Охранителите от мола - жестоки, агресивни, били са и друг път

Нягол е малтретиран и убит по мъчителен начин
Обновена: 19 мар 2015 17:24 | 19 мар 2015 17:16,
267
Охранителите от мола - жестоки, агресивни, били са и друг път
Снимка: БТА

Охранителите във варненския мол, които пребиха до смърт 52-годишен мъж, са пребивали и друг път посетители в търговския център. Това доказват данни, събрани по време на разследването на бруталното убийство.

Тримата мъже са проявявали неоправдана агресия и жестокост, стана ясно по време на днешното заседание на Варненския окръжен съд.

Още по темата
За трагедията се разбра в събота. Първоначалната информация от мола беше, че на територията на магазина е открито тяло на мъж. В съобщението от екипа на търговския център обаче се казваше, че Нягол е починал от естествена смърт.

Случаят се разплете ден по-късно, когато аутопсията на тялото разкри, че мъжът е убит и то след жесток побой. Тримата охранители бяха арестувани, защото те са последните, видяли жертвата.

Магистратите решиха охранителите да получат най-тежката мярка – „задържане под стража”. 24-годишният Ангел Николов, 22-годишният Красимир Димитров и 19-годишният Цветан Маринов са привлечени като обвиняеми за съучастие в убийство. Има доказателства, че всеки един от тях е отговорен за смъртта на 52-годишния Нягол.

За това престъпление законът предвижда затвор от 15 до 20 години, доживотен затвор или доживотен без замяна.

Убийството на мъжа е извършено по хулигански подбуди, с особена жестокост и по особено мъчителен за жертвата начин, стана ясно още по време на днешното заседание. Жертвата е била малтретирана с неоправдана жестокост.

Съдът прие за безспорно, че независимо от чистото им съдебно минало, ако са на свобода Ангел, студентът от ИУ във Варна Красимир и Цветан може да укрият или да извършат други престъпления.

Ако обжалват определенията на окръжния съд, Николов, Димитров и Маринов ще се явят пред Варненския апелативен съд на 24 март.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


267
Още по темата: молубийствоВарна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
175
2
 
6
 
! Отговори
kos преди 9 години
И какво излиза това убийство също както убийството на Вероника е можело да бъде предотватено ако полицията и управителите на мола са си били свършили работата още при предишния побой на паркинга. Защото колкото и да е неприятно някой да върти гуми си има законни начини да се разкара, а не с побой. Онези ченгета явно са познавали охраната и не са им направили проблем, а е трябвало. И онези побойници още тогава е трябвало да бъдат най-малкото уволнени дисциплинарно от охранителната фирма и мола. О
174
3
 
3
 
! Отговори
офф топик преди 9 години
Diva,това ли беше най-запомнящото се,от статията ????
173
0
 
10
 
! Отговори
аожо преди 9 години
подсъдимият като го гледам си мисли, че е в компютърна игра и вече ще мине на следващото ниво
172
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Варненци, ако сте хора и имате малко съвест спрете да ходите 1 година в този МОЛ за да фалират и след това служителите да си го изкарат на охранителите както те са направили с бездомника.
171
1
 
12
 
! Отговори
88888888888888 преди 9 години
ГОДИНИ НА УБИЙЦИТЕ 24 22 19 -ДВОЙНО ГОДИНИ В ЗАТВОРА ЗА ВСЕКИ НЕ знам кякъв охранител е ученик на ДЕВЕТНАДЕСЕТ години
170
13
 
12
 
! Отговори
diva преди 9 години
Полицая със сините очи е голям сладур...
169
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В Китай тия ги бесят без да им мигне окото и на мига, в Сингапур ги бесят без да се замислят и на мига, в Тексас ги бесят без съд и присъда!!! Само тука в тая крива нива всичко обръщаме на безкрайна говорилня и накрая ще им лепнат най-леката присъда, и така до следващия път! Докога ще търпиме така безропотно, народе клет???????????
168
2
 
21
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
да го бият трима млади мъже в служебния коридор извън обсега на камеритетова е умишлено убийство от организирана банда да се вземе лиценза на охр фирмабез това са много нали охр пребиха и въпросния дачо на жени калканджиева в баркойто не става за нищо става за охранител
167
3
 
28
 
! Отговори
читател преди 9 години
Референдум за смъртното наказание.
166
1
 
39
 
! Отговори
г преди 9 години
Всички охранителни фирми са на мутри-главорези.Това са *** същества, за които само парите имат значение.Какви хора очаквате да назначават на длъжност -охранител? Само ***.
165
1
 
39
 
! Отговори
видимо преди 9 години
Тези гаменчета съвсем неправилно разбират ангажимента си на охранители- охрана е еквивалент на защита - на персонал , имущество и Клиенти!!!Дейност извън това трябва да се третира като криминално деяние с утежняващи обстоятелства ,защото същевременно е и злоупотреба със служебно положение .
164
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Презряни убийци на невинен човек. Каквото и наказание да получат, ще бъде малко, дори на канибалите в Нова Гвинея да ги закараме да ги ядат живи, пак е малко. Причините за появата на подобни психични отклонения трябва да се намерят и изчистят. Жалко за убития човечец, а за нас все още живите, важи с още по - голяма сила приказката, че животът в България е зоопарк без ограда - и между хората и зверовете няма преграда.
163
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ето до какво води прекомерната употреба на стероиди.Много мускул за сметка на всичко останало включително човещина .Такива са 90 процента от охранителите.Познавам доста такива хлапета -яки и безчувстрени.Вината е и на фирмите които ги наемат .Жалко за страната ни - колко поколения са загубени.
162
10
 
24
 
! Отговори
аааа преди 9 години
Ето .. имало и българи животни и убийци. Само квичим, че *** и турците са ни виновни ..
161
2
 
33
 
! Отговори
възмутен преди 9 години
Чух по ТВ намерението на защитата за " Не предумишлено"не само Че е зверска постъпка ,но и има на лице Злоупотреба със служебно положение - Те Би трябвало по длъжностна характеристика да са защитаващи! Трима - могли са да обезвередят и Гризли ,без да го наранят !!!По - тежко престъпление е дори от убийството на красивата Вероника!
160
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
заради една грешка трима младежи унищожиха бъдещето си , но трябваше да се случи нещо подобно но и да има наказани за да види народа че все пак има малко справедливост
159
3
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дивашки варненски страсти ! Бият само по-слабите и егото им скача до небето
158
19
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
само питам ами ако тези трима биячи убийци бяха роми със сигурност коментарите щяха да бъдат три пъти повече
157
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абсолютни бандити. Преди години близки момчета бяха яко пребити от едни подобни "охранители" от Боду сот в София.
156
2
 
35
 
! Отговори
Алек преди 9 години
Сложили са ги там да опазват реда.А те пребиват и убиха човек.Деградирало поколение расте.И сега ще ги пуснат под гаранция и ще избягат някъде.Не е ли време да се отмени мораториума над смъртната присъда.Докога ще търпим това българи.