Криминалисти разкриха убийство в Пловдивско за минути

Сигналът е подаден в 12.30 ч, извършителят е задържан в 13.00
8 яну 2016 17:00,
6
Криминалисти разкриха убийство в Пловдивско за минути
Снимка: Булфото, ахрив

Пловдивски криминалисти разкриха за минути тежко криминално престъпление, извършено в село Дълбок извор, съобщиха от пресцентъра на МВР за "Фокус".

Сигнал за намерен мъртъв в дома си 54-годишен мъж е подаден вчера около 12.30 часа. На местопроизшествието веднага пристигнали екип от полицейски експерти и съдебен лекар, които при първоначалния оглед на тялото установили множество прободни рани.

По случая било образувано досъдебно производство под наблюдението на Окръжна прокуратура – Пловдив, стартирали и процесуално-следствените действия на служители на отдел "Криминална полиция", Базовата научно-техническа лаборатория към областната дирекция и районното управление в Първомай.

В хода на разследването, около 13 часа, бил установен и задържан извършителят на тежкото престъпление - 36-годишен мъж от същото село, който е направил пълни самопризнания.

Иззет е и ножът, послужил за извършване на криминалното деяние.

Според първоначалната информация, същия ден, след употреба на алкохол, между 36-годишния мъж и жертвата възникнал скандал, последвали и фаталните удари.

Мъжът е привлечен в качеството на обвиняем за престъпление по чл. чл. 115 от НК. С постановление на Окръжна прокуратура – Пловдив е задържан за срок до 72 часа.

Предстои внасяне на искане в Окръжен съд – Пловдив за вземане спрямо обвиняемия на най-тежката мярка за неотклонение "Задържане под стража". Работата по документиране на случая продължава.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво, но какво стана със семейството?!
5
2
 
13
 
! Отговори
Х преди 8 години
Той не се е крил а те го разкрили.Проявили героизъм,браво!!!!!!!!!!
4
2
 
10
 
! Отговори
смея се преди 8 години
"криминалисти разкриха убийство в пловдивско за минути" ..... Хронология на събитията: Убиецът убива жертвата и подава сигнал в 12:30. Полицията пристига в 13:00 и го арестува... Това е единственият вариант да хванат убиец... На 04.09.2015г пред очите ми беше извършен опит за убийство на централна улица в 19:15ч от служител на "каменица" с брандиран автомобил... Подадох сигнал веднага на 112, криминалистите дойдоха след 21:30 при 5 изтрела, а човека беше арестуван 3 дни по късно.
3
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ай сиктир И аз си помислих същото..
2
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хорабейшио е бил там.
1
1
 
26
 
! Отговори
ай сиктир преди 8 години
Да не би нападателя да е заспал с нож в гърдоте на жертвата, че е разкрито престъпление...и то за часове OMG ...малко като фантастика ми звучи