Пак бит лекар в Елин Пелин, биячът с 9 присъди

Прокуратурата иска задържането му под стража
8 май 2015 20:13, Анисия Иванова
19
 Пак бит лекар в Елин Пелин, биячът с 9 присъди
Снимка: архив Булфото

Прокуратурата иска задържане под стража за извършителя на побой над лекар от "Спешна помощ" в Елин Пелин, съобщиха от държавното обвинение.

На 5 май около 22.40 ч. в Елин Пелин Борис Илиев е причинил лека телесна повреда на лекар от "Спешна помощ" при изпълнение на служебните му задължения, посочват от прокуратурата.

Илиев е осъждан девет пъти за престъпления от общ характер. В момента той е задържан с прокурорско постановление до 72 часа.

Разпитани са седем свидетели, извършено е разпознаване и е назначена съдебномедицинска експертиза за причинените наранявания на лекаря, добавят от прокуратурата.

Предстои днес Районния съд в Елин Пелин да прецени дали да задържи постоянно Илиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
4
 
! Отговори
АНОНИМНА преди 8 години
Български граждани, когато ходите на платен преглед плащате толкова колкото Ви поискат без да реагирате.Ерго този , който Ви преглежда е преценил , че толкова му струва труда.А и всяко едно изследване има определена цена не зависимо дали е платено , а ако е с МДД - цената е друга. Виждате , че не всички здравни заведения работят с направления - например " Св. Екатерина "- гр. София
7
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А вие какво очаквате от *** с 9 присъди? Може би всеки ден налита на не-лекари, но за тях не се пише. Такива индивиди тероризират всичко живо наоколо, просто сега се с случило на лекар. Надявам се поне този път да го тикнат на топло за повече време.Според скромното ми мнение рецидивистите просто трябва да се умъртвяват, но естестсвено не е "хуманно". По-хуманно е да го пуснем след година за да бие лекари, учители и всички онези, коио с данъците си му изплащат пансиона в затвора.
6
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 7 Виж,жалко е че жената е умряла ама едва ли лекарите биха могли да я възкресят не мислиш ли.През целият си живот съм изгубил доста роднини (5 бр) но никога не ми е хрумвало да обвинявам докторите.Те не са магьосници с вълшебната пръчка да вдигат мъртвите и да проглеждт слепите.Изобщо хората са много инфантилни развали им се компютъра -тия дет са му го продали са виновни.Колата същата работа.Умре някой роднина- докторите го убиха. Безумно е.Всички умират в един момент.
5
8
 
10
 
! Отговори
Трябва лиCONTINUE преди 8 години
Трябва ли да казвам като дадоха направление на жена ми за едно изследване как лекаря й пойска 250 лв. на ръка?Трябва ли да казвам за супер гадното отношение към пациента?Верно има готини лекари,но повечето не струват!На мен също ми се е искало да пребия един два и още ме е яд че не съм го сторил!Така че-искаме адекватно отношение,ние не сме парче месо!!!!!!
4
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе лекарите са много ГАДНИЧКИ в днешно време !Трябва ли да казвам как баба ми почина пред лекарския кабинет - без да й обърнат внимание?Трябва ли да казвам баща ми като получи криза и не знаеше къде се намира-как лекарките в шоковата си говориха и като нахълтах за да ги помоля да го прегледат ме изгониха като куче.Трябва ли казвам за акушерката която преби бебето?Трябва ли да казвам,един приятел като се преби като куче -как му назначаваха всякакви излишни процедури само за да завлекат държавата
3
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Най добре с 1 ,2 милиарда европара да почнат да строят едни хубави бетонни затвори за по 30-40 хиляди затворника и да почнат да им дават по 40 или 50 години затвор.Така като влезе на 20 и излезе на 70 хем деца престъпници няма да прави хем няма да има престъпност.Сега не им дават присъди щото нямало място по затворите и затова ако не е рецидивист с минимум 5,6 убийства ги пускат на свобода.Как не се сети никои от тъпите управляващи за това?
2
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това са бели кахъри, важното е че сте в Европа!
1
1
 
16
 
! Отговори
армеец преди 8 години
2 или 3 години условно, с 5-годишен изпитателен срок.