Разследват студентката Борислава за лъжа

Проверка установила, че тя си е измислила опипването
Обновена: 16 апр 2015 06:12 | 15 апр 2015 23:00,
149
Разследват студентката Борислава за лъжа
Снимка: Булфото

Срещу студентката Борислава е образувано наказателно производство за набеждаване, съобщиха от прокуратурата.

В края на миналата година девойката заяви публично, че полицайката от столичното 4-о районно Нели Върбанова бръкнала в бельото ѝ и опипала интимните ѝ части по време на обиск, пише "24 часа". Проверка установила обаче, че Латинова лъже.

Ако вината на студентката се докаже в съда, тя може да получи наказание от 1 до 6 г. затвор. Повече от 2 месеца полицията проверявала дали има данни за набеждаване.

След това материалите с доказателствата били изпратени в прокуратура, където се преценило, че срещу Борислава трябва да стартира разследване.

След инцидента студентката отказа да се тества на детектор на лъжата с мотива, че е много разстроена от всичко, което ѝ се е случило.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


149
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
2
 
4
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 9 години
Седмица преди съдбоностния ден и платиха,за да излъже. През това време убиха важен свидетел по делото на Цв. Ухото-Пелингатор.Така заблудиха всички и насочиха медиите към тази ***. Нищо не е случайно.Боко не се страхуваме от твоя началник,който е професионален убиец. Ухото Цв. с 15-те апартамента.
105
1
 
20
 
! Отговори
vesko02 преди 9 години
Тук би трябвало да има хубави думи за българските полицаи.
104
2
 
16
 
! Отговори
Хаха преди 9 години
Виждам коментар,че била мацка и половина-ето такава жена никога,да ме гледа в очите и да ме лъже,тя утре ще убие някого и пак ще е невинна!Малка присъда,че било първо провинение,малка малка ама падна ниско в очите на хората,последно не и се живеели в България-вън *** мръстна лъжла от нашата държава!!!
103
3
 
20
 
! Отговори
Аз преди 9 години
Заслужава максималната присъда. Това е мерзко поведение и не трябва да се толерира !!!
102
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тази *** са я заварили куките в кола с наркопласьори и с джобове обърнали с хастарите навън, вероятно е изхвърлила дрогата малко превди това и затова е гледала да направи мръсотия на полицаите.
101
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Полиграфът може и да не е доказателсвено средство за българският съд, но не ти трябва много акъл за да стоплиш, че отказът да се провериш сам по себе си говори за желание да не се разкие истината. Време е вече всички *** като Латинова, които мислят, че могат безнаказано да си пишат точки на гърба на имиджа на институциите, да разберат, че ги чака голямо опърдяване на кочана.
100
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Полиграфа не е доказателство за в съда!!!Обиска си е обиск!
99
2
 
38
 
! Отговори
Стършел преди 9 години
....като се сетя и баща й как орева всички телевизии и на него да му наложат една солидна парична глоба.
98
18
 
4
 
! Отговори
христо преди 9 години
ех колко *** народ пише жалки коментари тук.първо момичето досега не е осъдено,такаче най много условна да и дадат.*** народ сте
97
1
 
39
 
! Отговори
Да ви припомня.... преди 9 години
Абе защо един не излезе и не каже, че тази госпожица е била в кола с двама младежи, които при проверката от полицаите са излезнали код 6 ( задържани за наркотици ) . Следователно, полицаите и полицайката са имали основание да проверят нея, защото логично тя би крила "нещата". Най-вероятно наистина са и гледали в гащите, те куките така правят, но тя е преувеличила, че са я опипвали.....
96
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
По принцип в МВР и прокуратура не се гледа с добро око на това да водят дела от полицаи срещу граждани, било за набеждаване, обида или нещо подобно. За да я подкарат тази девойка, изглежда че твърденията й са брутално неверни.
95
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
BRAVO CTACTAROV tova e prokuratura rumanskata bob da qde
94
7
 
25
 
! Отговори
честит преди 9 години
ПЪРВО - на тази снимка момичето е мацка и половина. Точно по тоя типаж жени си падам . ВТОРО: Еми... ей сега в сливенския наистина леля Димитричка ще й бърка в бикините. НИЕ затова сме на тоя хал, щото си милим , че можем всичко и ще ни се размине. Нейното поколение са още по-зле, особено "писанитя яйца на тати и мама" дето нищо не им е отказвано. Еми сега е крайно време да разбере, че всяко нещо си има своите последствия.
93
4
 
24
 
! Отговори
Справедливост преди 9 години
Хайде Борислава-в затвора.
92
5
 
19
 
! Отговори
Нереза преди 9 години
Ако аз бях полицай нямаше да и се налага да лъже!
91
4
 
48
 
! Отговори
Х преди 9 години
От тримата спътници на момичето двама били криминално проявени,а и тя самата е имала работа с полицията.С такива спътници какво може да се очаква-много ясно ,че ще лъже.
90
5
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Определено сега ще и се сбъдне мечтата да я барат по дупките - в женския затвор в Сливен. Който копае гроб другиму, накрая сам пада в него.
89
7
 
4
 
! Отговори
www преди 9 години
И веднага давам пример със скорошния инцидент в САЩ, когато чернокож побягна от полицейска проверка, беше застрелян в гръб и бяха подхвърлени улики до трупа от стрелялия по него полицейски служител.Вините и на двамата са ясни, но и не се покриват, прикриват или елиминират една друга. Стреляш не по процедурите, не те напада, не е опасен, а мястото е публично и с много разхождащи се спокойно хора, подхвърляш и улика. Решени е на журито - Виновен.Другият не плащал месеци наред издръжка - Виновен
88
1
 
9
 
! Отговори
www преди 9 години
Ако погледнем от обратната страна и коментираме вините на студентката Борислава, те са:Прикри факт, че има акт за административно нарушение. Няма значение това дали трябва да е криминална регистрация и най-вече как *** Върбанова го е открила и го коментира при Люба Кулезич. Имал си по-раншен проблем с полицията и това е факт!!!Друго важно нещо е дали студентката е била събличана до голо и дали това е гледано от останалите мъже полицаи. А това би трябвало лесно да се изясни с полиграфа, нали?
87
0
 
5
 
! Отговори
Промит мозък преди 9 години
До 98.Мислиш ли , че някой ще се оплеска там където яде?