Свобода за шофьора, убил 11- годишното дете в Ловеч

Прокурорът решил, че той не е опасен и няма да се крие
68
Свобода за шофьора, убил 11- годишното дете в Ловеч
Снимка: БТА, архив

Двадесетгодишният мъж, който на 13 август вечерта прегази 11-годишно дете в Ловеч, днес ще бъде освободен от ареста, тъй като му изтича 72-часовата мярка за задържане, съобщи говорителят на Окръжната прокуратура - Ловеч Кирил Петров, цитиран от БТА.

Още по темата

По думите му окръжният прокурор е преценил, че няма опасност мъжът да се укрие или извърши друго престъпление, затова няма да му бъде поискана постоянна мярка за неотклонение "задържане под стража".

Продължават следствените действия по изясняване на инцидента.

Както Dnes. вg писа 20-годишният Благовест Нанков прегази 11-годишната Габриела Горанова от Троян в центъра на града, зад хотел "Ловеч". Детето, което е било на сватбата на сестра си, почина на място.

Според познати на Нанков той няколко пъти е катастрофирал с различни коли.

Малко преди 20,30 ч родителите изпратили Габриела заедно с нейна приятелка да вземе нещо от колата им, спряна на паркинга на хотела. Двете момичета изпълнили заръката и тръгнали да се връщат към ресторанта.

В този момент от моста до комплекса се задала колата на Нанков. Габриела внезапно тръгнала да пресича и била блъсната от първия автомобил, издъхнала на място, а второто дете извадило късмет, тъй като било още на тротоара.

Пристигналият екип на Спешна помощ само констатирал смъртта на момичето.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
1
 
! Отговори
Неизвестно преди 8 години
Та мисълта ми беше колко со загрижени тези "родители"!!!!!!!
33
0
 
1
 
! Отговори
Неизвестно преди 8 години
"Малко преди 20:30 родителите пратили децата..." и инцидента става 22:30,два часа вземат нещо от кола,паркирана на няколко крачки,и никой не ги търси,2 часа не го ли взеха това нещо..........?????
32
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Семейството на Габриела да изкара от дупката уродът убил детето им, да го завържат на колата си отзад и да го влачат по центъра на града докато не му разпилеят червата. Съдебната система няма да му направи нищо.
31
0
 
10
 
! Отговори
Втрещен преди 8 години
Като няколко пъти е катастрофирал защо не му е отнето правото да шофира?За да може все пак да убие някого?Няма такава държава!
30
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И прокурорът като господ е българин! Няма по-смрадлива нация от мазохисти от българските ***. Ей за това ще пукне скапаната нация.
29
1
 
33
 
! Отговори
Писна ми ! преди 8 години
Да Ви пикая на правосъдието и на всичката *** вземаща заплати, да пуска убийци на свобода.......
28
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Че какво ще следите случая, по-добре се ориентирайте ако може да се установите в чужбина, ако искате да преживеете смислени неща. Тук ще става все по-зле, защото не се случват никакви промени, които да доведат до по-добро бъдеще. Промяна може да настъпи едва когато сегашните *** бъдат заместени от по-разумни същности, но това май не се очертава да стане скоро.
27
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Само преди 2 дни писах коментар, че некой роднина ще оправи нещата. Е, честито! Тука чета пушки искали да раздават да се трепем на място...Айде честито и на вас, роби! Върнахме се 200г. назад!
26
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дали са на човека взъможност да блзсне или утрепе още 2/3 деца, че тогава, ....ама и сздиите и прокурорите имат дечица, Господ всичко вижда.....
25
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не садете канабис само, защото ще ВЛЕЗЕТЕ в затвора. Основният причинител на смърт, проверете в интернет, ако те хванат с малко грама в теб те третират като най-големият наркоман и престъпник, нищо че коефициента ти на интелигентност в повечето случаи е по-висок 2 пъти от всички онези в полицията, без значение от чина им.
24
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Коне с капаци, цъкайте минусите. Заповядайте!
23
1
 
20
 
! Отговори
1 преди 8 години
Явно шофьорчето е човек на някого.... Я на някой колега от прокуратурата, или на по-високо място. Няма да се учудя, ако след няколко дни не се окаже, че е в чужбина. Тогава дали някой ще държи сметка на прокурора? Да видим.....
22
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Значи всеки може да трепе както си иска! Те това е демокрация!!!
21
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
еи, 25, казах, че говоря за конкретния случай. За тоя случай да ги отговарят родителите. Това, че щом има и други ПТП-а и още не му е отнета книжката и не е в затвора е друг проблем и то не малък. Но не смесвай нещата.
20
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ZACHTO SE TRIAT OTKROVENNITE KOMENTARI.ILI ISKATE DA SE PUCHE PO USTAV.
19
2
 
12
 
! Отговори
До: 24 преди 8 години
Абе ти добре ли си? Убил е дете - виновен, невинен, това ще се прецени по-късно. Нали се сещаш, че той няма какво да губи и утре ще си бие камшика за чужбина. И без това ако остане тук ония от сватбата пак ще го намерят и ще вземат нещата в свои ръце. Малко по-особени са нещата с тоя ***, така че недей да умуваш много.
18
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пак представяте нещата както си искате! Това е детето от сватба. Дето пияните родители ги мързяло да се замъкнат сами до колата.Тях да съдях,за нехайство и че си оставят детето без надзор. А шофьора, ако наистина има други провинения, то да отговаря само за тях. Аман и от некадърни родители!
17
0
 
21
 
! Отговори
пазете си децата преди 8 години
Пазете себе си и децата си! В София и в страната палачи от НСО карат колите си с бясна скорост и не спират нито на зебра, нито на светофар. Полицията я няма. Държавата е абдикирала!
16
0
 
17
 
! Отговори
Белене преди 8 години
Трябва отново да отворят Белене и да изпратят там и прокурора и убиеца, убил 11-годишната Габриела Горанова!
15
0
 
17
 
! Отговори
socualen преди 8 години
В омразния Социализъм нямаше да има такова нещо. Щеше да изгние в панделата. Онзи дето уби 6 деца на Великден в Симеоноград преди 5 години е още на свобода. България беше превърната за 26 години дяснолиберален англосаксонски капитализъм по американски образец, наречен Неолиберализъм и Либертарианство, в неолиберална, либертарианска, обективистка, анархокапиталистическа, олигархична, асоциална, дясна ***!