Девствен обрат: Поетесата ще плаща 300 лева на поета

Ще обжалвам, заяви покрусената от решението на съда Албена Хинкова
Обновена: 12 ное 2015 16:18 | 12 ное 2015 15:08, Александър Попов
166
Девствен обрат: Поетесата ще плаща 300 лева на поета
Снимка: Dnes.bg

Очакваната с неприкрит интерес в писателската гилдия развръзка на "делото на годината" - девствената Албена Хинкова срещу Николай Славов, взе неочакван обрат.

Съдия Иван Калибацев от Районния съд в Пловдив оневини поета Славов и присъди, че Албена Хинкова трябва да му плати 300 лева, съобщи "24 часа".

Още по темата

"Ще обжалавам", каза покрусената девственица след решението на съда. Николай Спасов пък заяви, че ако Хинкова му даде парите ще ги върне, тъй като била безработна.

Вече повече от година съдът се занимава с щекотливия интимен казус: "Девствена ли е Хинкова или не?".

Всичко започна на 2 юли миналата година, когато на сбирка на клуб "Младост" творците обсъждали разгорещено литературно произведение. Николай Славов решил да прекъсне колежката си по перо Албена с думите: "Кажи бе, моме. Макар, че ти не си мома, но това няма никакво значение".

Обидената Хинкова тръгна да търси обезщетение заради обидата и твърди, че наистина е недокосната от мъж.

"Когато се омъжа, в първата ми брачна нощ чаршафът ми ще е кървав", заявила поетесата пред сащисаните си колеги.

Нейният съдебен иск срещу Николай Славов бе за 3000 лева. В хода на процеса, който бе многократно отлаган и се провежда при закрити врати заради интимните подробности, бяха разпитани много от членовете на литературния клуб.

На последното заседание бе изнесена и медицинската експертиза, която категорично доказа, че хименът на Хинкова е непокътнат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


166
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
101
8
 
36
 
! Отговори
Grigor преди 8 години
За безнадеждните илитерати, чудещи се защо поетесата е осъдена и трябва да плаща глоба - не е осъдена и не трябва да плаща глоба. Просто ответникът получава оправдателна присъда, следователно тя трябва да заплати разходите по делото - нещо, с което е била надлежно запозната преди да започне жалкият си опит да стане център на внимание и да припечели някой лев без да си мръдне пръста. Изключително достойно поведение от страна на Николай през цялото време. Браво.
100
8
 
35
 
! Отговори
По-осведомен преди 8 години
До АнонименНякъде бяха писали, че след убийството на любимия си е останала девствена, защото това за нея било ГОЛЯМАТА Й ПЪРВАТА ЛЮБОВ. Някои други в такива случаи много бързо прежалват убития си приятел. Но на нея явно й е трудно да го прежали. А злобни коментари, каквито изобилстват за нея в последните месеци, изобщо не й помагат да преодолее травмата от това убийство.
99
9
 
33
 
! Отговори
Математиката преди 8 години
До свинаряА ако трябва някой да умножава една нула по пет, колко ще получи? Пак нула! Така че само за девствените жени бройката на мъжете им е ясна - нула. Когато не си девствена жена, може и само с един мъж да си преспала, но могат да кажат, че си била със стотина. Как ще докажеш, че лъжат? Ей затова една жена трябва да е или девствена, или да стои нон стоп до мъжа си!
98
9
 
38
 
! Отговори
т преди 8 години
Това ще е нейното ще е хормонален дисбаланс, ако беше пуснала някой да и обере паяжините нямаше да го има това раздразнение...кой нормален съди ако му кажат една дума накриво обикновено ти теглят една, или може да ти направят носа кръводарител:))
97
14
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Госпожо Хинкова, какво очаквате от един мъж, та бил той и съдия! Той явно е на същото ниво на духовно развитие, както този, който ви е обидил.
96
13
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тя не е мома. Тя е СТАРА МОМА, така че съдията е прав.
95
10
 
36
 
! Отговори
КУКО преди 8 години
СЪДИЯТА, СЪДИЯТА, СЪДИЯТА Е ... МОМА.
94
12
 
37
 
! Отговори
№117 е прав! преди 8 години
Току що прочетох коментар 117 от "Птица". Той съдържа най-точната забележка, за която останалите не се сещат. Протакането на делото наистина може да се оцени като нещо, което евентуално би причинило "пропусната полза" за поетесата Албена. Ако междувременно се беше появил мъж, когото тя да хареса и да одобри за свой съпруг, тогава какво щеше да се случи?Ами, вместо да консумира връзката и да му стане съпруга и нормална жена, тя щеше да стои и да чака някой лекар да се съгласи да я прегледа!
93
8
 
49
 
! Отговори
Не ми е ясно преди 8 години
След като решиха, че доказаната девственост на тази жена не е аргумент срещу мъжа, когото тя съди, защо тогава я караха да доказва непорочността си чрез медицински преглед?!?!Само за да разсмиват народа ли? И да протакат делото, по нашенски!
92
11
 
44
 
! Отговори
подкрепям 131 преди 8 години
Аз също знам, че мома е неомъжена жена.... тоест половият и живот не е обект на обсъждане. а и е пълнолетна, така че може да прави всичко и законно.
91
13
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
поета да я сефтоса и да си уредят сметките
90
11
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ДУМАТА МОЛА ИМА МНОГО ЗНАЧЕНИЯ :DАКО И БЕШЕ КАЗАЛ : РАЗПОРЕТИНО КАТО КОФА ТИ Е УНДАТА :D Е ТОГАВА ЩЕШЕ ДА ГО ОСЪДЯТ!
89
17
 
57
 
! Отговори
Честна дума,жал ми е преди 8 години
за тази женичка, макар че не одобрявам истеричното бранене на девствеността почти до климактерична възраст. Зрелият човек трябва да има редовен полов живот.но не е редно да се присмиваме на когото и да било за това, че е предпочел полово въздържание.Албена дано най-после си намери някого.Може да не разбирам добре логиката на съдебния процес, но мисля, че не е редно да я карат да възстановява съдебните разходи на ответника. Все пак, той е казал по неин адрес нещо, което звучи като подигравка.
88
10
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До mdaaaДа бе! Толкова закъсали няма ;)
87
17
 
48
 
! Отговори
Шаран_БГ преди 8 години
Девствеността няма нищо общо ! Жената не е мома на 40 години! Ако не е"дърта", то със сигурност на тези години е вече "презряла мома". Мома е млада жена, от 18-19 годишна възраст до към 30-те. ПРАВИЛНО Е ОТСЪДИЛА ТЕМИДА! И що за глупости --ако тя се омъжи на 55 години / понеже е мома ,санким "девственица", човек не знае кога ще му дойде "сляпата неделя/, на сутринта, след първата брачна нощ, тя също ще развява "червения байряк",ТАКА ЛИ ? Тази вече е изперкала и с манталитет на стара мома !
86
15
 
57
 
! Отговори
mdaaa преди 8 години
абе тая няма ли кой да я наебе най-накрая и да се приключва ?!
85
12
 
43
 
! Отговори
мислещ преди 8 години
като чета разбирам, че няма как да спечили делото тази Мома.Човекът просто й казал, че не е Мома, това може да не е вярно, но не е обидно. А за да има обида, трябва поетът да е искал да обиди тази дама. според мен не е предполагал, че е девствена и поскоро й е направил комплимент. Тя пък използва ситуацията да стане център на внимание.
84
16
 
42
 
! Отговори
някога и сега! преди 8 години
Навремето след първата брачна нощ младата съпруга е развявала червения "байрак", а роднини и комшии са гостували на другия ден след сватбата за да пият "сладка ракия" и да гледат следите по чаршафа. Дали булката е девствена. Голям резил е било навремето, ако не е. Целият град и цялото село са одумвали злополучното семейство на развратницата. В ислямските страни и досега тези обичаи са запазени. Там много държат на морала и девствеността.
83
11
 
50
 
! Отговори
Ангел преди 8 години
И фамилията Хинкова да се смени в ХиМЕНковаКуРаж!!!
82
11
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Еее, човек за едната чест живее. Някога жените се омъжваха дествени и непорочни.