Задържаха Румяна Ченалова за 72 часа

Тя е в ареста на Националната следствена служба
Обновена: 14 апр 2015 23:03 | 14 апр 2015 22:47,
64
Задържаха Румяна Ченалова за 72 часа
Снимка: Архив Булфото

Съдия Румяна Ченалова, която беше обявена за общодържавно издирване, е задържана за 72 часа в ареста на Националната следствена служба. Това съобщи БТА, като се позовава на източници в прокуратурата. От там ще поискат от съда Ченалова да бъде задържана в ареста за постоянно.

По-рано днес бе съобщено, че отстранената от ВСС съдия е обявена за общодържавно издирване. Причина за това е, че съдийката от Софийския градски съд не се е отзовала на призовка на прокуратурата и не е открита на никой от известните ѝ адреси.

Още по темата
Срещу Ченалова има образувани две разследвания - за престъпление по служба и за документно престъпление.

Румяна Ченалова беше съдията по делото "Белведере", за което френският посланик у нас Ксавие дьо Кабан изнесе данни за нейните скандални действия и заяви, че има гнили ябълки в съдебната ни система. Заради случая правосъдният министър Христо Иванов поиска проверка.

Очаква се утре да бъде съобщена официална информация по случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
0
 
! Отговори
до 46 преди 9 години
Човече, първо се осведоми тази престъпница как е процедирала с тежките дела и тогава философствай тук била ли виновна или не, а за досъдебните производства явно не разбираш, ами те ще си ги приготвят както им е изгодно бе.....къде живееш ти на Юпитер ли ?
38
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
E, NEKA DA RAZBERE I TIA KAKVO E V ARESTA. MOGE I V ZATVORA DA RAZBERE KAK E...
37
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е така се учат и мафиотите,от такива като тази чаналова.И после немогат даги осъдят.
36
0
 
11
 
! Отговори
Илиян Тодоров Соло преди 9 години
Румянке моя добра приятелко.Измъквай се от панделата и идвай в моето скривалище много на юг.Ще те онождам редовно в знак на благодарност за добрините които ми стори
35
0
 
6
 
! Отговори
до 51 преди 9 години
така е почнеш ли да го съдиш-ще се довлече дебелата *** марковски и ще го пуснат под гаранция и ще се върне крадеца и ще ти отмъсти-само клане го оправя
34
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хванеш ли крадец в дома си -Веднага му режи главата но по ниско към гърдите- а ченалова колко е окрала-направо през кръста да я режат пак ще и е малко..
33
0
 
1
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 9 години
До Гочо И С ГОЛЯМО ОБЕЩЕТЕНИЕ ЗА НАНЕСЕНИ МОРАЛНИ ЩЕТИ---2 000 000
32
0
 
0
 
! Отговори
у преди 9 години
........?
31
0
 
10
 
! Отговори
неразбиращ преди 9 години
Не ми стана яснокак този адвокат(братко) има време за интервюта ,и не е зает за тях,а няма време за следствието.Тоя и сестра му ни имат за големи балъци. От десет години била с психическо заболяване.Ами как решаваше дела с това заболяване.Мисля на всички става ясно как е работила "Чаналова" и как пробутваше делата на брат си.
30
0
 
11
 
! Отговори
a преди 9 години
През 2007/2008 г. имаше една отстранена съдийка от Варненския апелативен съд ... Ако не греша , казваше се Анелия и май беше председател на този съд . Срещу тази съдийка имаше и повдигнати обвинения за рушвети и подобни неща .Какво стана с делото срещу тази съдийка ?
29
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не зная дали е виновна или не, но не ми харесва начина, по който се процедира.Всичко това е заради шума който френския посланик се изказа за нея и всички в хор започнаха да му ръкопляскат. Защо? Ако е виновна има досъдебно производство,съдебно производство, която би трябвало да е независимо. И ако тази съдиийка е била зависима от политици, то защо сега прокуратурата трябва да действа като зависима от посланици. Защо се приемат думите да фр.посленик като чиста монета.Много се поклонихме на Фр-я
28
0
 
9
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 9 години
Няма страшнооо,ще я пуснат Чинчиналова бързо,защото Темида е...техен човек;таз превръзка на очите да не съм я...сложил аз.
27
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За сметка на това лицето Цвинокио си ходи по телевизиите съвсем свободно,участва в някакви измислени комисии и ни поучава от екрана на "независимите" телевизии.
26
17
 
4
 
! Отговори
don преди 9 години
А кой ще задържи френския посланик.Че в момента във Франция става най голямата кражба от БългарияДо кога трябва да бъдем васали на франция която ни закри АЕЦ - теутре ще бъди друга какво прови нашият посланик във Франция ...роби сме били и роби ще си останем с този манталитетати и демокрацията
25
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А тези, които нямаме френски посланици зад гърба си, как да се справяме с подобни проблеми?
24
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ми що я пускате въобще.
23
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
съдия ченалова сама е отишла в следствието и големите мъже я били задържали? нали не си мислите, че някой я е открил, ако сама не им беше цъфнала? нищо не са хванали - отчитат дейност за пред Европа, керванът си върви, а кучетата си лаят.
22
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Браво, хванаха я.
21
1
 
17
 
! Отговори
до 35 преди 9 години
Когато и Костов, Велчев, Цветанов, Борисов. Разбирай НИКОГА. А тази не я мисли, така са овъртяни всички от тази гилдия, че и Гнома не може да го изпипа толкова тънко!
20
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А Орешарски, Сидеров и Станишев тях кога ще ги задържат?