Обвиненият за убийството на британката остава в ареста

40-годишният мъж каза, че е невинен, дори не познавал жертвата
Обновена: 4 авг 2015 20:46 | 4 авг 2015 20:45, Елка Василева
81
Обвиненият за убийството на британката остава в ареста
Иван Николов. Снимка: БТА

Обвиненият Иван Николов за изнасилване и убийство на британската гражданка Джанет Бенет от село Маломир остава в ареста, съобщи bTV.

Ямболският Окръжен съд потвърди поисканата от прокуратурата постоянна мярка - задържане под стража. 40-годишният мъж каза, че е невинен и дори не познава жертвата.

„Не знам защо мен са задържали, защото съм по-лесната бройка, защото съм съден”, каза обвиненият в съда. Мъжът се оплака от полицейско насилие. Според защитата няма доказателства, че той е убиецът, а в ДНК-анализа имало противоречия.

Междувременно стана ясно, че в деня след убийството съпругът на жертвата е получил инсулт. Той е настанен в ямболската болница и е в тежко състояние.

Още по темата

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
2
 
! Отговори
' преди 8 години
НЕВЕРОЯТНО!!!В ДНК-АНАЛИЗ ИМАЛО ПРОТИВОРЕЧИЯ?НЯМА ТАКОВА НЕЩО,КОЙТО ПРИКРИВА УБИЕЦА ИМА СЪЩАТА ВИНА КАТО НЕГО.
21
0
 
5
 
! Отговори
адлер преди 8 години
Никой не може да ме убеди,че това нещо на снимката е човек.То даже не е и животно,нещо по-низше.
20
1
 
5
 
! Отговори
Aeon преди 8 години
От едно и също място са дошли, независимо дали после са ислямизирани, християнизирани, будизмизирани и т.н.
19
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А този ром има разрешение от Патриарха на България да носи българско и при това християнско име или просто си го е откраднал
18
1
 
5
 
! Отговори
Соколов преди 8 години
Дайте едно интервю с набедения.И ние сме зрители,и ние искаме да да научим директно от извора.
17
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На тези като тоя на снимката им идва реда ... скоро ще усетят много болка ... бензин и запалки :) , но преди това прасетата в парлямента ;)
16
0
 
22
 
! Отговори
ГРАЖДАНИН преди 8 години
"Убиецът на британката с 10 присъди зад гърба си"И ЗАЩО Е НА СВОБОДА, А НЕ В ЗАТВОРА??? ВСИЧКИТЕ ПРИСЪДИ ЛИ Е ИЗЛЕЖАЛ???
15
1
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
Ясно е, че ще да е някой извънземен.У нас има колкото си искаш такива "неизвестни" извършители на престъпления - от най-дребните до най-тежките.В случая ще се намери убиец, независимо дали е този или някой дръг, защото жертвата е англичанка и убийството ще намери отклик и в чужбина.И трябва да се покаже, че тук се работи прецизно и отговорноАко жертвата беше българин/българка дали и премиерът щеше да вземе отношение, както е в дадения случай?Този, и да не е убиецът, ще бъде нарочен за такъв
14
2
 
9
 
! Отговори
123456789 преди 8 години
Абе много бързо се намери. А тоя , дето наръга момчето в София- май май не . и още колко много неразкрити убийства. Все ми е тая дали е или не - ако е виновен да лежи, но ако не е и го осъдят за нещо, което не е направил - както винаги срам. Защото случаят ще стигне до западните медии, да се покаже, че се работи. Истинско правосъдие, с точни и неуспорими доказателства трябва
13
0
 
29
 
! Отговори
дебелогъз депутат преди 8 години
Смиреност и толерантност спрямо ромския произвол,иначи БХК ще ни нахока че неспазваме евроатлантическите цености..
12
7
 
38
 
! Отговори
mimoza преди 8 години
Истината е, че изобщо не могат да намерят кой го е направил, НО понеже жертвата е чужденка, затова са прелистили регистрите и тоя гнусар сега ще обере пешкира. Няма де се излагаме пред чужденците я! А и този от снимката каквото и да му лепнат, все ще му е малко!!!!!!!
11
2
 
39
 
! Отговори
ХХХ преди 8 години
Ей за такива Герб и ДПС дават мило и драго ! Помощи, безплатен ток , дърва , никаква наказуемост .......НА БЕСИЛОТО ! или имате други планове ? 2 год условно ?
10
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
тоа е от ония с тел. измами - Специалистите
9
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Един красив българин:):):):):):)
8
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Щом се казва Иван Николов означава че е ром от така наречените Дасикане Рома-българизирани роми , по принцип турцизираните роми имат едно турско и едно българско име значе не е от тях
7
17
 
3
 
! Отговори
OUT преди 8 години
Nikoi ama nikoi ot prostite site Bylgari ne moje da 4ete citiram " Според защитата няма доказателства, че той е убиецът, а в ДНК-анализа имало противоречия."natopen e. i predi da ciganosvate poglednete v narodnoto vi sybranie kolko hubavi i beli hora ima koito se grijat za vas. mmm daaaammmm
6
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
***!
5
3
 
36
 
! Отговори
край преди 8 години
Този ще го храним поим и греем зимата - докато е жив ще е на котлова храна осигурена от нас. Така е справедливо- убил и изгорил човек - зачисляват ни го като роден син до края на живота. Не виновен той -виновно е обществото - ние. Наказаните сме ние. Така е отсъдено в Брюксел.
4
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
голям симпатяга е тоя :))
3
2
 
42
 
! Отговори
Само питам преди 8 години
Добре де, не могат ли да го закарат в Англия ,там да го съдят!