В делото на годината: Поетесата Хинкова наистина девствена!

Интимният съдебен процес върви към финал
Обновена: 6 ное 2015 12:39 | 6 ное 2015 09:00, Александър Попов
121
В делото на годината: Поетесата Хинкова наистина девствена!
Снимка: Dnes.bg

40-годишната поетеса от Пловдив Албена Хинкова е недокосната от мъж. Това е установил с категоричност направеният й по поръчение на районния съд под тепетата медицински преглед, пише "Монитор".

Вече повече от година съдът се занимава с доближаващия се до хамлетовия въпрос "Девствена ли е Хинкова или не?".

Още по темата

Миналия 2 юли на сбирка на клуб "Младост" творците обсъждали разгорещено литературно произведение. Николай Славов решил да прекъсне колежката си по перо Албена с думите: „Кажи бе, моме. Макар, че ти не си мома, но това няма никакво значение”. На репликата му скочила обидено Хинкова, която твърдо заявила, че е девствена.

"Защо да не съм мома?", го попитала тя, на което Славов отвърнал със смях. Това още повече обидило Албена. "Когато се омъжа, в първата ми брачна нощ чаршафът ми ще е кървав", заявила поетесата пред сащисаните си колеги.

Тя реши да докаже своята непорочност чрез съда и заведе съдебен иск срещу Николай Славов за 3000 лева. В хода на процеса, който бе многократно отлаган и се провежда при закрити врати заради интимните подробности, бяха разпитани много от членовете на литературния клуб. Николай Славов пък се опита безуспешно да се извини на Хинкова и то не веднъж, но тя бе категорична в отказа си да приеме неговите съжаления.

"Щом госпожица Хинкова се чувства засегната, съм готов да й се извиня за трети път, макар че това, което тогава изрекох, бе метафора. Но въпреки това й се извинявам", каза по време на това заседание Славов. На думите му опонира Хинкова, която се усъмни, че нищо не й гарантирало в бъдеще, че няма да бъде обидена с нова подобна реплика.

По искане на адвоката на подсъдимия съдът прие да бъде направена нова експертиза за девствеността на поетесата. Две държавни болници и една частна обаче отказаха да сторят това, като се оправдаха с твърде голяма заетост на специалистите си.

Така се стигна до решението на съда Албена Хинкова да бъде прегледана отново в Съдебна медицина. Следващото съдебно заседание в районния съд Хинкова срещу Славов, на което ще бъде огласена съдебната експертиза, предстои другата седмица.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Още по темата: Албена Хинкова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
0
 
3
 
! Отговори
Осведомен преди 8 години
До За съжаление е тази,Коментар 82 пита следното:"Помислете, тя кога е била 21-22-годишна /пределната възраст, до която е логично една девойка да е девствена/? Ами това е точно периодът, когато България въстана срещу дивотиите на кликата около Жан Виденов! Помните ли ролята на студентите в онзи исторически момент? А какво се е случвало с Хинкова?"ОТГОВОР: Ето какво се е случвало с Хинкова - тя участва още през 1994 г. в студентската окупационна стачка в Соф. у-т срещу премиера Любен Беров.
73
0
 
2
 
! Отговори
ЧИТАТЕЛ преди 8 години
До АнонименТова стихотворение не е от Албена Хинкова, посветил и то е друг поет.
72
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Що за мъж,при това поет ще се обърне към жена с " а бе моме"- аз лично бих се обидила , дори да съм на 18!
71
1
 
7
 
! Отговори
Жена преди 8 години
КуууулМинаФцията на човеците в 21 век! Роди се в тяло, за да се е?еш! Толкова сте ***, предвидими и елементарни, че няма накъде! Няма дума, с която да се опише колко сте недоразвити. Няма дума!
70
3
 
10
 
! Отговори
Поп Грую преди 8 години
Девствеността е лечима, само ако бъде открита навреме!P.S. Без мощен пневматичен къртач няма да има "Японско знаме"!
69
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Надеждата умира последна,ша са умъжи *** друг път тая ***...
68
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
МОМА СЕ КАЗВА НА НЕОМЪЖЕНО МОМИЧЕ ИЛИ ЖЕНА И НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА Е ДЕВСТВЕНА. НА ТАЗИ И СЕ КАЗВА СТАРА МОМА ЩОМ Е МИНАЛА 30-те ГОДИНИ? А И СЪДИИТЕ АКО ГО ОСЪДЯТ ЗНАЧИ СА МНОООООГО УМНИЧКИ.
67
9
 
8
 
! Отговори
През 1996-1997 г., преди 8 години
когато българските студенти щурмуваха парламента,ядоха бой от полицията и доказаха на света, че са съвременно мислещи и борбени хора, 21-22-годишната девойка Хинкова е била поучавана от близките си как да брани д/пето си като опълченка на Шипка!Не се е намерил някой да й каже, че принудителната,ненормално продължила девственост води до изнервяне и изолация от връстниците,защото тя е съзнавала, че вече е "различна".Освен това, дефлорацията в по-напреднала възраст е по-трудна и с тежък кръвоизлив
66
8
 
5
 
! Отговори
За съжаление е тази, преди 8 години
не е за подигравка.Уважавам решението на всеки човек кога да започне полов живот и до каква степен да бъде сдържан или разкрепостен, но някой е трябвало да научи Хинкова на някои много важни неща.Помислете, тя кога е била 20-21-годишна /пределната възраст, до която е логично една девойка да е девствена/? Ами това е точно периодът, когато България въстана срещу дивотиите на кликата около Жан Виденов! Помните ли ролята на студентите в онзи исторически момент?А какво се е случвало с Хинкова?
65
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе онази работа си е нейна,квото иска това ще прави с нея!
64
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
точката проверили са,там май е отворена
63
2
 
8
 
! Отговори
ахахаха преди 8 години
Тази и на стихове май си е девствена!! О,Боже,дано не ме осъди за това!!!!
62
2
 
5
 
! Отговори
aninimen преди 8 години
EEEE PA I TQ SHTE UMRE NQKOI DEN !KAKVO KATO JIVEE KATO SKOT ?PAK MOJE DA E NEPOROCHNA LEZBIIKA ...HAHAHHAAA......
61
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ето ви нещо от въпросната - вие преценете- - -Как душата да разбереш на врабче, което само чурулика на клона, предвид обстоятелство весело че нарушило по някакъв начин канона на представата ти за поетична реч, за метафори дръзки, за епитети, до колене да ти е цяло море, - ако няма човечност у тебе, поете?
60
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
и аз съм дествен от гербаджииските навляци не мога да се уреда
59
4
 
27
 
! Отговори
Божил преди 8 години
Дамата е симпатична и навярно е останала девствена по свой избор- за това няма какво да я съдим. Тъй или инак- нека е жива и здрава и да помни,че България има нужда от Българи- не от громи, турци, евреи, руснаци или американци,а ИМЕННО от Българи!
58
14
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Поетесата сега ще изкара 3000 лв. от това, че е девствена. После ще си продаде девствеността за 10000 и ето ти как се изкарват пари.И без това стиховете й сигурно никой не ги чете.
57
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
тая лъже бе, га я въртяхме на шиша набучена за изхода на отделителният си тракт нищо не вика за мома... а сега изведнъж мома била ...
56
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
всички, които не могат да се прочуят с нищо друго, защото са некадърници се прочуват с *** си ... ето тази поетеса, николетка, златките... едно и също навсякъде...
55
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
какви доктори бе, да я поръсят с брашно и като я стиснат рязко през хълбоците и то ще пуфне там от където влиза/излиза въздух ...