Смъртна присъда си пожела културист, убил жена си

25 г. в затвора и 150 000 лева кръвнина му бяха присъдени
Обновена: 9 юли 2015 14:24 | 9 юли 2015 14:10,
23
Смъртна присъда си пожела културист, убил жена си

След като миналия септември уби по особено мъчителен начин съпругата си, 33-годишният Емил Скорчев пожела смъртна присъда за себе си, съобщи "24 часа".

През април месец Окръжния тсъд във Варна даде 25 годишна присъда на мъжа. Съдът също така разпореди Скорчев да заплати глоба в размер на 150 000 лева за причинени неимуществени вреди и страдания на майката на убитата Керанка. Делото бе гледано по съкратена процедура и заради това присъдата е била намалена с 1/3.

Жестокото убийство се разиграва вечерта на 21 септември миналата година. Тогава Скорчев и съпругата му отиват към гробищата, за да посетят гроба на бащата на Емил.

Разиграва се свада между съпрузите, която завършва с 12 прободно-прорезни рани с нож. Един от ударите засяга сънната артерия и се оказва фатален.

Подсъдимият Скорчев поискал смъртна присъда за себе си, без да разреши на защитника си да представи своите аргументи.

Пред съда подсъдимият казал, че не иска снизхождение, допълнил, че дори и смъртната присъда би била малко.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още по темата: убийство във Варна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Има спортове в които се използват такива химически стимулатори че увреждат мозъка ! И това е доказано И това е доказано не в България и не от " чичковците " дето ти описваш !След отопсии са изследвали мозъка !А ти си ходи на фитнес , милиони хора ходят на фитнес по света от всякаква възраст !Проблемът в България , че убийците са на свобода , а не в затворите до живот !
16
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хей смешници тука сте се събрали някакви Чичаци чичковци с кореми и гуши пиещи бира и мляскаши свински мазни пържоли.яд ви е че сте като джаба хът.това с фитнеса няма нищо общо с тази статия както и такива като вас могат да направят това и не анаболите са виновни да ти е празна главата.фитнес ентусиаст с висше и два чужди езика съм.а вие марш към хладилника за шопска с ракийка.иначе този да си излежи присъдата
15
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
С Америка , присъдата за такъв убиец е ДОЖИВОТЕН строг затвор ! А в някои щатове , със запазена смъртна присъда и смърт ! В България няма ли до ивотна присъда , за убийците ? Защото като този случай , убил баба си и го пускат 2 дни в месеца ( каго с това време пак посяга да убива - наръгваше 17 пъти с нож )? Това не заслужава да ходи по улицата - човек ли е , животно ли е ?
14
1
 
12
 
! Отговори
Държава ли сме преди 8 години
А в Америка дадоха 22 години затвор на 30 годишна учителка която правила с*кс с 3-*** свои ученика на 17г.....
13
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Един пише, че бил откачалка като малък. Фитнеса не прощава, думкат химикали до побъркване за да изглеждат яки. Психиката им отива на вятъра от какво ли не, сега вече има невероятни стимулатори които ги прави ***. Да я наръгаш 12 пъти си е издивяване на Нта степен. Да не говорим за поръженията на черен дроб, панкреас и бъбреци. Но....те правят избора.
12
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
От Варна съм. Знам го Скорчев. Луд е от много малък. После започна да се занимава с фитнес и тотално подивя. Не е ром, но не е добре с главата.
11
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Културизмът е спорт, но наистина има добавки, симулираши тестостерона и дихидротестостерона, които могат да повишат агресията много. Зависи и колко е чувствителен човек към външни хормони.
10
2
 
29
 
! Отговори
решетка преди 8 години
какво му пречи да се обеси в килията? щом е гузен има съвест до го направи
9
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да му се уважи молбата !
8
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пияници,наркомани,комплексари това са най големите убиици .Културизма е спорт изгражда постоянство дисциплина и характер тоя не е култорист тоя е просто един *** хап.
7
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
То ве и аз искам смъртна присъда.омръзна ми да съм гладен ,макаре работя,а все нямам пари!
6
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 8Ако говориш за любовта между мъжа и жената в интимен план то не е просто психично заболяване, а хормонално умопомрачение. На химическа основа е. Ама и мозъка трябва да не е много за да се поддаде на въздействието му.
5
7
 
36
 
! Отговори
Грешки на природата преди 8 години
Културиста при мъжете е еквивалента на блондинките при жените-демек най-тъпата порода. То даже не е точно човешко същество, а е на границата между човека и животното. Освен проблеми друго не може да създава в обществото. Няма ли да пуснат стерилизиращи блондор и анаболи, че да не се множат.
4
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
леле този Окръжен ТСЪД защо не се смили над човека и да го осъди.
3
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Днеса, как беше онази статия "Здрави във фитнеса, секси в леглото".... и слаби в главата.
2
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Истеричната примадона ще си излежи годинките в панделата. Там обаче няма кой да му дава добавчиците, от които да става агресивен и "силен" и ще го размазват от бой (и не само) ежедневно. Мъките ще са му за цял живот, няма да му се размине ей така.
1
1
 
62
 
! Отговори
онбашията преди 8 години
анаболите не прощават