Семейството обирджии: Нещо ни стана!

В касата, които те не успяха да оберат, имало над 1000 лева
1 юни 2015 07:18,
32
Семейството обирджии: Нещо ни стана!
Снимка: Facebook

Съжаляваме за нападението над продавачката. Нещо ни стана, но не знаем какво. Пуснете ни на свобода, за да си гледаме сина, който е малък. С тези думи се обърнаха към съда Рангел Рангелов, на 28 г., и съпругата му Боряна, на 32 г.

Семейството нападна на 26 май в 21,30 часа продавачка в магазин на столичния  бул. “Македония”. След като брутално я удряха и насочиха във врата ѝ газов пистолет, те се опитаха да вземат оборота. Атаката им бе заснета от камерите в магазина. Двамата се предадоха в петък и бяха обвинени за грабеж, за който могат да получат от 3 до 10 г. затвор.

Още по темата

Според прокуратурата по делото са събрани достатъчно доказателства. Съпрузите били разпознати от битата продавачка Цветанка Амбова. След ударите, които получила от Рангел, тя имала разкъсна рана на пръста, кръвонасядания по ръцете и била в силен шок.

В стаята в Студентски град, където живее семейството, били открити 11-те кутии цигари, отмъкнати при грабежа, газовият пистолет, шапката на Рангел и част от дрехите му, които носел при нападението.

“Извади парите от касата, иначе ще те гръмна”, крещял той към продавачката, докато ѝ натискал главата към щанда, стана ясно в залата. В това време Боряна се опитвала да отвори касата, в която имало 1031,64 лв., но не могла.
Продавачката натиснала паникбутона, а Боряна се развикала да бягат. Те обаче изпуснали телефон пред стелажите за цигари, който ги издал. После се прибрали в Студентски град и заспали.

Според съдия Петя Топалова те са се предали не защото се разкайвали, а защото разбрали, че ги търсят. Предварително планирали и нападението, защото по-рано през деня Боряна пазарувала от същия магазин. Съдът ги остави в ареста.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
23
 
! Отговори
Коментатор преди 8 години
Ами и на съдийкатя може да и стане нещо - вместо да ги пусне да ги бутне в панделата за 15 години. Ами ммного други си имат деца и искат да ги гледат живи и здрави, а не сираци.
18
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До сега на всички им ставаше нещо, но индивидуално, за да се измъкнат от закона. На тези как им е станало нещо по едно и също време...явно доста хармонична връзка имат. Не вярвам в системата ни, но се надявам, че единствено поради факта, че случаят стана обществен да ги вкарат на топло.
17
0
 
20
 
! Отговори
Българин от Германия преди 8 години
Ако не бяха открити, сигурен съм, че следващия път щяха да направят още по-голям и бруталенобир. Успехът би ги окуражил и биха искали още повече плячка. Идеята на собственика с Фейсбук е много добра.
16
0
 
19
 
! Отговори
Вань преди 8 години
Абе като гледам поведението на някои коментиращи, какво се чудите за наличието на подобни гъзолижещи клозетни *** като обирджиите? Нещо им е станало от нещо си, което самите те волно са изпушили, според мен или е нещо системно в техните мозъци.
15
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Стига с тия 1000 лева. Ония, дето ни управляват ограбиха милиарди от държавата, а ние им се радваме, даже наесен пак ще си ги изберем.
14
0
 
20
 
! Отговори
Рънърса преди 8 години
Пуснете ги на свобода де,да видият всички колко е калпава съдебната система и колко са корумпирани адвокати,прокурори и съдии.Драхти разлагащото се общество братче.....
13
0
 
39
 
! Отговори
Грую експерта преди 8 години
"Бони и Клайд", ама не по италиански, а по Факултет-ски.Да полежат 5-10 години, да им мине това дето им е "станало".
12
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Обирджийката учела за рентгенолог,представете си.Докато стоите неподвижно за рентгенова снимка,тя ще ви претършува чантата.Ще работи в сферата на хуманната медицина,където се полага Хипократова клетва.Явно в бъдеще,нейната работа ще включва насилие над пациенти.Който не си дава портфейла,пистолет в главата,душене и бой!
11
1
 
43
 
! Отговори
Аагент преди 8 години
На всички е ясно, че са се предали не заради записа, а заради изпуснатия телефон. Въпросът е, защо полицията не ги задържа още същата вечер при намерен телефон? Това е все едно да си оставиш личната карта! Сега понеже сами са се предали хоп айде условно.
10
0
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Продавачката да заведе иск срещу тях,за обит за убийство,телесна повреда и кражба.Травмата за нея е най-голяма и години наред ще се бори със стреса и ще пие лекарства.За тези двамата никаква прошка!Продавачката също има деца,но това не значи,че трябва да бъде заплашвана с пистолет и душена.
9
0
 
59
 
! Отговори
до 9 преди 8 години
Показаха ги поне 5 пъти по новините, така че никой не ги крие. Не ми приличаха на роми, ама дали са българи, роми или марсианци няма никакво значение. Да си влизат в затвора, а детето им дано го отгледат свестни хора - тия *** не заслужават да бъдат родители!
8
0
 
53
 
! Отговори
В преди 8 години
Как така нещо им е станало? искат да кажат, че ежедневно се разхождат с газов пистолет или и друг път нещо им е ставало, ама сега е имало камери. Това същество иска и мед.работник да става. Поредният насилник скрит зад престилка. И стига са се крили зад детето. Да са мислили преди да извършат грабеж за забавление. Утре може на някой друг нещо да му стане като ги види на улицата. Те ще прояват ли разбиране, че е много забавно някой да ги пребие за шегичка?
7
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
24 часа американски филми по Българските телевизии, във всеки втори убийства, обири и насилие водят до това. Рискуваш, обираш, убиваш и после цял живот си пиеш мохитото на Карибите. Промити мозъци !
6
0
 
65
 
! Отговори
12345 преди 8 години
В случая няма значение какви са. Важното е, че са нападнали жена, нарушили са законите и трябва да бъдат в затвора. Сега се сетили, че имат дете, а преди това за какво мислехте. Аз лично нямам обяснение, как така изведнъж ще решиш да обираш магазин, пък и да биеш продавачката, а после опааа не знам какво ми стана. Предали са се защото имат много пропуски и щяха да ги хванат, но не полицията, а гражданите!!Да ги съдят по бързата процедура и стига са ни занимавали!
5
3
 
30
 
! Отговори
да, да-а, преди 8 години
Това се казва, хем ***, хем нагли.Сигурно имат н'Екви връзчици на по-високо, та рекли да пробват.Сега искат да "минат" ей тъй.
4
1
 
53
 
! Отговори
MadSlav преди 8 години
Да влизат в затвора, поне за 15 години !!! Такива не трябва да бъдат толерирани, че ще станат твърде много ! Хораааа, спрете да гледате филми и после да се вземате насериозно.
3
0
 
60
 
! Отговори
Е - Ник преди 8 години
"Нещо им станало..." Ако бях на мястото на съпруга на горката пострадала жена, и на мене "нещо щеше да ми стане" и щях да му разкажа играта на това "мило семейство обирджии". Така или иначе - правосъдие НЯМА, и затова - око за око му е майката в тая скапана държава, мамка му!
2
1
 
64
 
! Отговори
Цола преди 8 години
Да платят поне десет бона обезщетение на горката женица, неандерталци!!!!!!!
1
0
 
57
 
! Отговори
saki преди 8 години
*** , долни селски. Кофти хора са мизерниците.