Педофил се гаври с момченце в приемно семейство

60-годишният мъж от Видинско ще лежи зад решетките едва година
4 яну 2016 07:14, Златко Желев
11
Педофил се гаври с момченце в приемно семейство
Снимка: flickr

60-годишен педофил влиза в затвора за блудство с невръстно момченце, настанено в приемно семейство. Гаврата се разиграла във видинското село Неговановци в дома на приемната майка на 6-годишно дете, която живеела на съпружески начала с осъдения вече З. Т.

Още на три годинки момчето било изоставено в социален дом, тъй като майка му избягала в чужбина да проституира, а бащата не се интересувал от него. Бабата и дядото по майчина линия пък заявили пред социалните, че няма повече да се грижат за внука си. Детето останало в сиропиталище до 2013 г., когато на 6 годинки и половина било предадено на приемната майка Л. В. в с. Неговановци.

През август същата година наблюдаващата случая социална служителка се усъмнила, че нещо не е наред, когато на задължителната месечна среща с момчето приемната майка не го довела. Дни по-късно детето било разпитано в защитена “синя стая”. То казало на социалните как "дядо З." идвал в при него в леглото, пипал го между краката и сам си свалял гащите, за да го гали детето.

Заради чистото съдебно минало окончателна присъда на педофила от приемното семейство е само една година.
 


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
4
 
! Отговори
Неа преди 2 години
Оооо знаете ли може би наистина трябва да има морален съд , щом другият не действа . Давайте снимки и подробна информация за тези изверги .
Където и да отиде да види на какво ще се натъкне . Нищо хубаво няма да го чака . Така една година ще лежи , после ще смени града и докато не се изцепи никой няма да го знае . Жалко !!! Як тормоз заслужава и тоѝ
7
0
 
13
 
! Отговори
99999 преди 2 години
Една година за педофила , а три години за кражба на 1.40лв.Егати правосъдието.
6
0
 
11
 
! Отговори
ПРИСЪДА преди 2 години
отрежете му тези пандевлюшки меду краката тои няма да мъ трябват и така децата няма с какво да си играет чиста работа и го пуснете защо да харчи парите на държавата
5
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дайте име и снимка, пък ако се е отървал като излезе, ще лежи, ама цял живот под земята.
4
0
 
12
 
! Отговори
До 3 преди 2 години
има резон в това което казваш. електронната гривна и на обекта. белкем до 2020г. направят София като Монте Карло...поне вече затворите са пълни, матриал има, много държавна издръжка а пари нема
3
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да, само една година ще го храним тоя на топло по 600лв на месец! Трябва да се промени политиката на наказанията, вместо затвор обществено-полезен труд, примерно да копае в метрото. Така хем няма да е на народна издръжка, хем ще допринесе за благото на обществото, хем ще бъде наказан!!!
2
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бай Ставри е строг, но справедлив! Скоро ще се разтоварва като самосвал.
1
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Една година е достатъчна, стига да разкажат на съкафезниците му за какво е там.