Висш прокурор подозира къде са Братя Галеви, но не казва

Борислав Сарафов не очаква сръбският съд да върне у нас Цветан Василев
Обновена: 5 апр 2015 11:00 | 5 апр 2015 10:52,
45
Висш прокурор подозира къде са Братя Галеви, но не казва
Борислав Сарафов Снимка: архив, Булфото

Зам.-главният прокурор Борислав Сарафов изрази увереност, че рано или късно ще бъдат открити всички, които се крият от българското правосъдие.

Още по темата
Прокуратурата е лоша не само за Цветан Василев, тя е лоша и за братя Галеви, и за други. И той е издирван като тях, но го знаем къде е и няма присъда, а те имат. Нямам информация къде се намират Братя Галеви, макар да имам известни подозрения, заяви той пред Нова телевизия, но отказа да ги сподели.

На въпрос знае ли къде се намира Евелин Банев - Брендо, Сарафов коментира: "Доколкото знам, той все още предстои да се яви пред ВКС, където не е длъжен, но би могъл да се яви".

"Не бих могъл да кажа, че държавата като цяло няма вина и за братя Галеви, и за убиеца от "Соло",  отбеляза още зам.-главният прокурор. Той призна, че след изчезването на Брендо той е търсен, но не е открит от съдебните органи. В същото време обвинителят обясни, че не би могъл да каже къде се намира Брендо, защото можело да гледа интервюто и да разбере, че е разкрит къде се намира.

Сарафов коментира и интервюто на банкера Цветан Василев и опитите той да бъде върнат в България.

"Не очаквам сръбският съд да върне Цветан Василев в България. Основание за това ми дава бавенето на сръбските власти", каза още зам.-главният прокурор. Сарафов допълни, че от интервюто на Василев разбрал, че банкерът не желае да се яви пред органите на досъдебното производство.

Сарафов опроверга твърденията на адвокат Менко Менков, че дори да иска да се върне в България, Василев не може да го направи, защото ще бъде задържан на границата от сръбските власти.

"Менко Менков е мой приятел и мой състудент, но не забравяйте, че той получава пари, за да защити клиента си. Василев би могъл да заяви в рамките на процедурата, че иска да се върне и би могъл да се върне. Менко Менков греши", каза Сарафов.

Той беше категоричен, че няма пари в КТБ и не познава Цветан Василев. "Интересът ми към него се породи, след като бе заведено дело срещу него", подчерта Сарафов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Vseki snae 4e Galevite sa v Dubai i peevski Bisnes v Dubai v bG v Katar bliski s zAzarov koi dovede zAzarov ot plovdiv v Sofia Zero zz i bB. Koi napravi. Sobstvenik i nai dobar Banker na godinata z vasilev koi mu dade nagrada bB zz gerb a Sega dröschet ni sa Schlifera taja mutrenska Fa na Sascho i Diana olinesata majonesata saschto ne sa sledsveni milioni krajba viena Bolniza a i dr Diana patniorkata na Sascho Naidenov majonesata e Kreditna milionerka i kakvo ot Tova nama satvor sa ktatzite
27
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ей, Днес БГ, защо не цитирате върховата фраза в ефир на този ***? Или ви е шубе?
26
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Da ne obasnava kakvo podozira za tova e zam prokuror....da znae.moga da podoziram az...ml se Cv Vasilev da se razprikazva che da stane i u nad kato v Rumania...ai de da kage koi kak naznachava a...i nego i Asa Petrova..imeto i ne se chuva veche..
25
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Този знае какво да говори - това е следващия главен прокурор
24
0
 
3
 
! Отговори
до 23 преди 9 години
Всъщност повечето от проститутките са си съвсем добровилни. Пълно с студентки и всякакви, които искат "лесни" пари. Това е грозната действителност. Мнозинството от жените се опитват да се продадат възможно най скъпо.
23
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ТОЗИ НЕВЕДНЪЖ ДОКАЗА ,ЧЕ Е ЧАСТ ОТ СЪДЕБНАТА МАФИЯ И Е ЕДИН ВЕТРОПОКАЗАТЕЛ . ОБРЪЩА СЕ НАТАМ НАКЪДЕТО МУ ПЛАЩАТ !ДОКАТО НА ВЪРХА НА ПРОКУРАТУРАТА И НА ВСС ИМА САМО МАФИОТИ НЯМА ДА МРЪДНЕМ И ГРАМ НАПРЕД А ЩЕ РОВИМ ДЪНОТО ....
22
0
 
9
 
! Отговори
Х преди 9 години
Сарафов или ни мисли за прости или той е много *** като мисли ,че му вярваме.Цяла България от години познава Ц.Василев, а той не го познава.Не знае къде е Брендо,а и не казва за да не разбере, че го знаят.Всички знае къде се намират, но се прави на ударен.Менков вземал пари ,а той не вземал-кой ще му вярва,ако не вземаше да прикрива някои работи до сега нямаше да е на този пост.
21
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Като него познава6,тогава за6то го пуснахте да избяга със парите.Или вие нямахте връзка със ДАНС тогава и със МВР със Уовчев.Всички сте в купа.Вие не искате дасе завърне Цветан Василев за6тото 6теви разкаже участието в дялбата на милиярдите.Много сте.Всичко сте изчислили предварително,но някаде 6тесе скъса ни6ката.
20
0
 
16
 
! Отговори
Луцифер преди 9 години
"Независимата" Прокуратура им дава нишан: "Момчета, знаят къде сте! Сменяйте дестинацията и изпращайте месечната вноска! Закъснявате..."
19
0
 
12
 
! Отговори
ПИПО преди 9 години
САРАФОВ :,,ТОВА ИНТЕРВЮ Е НЕЩО , КАТО КОЙ МИ *** В ГАщИТЕ ,, !!!. ПО НОВА ТВ , С ВОДЕщА ДИАНА НАЙДЕНОВА . КАТО ИЗЛЕЗЯТ ИМЕНАТА НА ЯВЕ , ВАСИЛЕВ ЩЕ ТИ СЕРИ В ТВОИТЕ ...
18
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
че покна от смех. чиркаджия... , кфи ли амполки пие тоя...
17
0
 
6
 
! Отговори
мп преди 9 години
Подозирал бил-глупости на търкалета!!Ако подозира ,няма да сме да каже,че ако каже ще замирише подозрително около него !Виж, ние простолюдието можем да подозираме ,дори да знаем истината-нас няма кой да ни чуе!
16
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Според ООН домашния секс убива проституцията!Според вас проституцията убива ли обществото, като страничния продук е умъртвени млади момичета и безброй съсипани съдби и драми? Вземете под внимание, че *** не се става доброволно! Има схеми за въвличане със специални наркотици, с бой, с изнудване, с бедност, с отвличане, с заплахи и тн.Също според ООН над 50 000 млади момичета в България са прилъгани и разработени за *** още от училище преди да навършат 15г. После са продадени
15
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сред най-виновните за КТБ са ИВан ИСкров и Цацаров. Финансовият надзор, който ли спал или е корумпиран е на подчинение към Искров.Цацаров вместо да действа тихо спряма първия -заместник на Искров го развя като знаме обвини го, съдът го оправда, но сега вече е омаскарен. Обратно - там където трябваше да се дейстав енергично, да се налагат запори на имущества - Цацаров се мота.Лъжа е, че има нужда от нови закони, Цацаров и Искров и сега имат правомощия.И двамата са за затвора.
14
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да излезе една държавна жена и да каже, ако бай *** не бъде депортиран още утре, гласът на България за ЕС е против, държавните ни мъже не биха го направили!
13
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А колко лапна да развяваш "костинбродските бюлетини"???
12
0
 
14
 
! Отговори
да да преди 9 години
"Борислав Сарафов изрази увереност, че рано или късно ще бъдат открити всички, които се крият от българското правосъдие" - Да ще бъдат открити, като изтече давностния срок на престъпленията, те сами ще се приберат в България.И този Сарафов е у кюпа с другите престъпници и предатели.
11
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
с това си изказване напомня на братя галеви, че е време за поредната вноска по данък "спокойствие"!
10
0
 
9
 
! Отговори
antiES преди 9 години
само важности си предават.Всички знаем къде са братя Галеви.Само бля-бля
9
0
 
21
 
! Отговори
ИСТ преди 9 години
Прокуратурата търси Брендо и братя Галеви, но гледа да не ги намери.