Шофьорът убиец на децата край Лесидрен си отиде вкъщи

Изтекъл е срокът, в който може да стои в ареста при разследване
Обновена: 21 яну 2016 19:39 | 14 окт 2015 18:27, Камелия Цветанова
59
Шофьорът убиец на децата край Лесидрен си отиде вкъщи
Снимка: БТА

Окръжният съд в Ловеч промени мярката за неотклонение "задържане под стража" в "домашен арест" на шофьора, предизвикал смъртта на две деца край Лесидрен, съобщи БТА.

Още по темата
Мотивът на съда е, че е изтекъл двумесечният срок, в който може да бъде постоянно задържан под стража, докато тече досъдебното производство.

Филип Михайлов ще трябва да изтърпява мярката на домашния си адрес в село Лесидрен.

На 11 август тази година той помете с колата си група деца на пътя в селото.

На място загина 16-годишната Велислава Цанкова, а по-късно издъхна и връстникът й Марино Цветанов. 15-годишната Петя Божкова беше ранена.

28-годишният Михайлов прегази децата с лек автомобил "Ауди" при гонка с друг лек автомобил "БМВ", управляван от 23-годишния Ален Асенов също от с. Лесидрен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
3
 
! Отговори
някой преди 8 години
Уникална държава,няма що. Страм и позор.
27
0
 
4
 
! Отговори
Истината преди 8 години
Ако бях на мястото на родителите на жертвите, щях да го кастрирам и пребия, поне да не създава поколения!Имаме уникално правосъдие!Къде си Бай Тошо...къде са смъртните присъди...
26
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Физиономия на безумец! Вижте му очите! Бе, какво правят психиатрите в България?Всеки, който се снабдява с кола, и преди да вземе книжка, ТРЯБВА ДА МИНАВА НАЙ-СТРИКТЕН И НЯКОЛКОЕТАПЕН, ПРЕЗ ПОНЕ ДВЕ СЕДМИЦИ, ПСИХИАТРИЧЕН ТЕСТ, С РАЗЛИЧНИ СИТУАЦИИ. Не знаят ли нашите психиатри една истина, дошла още от древността - ЧОВЕК СЕ ПОЗНАВА В ЕКСТРЕМНИ СИТУАЦИИ??? Или и психиатрите ни са толкова специалисти, колкото и 70 % от шофьорите дето фучат и ни псуват по пътищата. Е, КАК ЩЕ ГИ СТИГНЕМ АМЕРИКАНЦИТЕ?
25
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя е на 28 години?! Прилича на 48.
24
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Само публично обесване !
23
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Как ли се чувстват родителите на убитите прекрасни деца, гледайки това същество на снимката. Законите защитават убийците и наказват жертвите - това е България!
22
0
 
6
 
! Отговори
ьь преди 8 години
Проблема е, че всеки един скъпоплатен адвокат може да те измъкне от всякакви ***, и държавата е безсилна. Некомпетентни арести, некопетентно събиране на доказателстава и т.н... там е проблема, каквито и закони да има, винаги има вратични.. винаги.. жалко за децата.
21
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Адрес ми дайте на тоя, споделете на всички рокери и ултраси, те ще му дадат правосъдие !
20
0
 
8
 
! Отговори
ss преди 8 години
мамин убавец
19
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
абе в това днес недава дума да се издума срещу оня шорош и фондацийките му веднага трият
18
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
що триеш като напиша *** - сигурно се разпознава някой
17
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
алоукъде сте *** америкнски фондацийки дето защитавате животнитето такъв вой за куче коте или кона за убити деца нищоили от краварското посолство нямате подобни инструкцииза такива минимум пожизнен срок - но демократичното ни правосъдие винаги в услуга на мутрите и плащачите ц особенно след гербавата чистка
16
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сига плюхте съда. И в този случай, както и в Пловдив, проблемът е в закона. Съдът просто го е спазил. Така и трябва. А всички вие дето плюете, ходете да гласувате без да си продавате гласовете и мислете кого избирате. Защото законите се приемат от Народното събрание, а не от съда. И протестирайте пак пред НС, когато не сте доволни от това какво пише в законите.
15
3
 
27
 
! Отговори
Йово преди 8 години
Браво, нашия съд доказа че наистина е демократичен иначе ако беше по времето на гадния комунизъм за 2 месеца щяха да го осъдят на доживотна присъда, и тогава горкия човечец за такова дребно престъпление да лежи в затвора или в Белене. Горкия човек да го пускат, че колата му ще клеяса. ОХ горкичкият той.
14
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До искаме справедливост 22Защото е демиокрация .
13
0
 
36
 
! Отговори
до цацата преди 8 години
пич, и аз ругаех като тебе..когато бях глупав и не разбирах..то си пише - изтекъл е 2 месечният ЗАКОНЕН СРОК за максимално задържане! Съдията, какъвто и да е, не може да направи нищо срещу закона. По-скоро питай къде са БЛЯЛИ прокурорите, следователите и милиционерите през тези 2 месеца, че не са внесли обвинение. Също наругай и онези тикви от Парламента, които приеха 20.000 лв. глоба за насилие над куче, и 300 лв глоба за убийство на дете. И за двата месеца максимално задържане!
12
1
 
44
 
! Отговори
Дарвин преди 8 години
Гледам това съществона на снимката,спомням си прекрасните деца отишли си без време и крещя от ярост и безсилие!
11
3
 
21
 
! Отговори
ККК преди 8 години
Аха ... добре ! Сидеров съдете яко че е голям престъпник !
10
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като е на свобода сега родителите на децата да отидат да си поговорят с него! И да си носят сопи, че е хлъзгаво, да се подпират да не паднат...
9
0
 
32
 
! Отговори
I'm преди 8 години
Айде спрете да назначавате ПРОСТИ МИЛИЦИОНЕРИ в това МВР бе!!! Може ли два месеца да не могат да направят едно нормално обвинение за ОЧЕВИДНО престъпление, та на финала чак времето не им стигна и ще го пуснат под домашен арест!!! На края ще направят обвинителен акт и съда ще го върне, защото пак някой *** МИЛИЦИОНЕР щее допуснал куп грешки и в него и обвинението ще е несъстоятелно! Наистина в МВР НАРОЧНО се назначават ***!!! И това не може да е случайно!!!