Записът с побоя на акушерката можело да не е автентичен

Защитата на жената: Тя не е признала за боя над детето
Обновена: 27 апр 2015 10:37 | 27 апр 2015 10:35,
104
Записът с побоя на акушерката можело да не е автентичен
Снимка: архив Булфото

Адвокатът на акушерката, обвинена в това, че преби жестоко 4-дневно бебе в болница „Софиямед“ поиска да се покажат записите от всички камери в лечебното заведение. Пред „Нова телевизия“ Владислав Анев обясни, че от видеото, което той гледал, не може да се прецени какво точно прави задържаната жена. Затова той изрази съмнение, че записът може да не е автентичен.

Още по темата

Защитникът изказа разочарование от начина, по който се води разследването. Според него то не трябва да се огранича само върху версията за побоя от страна на акушерката. Анев е категоричен и че има много неточности в обявените вече факти.

„Има някаква алогичност – кадрите посочват удари от един и половина до три и половина сутринта. Хематомът се получава много по-късно. Ако приемем, че в три и половина е нанесен удара, хематомът трябва да излезе до половин час“, обясни адвокатът.

Според него тази версия не издържа. Освен това, ако Емилия Ковачева е нанесла удара, защо на сутринта ще вика дежурния лекар да прегледа детето. Адвокатът припомни, че акушерката е извикала лекар, защото бебето е било жълто. Тогава на бебето са направени пълни изследвания, взети са му кръвни проби.

„Детето е било е под особен надзор. До късните часове вечерта не е забелязан този хематом“, каза още защитникът.

Той разказа, че акушерката не е признавала вината си пред полицията, както беше обявено от полицията. „Не се е признала за виновна. Това е една манипулация на процеса, която е системна и продължава – първо изтича запис който аз не зная дали е автентичен“, каза Анев.

Той отново обясни, че Емилия има бели петна. Жената била и в криза след като осъзнала какво се е случило. Контактът с нея бил труден, защото тя плачела непрекъснато.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още по темата: защитабебеакушерка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
0
 
1
 
! Отговори
Росица преди 8 години
До АнонимПак историята зацикля като записите на Борисов за Мишо бирата. Тогава важното беше не неговото покровителство на олигарх а кой е дал записа. Сега пак-кой продаде записа а не побоя. И съдът ще се занимава не с наказателното дело над акушерката а с това как записът е попаднал незаконно в медиите. живеем в абсурдна държава.
74
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Егати тайната на следствието,егати фашизмаЦветанов се е заял с акушерките,като че ли във втора градска при сестрата на Бойко не е същото
73
0
 
0
 
! Отговори
ani преди 8 години
Nqmam dumi vdichki moje da si komentiraame mnogo no shte vidite kak shte q pusnat taq neshtasnica zaahtoto furjavata ni e shibana.oshte kato vidqxa zapisite vednaga trqbvashe da q osudqt na dojivoten da leji tam i da gnie tova izchadie dano q osudqt no se sumnqvam bog da e s nikol i roditelite i.
72
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гледах няколко пъти видеото с побоя над детето.И след това снимки от ареста и.Има някои разлики между жената била детето и арестуваната.Не съм убеден,че е една и съща.Но вярвам,че в МВР има специалисти които могат да установят това.Може и да не съм прав.Дано да може от записите на камерата да се изкарат по добри кадри от които да се вижда по добре лицето на извършителката.Съгласен съм,че случилото се е ужасно и не защитавам извършителката.
71
0
 
0
 
! Отговори
кик преди 8 години
дано и нея да я бият по същия начин
70
0
 
3
 
! Отговори
революция преди 8 години
Ако не осъдят тази жена и не и отнемат правата да практикува тази професия завинаги, сигурен съм, че ще избухне гражданска война. Народа вече не издържа на безхаберието в държавата
69
1
 
12
 
! Отговори
Идевъзмездие преди 8 години
Това че не се крие и притеснява от камерата най малко,както и професионализма с който налага пеленачето говорят само едно - това е нормална практика на акушерските *** за приспиване на плачещо дете, което не само дразни тях но и буди другите бебета, Идеята е да се причини леко комоцио на бебето и то да млъкне, Мисля че ако всички родители не се вдигнем срещу тази нагла мафия, така наречените медици, които са най лошата част от изтерзаното ни общество, то си заслужаваме живота.
68
1
 
5
 
! Отговори
Аноним преди 8 години
И сляп да е пак се вижда че държи БеБе а не кукла Нека адвокатка да си сложи лупи че да вижда добре, Анко се случи на неговата дъщеря как ще реагира,
67
1
 
10
 
! Отговори
No pasaran! преди 8 години
Няма прошка за акушерката, няма да има и за съда, ако не е наказана адекватно за престъплението, защото се вижда на видеото, че знае къде да удря, без да оставя следи, действа професионално, като закоравял садист! Много добре знае какво е направила, защото на другия ден си е взела отпуска/след като току-що се е върнала от почивка в чужбина!/, значи е подла и бяга от отговорност, а адвокатът й се мъчи да обвини колежките й. Подбрана двойка, няма що!
66
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хей, анонимен 87, говориш за "женицата", много си нежен, но цяла България гледа видеото: това е един жесток човек, не жена и майка! И защо ли не казваш нищо за детенцето? Хиляди в България работят до скапване като тази акушерка, избрала си за боксова круша *** на новородено, но досега не сме чували да блъскат и задушават бебета на 4 дни!
65
1
 
9
 
! Отговори
еееее преди 8 години
Ееееххееееййй,големи маймуни са тва адвокатите.Значи мобилните камери на КАТ са автентични ,апа камерите в залата при новородените не са автентични.Без тез!Лудоста оди по хората ,не по животните.В кауша или в лудницата ,друг път НЕМА.
64
3
 
5
 
! Отговори
Сър Пичук преди 8 години
Тоест уневиняваш пряк извършител на престъпление така ли да разбирам?
63
5
 
2
 
! Отговори
Сър Пичук преди 8 години
Ти *** работодателя.Представям си тая лелка как е правила мили очи.Айде бе шефе айде бе пари немам децата нема кво да ядат айде бе ревала е да вземе допълнителна смяна после се праи на ощипана.
62
0
 
7
 
! Отговори
Galq преди 8 години
Mnogo hora sa bedni ako vsi4ki tragnat da biqt i ubivat ,kakvo 6te stane tova ne e opravdanie. Sama si e izbrala da raboti 24 h nikoi neq zadaljava. Vsi4ki medicinski lica trqbva da darjat psiho test ,nai ve4e tezi koito lekuvat deca. A tozi advokat kakvo 6te kaje ako prebiqt negovoto dete.
61
1
 
19
 
! Отговори
фани преди 8 години
Записът може да не е автентичен. Хайде бе! На луди ли ни правят? Преди години моето дете го тормозеше една медицинска сестра-едра, властна, пееше в хора на болницата в Благоевград. Работеше в детските ясли до 1-во основно училище. Една много мила нейна колежка ми каза и аз веднага го спрях от яслите. Но сега е още по-лошо.Ако бебето плаче-рутинен удар по главата, за да го зашемети и после акушерката си спи спокойно през нощта. Да удряш в главата дете на 3 кг, да го душиш, да му стискаш главата?
60
1
 
23
 
! Отговори
против злобата преди 8 години
Писаха редица статии,че акушерката живеела в прага на бедността, сега как има пари да си хване адвокат за да си отърве з...., всичко много ясно се вижда на камерите какво и мислят още, или може би бебето трябваше да е мъртво за да я осъдят на доживотен затвор, и адвокатът казал , че тя постоянно плачела, аз предлагам да да и счупят сега нейния череп, защотото плаче и дразни целия народ...
59
1
 
7
 
! Отговори
??? преди 8 години
Дали пък не е посягала към стимуланти след като е било практика да работят при такъв график. Изглеждаше доста превъзбудена.
58
2
 
8
 
! Отговори
Сър Пичук преди 8 години
Затова си носете нож.Като стане така просто убивате дразнителя после намирате адвокат и лекари изкарват ви невменяеми и това е.Маса ли престъпници не са се измъквали така това е най-елементарното.Не чакаите от тоя *** подобие на държава нищо.Взимайте нещата в свои ръце.
57
1
 
3
 
! Отговори
Сър Пичук преди 8 години
Затова си носете нож.Като стане така просто убивате дразнителя после намирате адвокат и лекари изкарват ви невменяеми и това е.Маса ли престъпници не са се измъквали така това е най-елементарното.Не чакаите от тоя *** подобие на държава нищо.Взимайте нещата в свои ръце.
56
0
 
16
 
! Отговори
Омонимен преди 8 години
Целта на адвоката /по Нова/ вървеше в две посоки: евентуално разколебаване относно истинността на записа и /ако това не помогне/ от друга страна, че същият този индивид - побойник на бебета е изпаднал във временна невменяемост. Това ще доведе до разбиване на защитата или, най-малкото - до смекчаващи вината обстоятелства. В Бг адвокатите си правят каквото си искат, благодарение на отвратителните ни закони, на подкупните и некадърни съдии, както и на липсата на гражданско общество. Дано я осъдят!