В кръвта на полицая, прегазил бебе, имало дрога

Наркотици не съм употребявал, кълне се обаче той
26
В кръвта на полицая, прегазил бебе, имало дрога
Снимка: архив, БулФото

В кръвта на граничния полицай Костадин Стоянов, който през септември м.г. прегази с автомобила си 11-месечно бебе, е имало съдържание на алкохол и упойващи вещества.

Още по темата

Това потвърдиха днес експерти, които по искане на защитата свидетелстваха по делото за трагедията в с. Крушевец, при която загина малката Красимира, предаде bTV.

Бившият вече полицай твърди, че пробите са манипулирани, а защитата оспори всички направени до момента експертизи.

Бургаският съд обаче допусна единствено нова автотехническа експертиза, справка за температурите в региона във фаталния ден и проверка на рецепта, която доказвала, че Стоянов има проблеми с черния дроб, заради които разгражда по-бавно алкохола.

„Съжалявам много, друго не мога да кажа... Наркотици никога не съм употребявал, никога. Няма откъде да имам наркотици в кръвта, а моята версия си е това, което беше. Имаше разминаване на техните свидетели, следите делото, гледате какво става”, каза Стоянов.

По време на разследването се появи информация, че негови колеги са го накарали да яде кисело мляко след инцидента, за да покаже проверката по-ниска стойност на алкохола в кръвта.

Делото продължава през април.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
3
 
! Отговори
хуико преди 9 години
Що го съдите сега това скромно момче?нова автотехническа експертиза, справка за температурите в региона във фаталния ден и проверка на рецепта, която доказвала, че Стоянов има проблеми с черния дроб, заради които разгражда по-бавно алкохола.Не е виновен той, а черният му дроб! НЕ разбрахте ли! А и времето е било с кофти температури, не той да е карал опасно. Мноу ми е жал ся ако му дадат максималната за български съд 3 месеца пробация. Не заслужава такава тежка присъда!
17
1
 
1
 
! Отговори
Гост преди 9 години
Спор няма, че има полицаи, които търгуват с наркотици. Но големите риби са по-високо. Нали се тиражираше версията, че Бойко Борисов търгувал навремето с амфетамини? Изобщо няма да ме учуди, ако се е одръпнал от този печеливш бизнес и си е намерил заместник.
16
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
АЗ МИСЛЯ , ЧЕ ВСИЧКИ ПОЛИЦАИ СЕ ДРОГИРАТ С КОКАИН .. НАЛИ ТЕ СА ГЛАВНИТЕ ДИЛАРИ НА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ДРОГА....
15
0
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
а полицаите които са му давали кисело мляко с тях какво ще става няма ливътрешен отдел да разгледа тяхната роля в случая и ние разчитаме на тяхда опазят границата боже опази българия
14
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
BotevSishki policai sa napraveni po edin Botush.Nai-dolnoto pleme.Ne oshakvai neshto hubavo ot tqh.Te nqmat savest, sarce i sa operirani ot shuvstva i bezhaberie.Tova sa osadeni dushi.Koito po edna i druga prishina Gospod i naroda gi tarpi.
13
1
 
6
 
! Отговори
dhjn преди 9 години
Жална му майка, ако това го беше направил, обиновен човек. Щяха на кръст да го разпънат , но митничаря не знам и условна дали, ще му дадат.
12
1
 
4
 
! Отговори
Пинко преди 9 години
Съжаляваш ли?!?!? *** _!_
11
2
 
19
 
! Отговори
Шлосер преди 9 години
Ако беше мъж на място, както се предполага че трябва да бъде настоящия граничен полицай, щеше да е уволнил вече адвоката си и сам да се защитава. Но, понеже помни, че е карал с 35 км/ч в селото, а не помни как се е качил на тротоара при положение, че колата му е била в добро техническо състояние... Нека да го шиб***т калинките тоя алкохолизиран наркоман смотан ...
10
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
има ли по-просто животно от Бг полицай и таксиметров шофьор? Айде таксиметровите Юбер ще ги сложи на място, ама другите престъпници дето ги хрантутим?
9
1
 
22
 
! Отговори
Льольо преди 9 години
Не искам да лежи доживот. Искам да го сложат на пътя и наркоман с кола да го прегази няколко пъти (ако не иска да мре от първия път). Зъб за зъб, око за око. Това й трябва на тази държава.
8
1
 
9
 
! Отговори
Изумен преди 9 години
Брейййй, бравос на вас... За по- малко от петилетка успяхте да установите...
7
10
 
0
 
! Отговори
И ПАК ПИТАМ преди 9 години
А кога ще видим зад волана трезвен каруцомобилист с булгаро-сланинско име!?
6
0
 
36
 
! Отговори
Ботев преди 9 години
кои са КОЛЕГИТЕ му, които са опитали да го скатаят?ЗАЩО други полицаи ще го учат кво да яде и са ходили да го пазят? и ЗАЩО не са наказани след като получават заплатите си за да правят точно обратното - да пазят хората?това ли е ПРОФЕСИОНАЛНАТА ЕТИКА в МВР - да се чувстват като че са от една и съща мафия?
5
0
 
48
 
! Отговори
Аз преди 9 години
Заболяването даже трябва да е утежняващо вината обстоятелство - като знаеш, че не разграждаш алкохола, значи не пиеш!
4
0
 
22
 
! Отговори
20 заплати преди 9 години
Се'а коуегата ше земе ли двайсе заплатки или изгоре?
3
0
 
7
 
! Отговори
edin преди 9 години
Орешка има-вместо крьв на девица,са сложили на мутреса!
2
0
 
38
 
! Отговори
Momo преди 9 години
@Discovery, това е държавата на невинните все пак. :) Тук, никой, никога, за нищо не е виновен.
1
0
 
61
 
! Отговори
Momo преди 9 години
Упойващи вещества и наркотици са различни неща.А това, че разгражда по-бавно алкохол да не би да е оневиняващо обстоятелство?Всъщност какво ли се хабя?!...Човека най-вероятно дори не е бил там.Обзалагам се, че по същото време той е бил поне на 200км от мястото и има свидетели за това.Бе я му пишете 6 месеца условна, както обикновено и да се свършва!