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 2Охранителната фирма, за която работят е собственост на...МОЛ-а :) Каква изненада. Днес четох, че управата на МОЛ-а, обмисляла дали да не прекрати договора с охранителната фирма. Справка в Търговския регистър показва, че собственици съответно на МОЛ-а и охранителната фирма са...баща и дъщеря. А сега познайте ще има ли други натопени освен тримата охранители :) Неееее! Добре дошли в България, страната на ограничените възможности!
8
3
 
38
 
! Отговори
ЯВОРЧО преди 9 години
Смъртни присъди. Няма нужда да се пълнят затворите
7
3
 
40
 
! Отговори
ицо преди 9 години
Пожелавам им,до края на скапания си живот...Да се въргалят в лиги и собствените си ***,а семействата от които са произлезли дано изчезнат.Колкото и грубо да звучи,на нас такива отпадъци от нечии нагон не са ни необходими и без това ги имаме в изобилие.
6
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
най-добре доживотен без замяна.със сигурност по някое време искренно ще съжалят че са убили човек.сега просто ги е яд са ги хванали
5
3
 
19
 
! Отговори
ЕЗИКА НА ОМРАЗАТА преди 9 години
След, като отмениха, смъртното наказание!...
4
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не били чигани !!!
3
3
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ВЪРНЕТЕ СМЪРТНАТА ПРИСЪДА !!!! Държавата е пълна с подобни ***, хващат ги за 2/3 години и ги пускат още по озверели ... Отнет ли е умишлено човешки живот , нека да заплатят с собственият си ... нали са много големи мъже да бият !!! 2О години да им плащаме по 1ООО лв на месец издръжката да си лежат на топло и после да излязат и пак старата песен на нов глас ... БАСТА !!!
2
17
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е, такива са от котингента на партия "Юруш" !
1
1
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
кой им е замитал белите тогава или да задам въпроса по друг начин: за коя охранителна фирма работят