Бивша МВР-шефка забрави: "Ква си ти ма?" от Волен

Г-жа Господинова не помни показанията си за инцидента на Летище Варна
19 яну 2016 17:07,
85
Бивша МВР-шефка забрави: "Ква си ти ма?" от Волен
Снимка: Булфото

Бившата шефка на Гранична полиция във Варна Снежа Господинова забрави да е била обиждана и снимана от лидера на "Атака" Волен Сидеров на 6 януари, 2014 година.

Тя бе разпитана като свидетел по делото срещу политика за хулиганство и нанасяне на лека телесна повреда на полицай на летище "Варна" преди 2 години.

Още по темата

Снежа Господинова, която вече е пенсионерка, заяви, че не помни Волен Сидеров да е казвал пред нея че гранична полиция е най-корумпираната, да я е снимал с телефон и да я е питал: "Ква си ти, ма".

"Нямам спомен да съм се представяла два пъти", каза Господинова, цитирана от "24 часа".

По време на разпита обаче в нощта срещу 7 януари 2014 г. тя е твърдяла обратното, което наложи да й бъдат прочетени показанията, на което бившата полицайка каза, че не си спомня.

Сидеров, който активно й задаваше въпроси, констатира, че противоречията били големи и дори подхвърли, че може би трябва да й се повдигнат обвинения за лъжесвидетелстване.

При влизането си в съда, пред събралите се журналисти, Сидеров обвини полицаите, че в момента се занимават с покровителство на наркотрафик, на престъпления и лъжесвидетелстват.

Лидерът на "Атака" попита и "Къде е убиецът на Антов? Защо не е хванат? Къде са 1 милиард и 200 милиона лева бюджет на МВР? Вие наистина ли смятате, че съм счупил ръката на полицай и трябва да ми дадат 8 години затвор?".

Сидеров предупреди: "Дори аз да стана изкупителна жертва, обществото няма да стане по-добро, нито престъпността ще падне".

В почивката на заседанието националистът коментира, че вече са лъснали фрапиращи разминавания в свидетелските показания, дадени пред следствените органи и съдебния състав.

Цитиран от пресцентъра на "Атака" Сидеров твърди, че 5 души са отрекли да е имало проблеми на борда на самолета, удар на полицай на терминала или проблеми в районната прокуратура на следващия ден.

"Една от свидетелките потвърди, че е видяла Сидеров да се качва в аероплана, но отрече да е имало проблеми и скандали на борда. Друга очевидка, която е била шеф на "Гранична полиция" заяви пред съда, че не е видяла удар между атакистите и органи на реда. По думите й след като е предоставила исканата информация за самоличността на Димитър Бахнев и баща му, групата на Сидеров се е оттеглила от районна на летище Варна", пишат от партията.

Според националистите от показанията на Снежа Господинова пък станало ясно, че върху нея е бил оказан натиск.

"Ако трябва години ще водя дела, но всяко едно лъжесвидетелстване ще бъде уличено и санкционирано. За всички мръсотии, които се изсипват върху мен, някой трябва да носи отговорност. Не може да хвърлиш клевети. Ако има нещо вярно, съм готов да застана на съд, но за неверните неща - отказвам. Ще преследвам всяко лъжесвидетелстване, защото това е тежко престъпление", зарекъл се Сидеров пред журналисти по време на почивката на съдебното заседание.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Влизаме в евразия по-бързо отколкото си мислим. Или не сме излизали никога.
27
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
bg ahmaci .. bez putishta , zdraveopazvane , kachestvena hrana , sud .. mrete ovce !!! v kochina jiveete !!!
26
23
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Чудя се феновете на атака що не издигнат един паметник на вол.гън пред клекшопа как чека за амфури.
25
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Крайно време е всички тук да разберат че няма никакво значение дали Волен ще бъде осъден или оправдан, няма значение дори дали утре ще стане министър-председател, президент или ще го застрелят като куче. Каквото и да се случи с него и с хилядите като него, в тази "държава" нищо и никога няма да се промени. По-умните го разбраха и я напуснаха завинаги. Тук останаха само такива които вярват на разни воленовци и други вождове и се мразят един друг с надеждата че вождовете ще им дарят светло бъдеще.
24
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
tozi povtarq edni i sashti stihotvoreniqzatova e Bolen Svinerov
23
33
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Рублите играят....
22
28
 
18
 
! Отговори
Кремиков преди 8 години
Сидеров е инфантилен *** и продажник..нихната мама негова
21
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
vsi4ko e izfabrikuvano po zapoved na borisov istinata vse poyavna stava 4e Siderov e nevinan mraziat go za6toto im razbiva narko-kanalite i im razkriva korupzionnite ma6inatsii-P.P TOZI SAID E PLATEN I KORUMPIRAN-PREMAHNAHA MI POSTA N.4
20
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименНАТФИЗ е нарко депо което захранва с дрога и протестна мрежа
19
18
 
33
 
! Отговори
Тиквоний преди 8 години
Волен- национален герой на България !!! Светец е той !!!
18
2
 
37
 
! Отговори
опасно Волен преди 8 години
Егаси порнографията е тая *** дето ни пробутват за държава.
17
11
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Точно чишите като Волен, които, ако е вярно, да бият и натриват носовете на гнусните полицайчета, които трасират наркотиците на дребно и стражуват по дупки и канафки да се продава тая напасат на българските младежи!Бой по тях, маммицата им, ченгесарска иззмер, браво Волен, истински мъж си, пример за топки и характер!
16
8
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хахах,ей мъърши злощастни!Оправдавате ония *** от Враца, които убиха собственоръчно по бял ден момче, но искате Волен Сидеров в зандана заради дързост и ''хулиганство''!Вие сте *** е казал е поетът и само велики жертви от велики титани да делото и мисълта могат да измият позор на тоя *** и оскотял народ!Поклон пред всички паднали за свободата на България, знайни и незнайни войни, наши предшественици!Смърт за предателите до 9то коляно, куршум и въже за майкопродавците!
15
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
фарсът започна.
14
5
 
23
 
! Отговори
anon преди 8 години
"Сидеров предупреди: "Дори аз да стана изкупителна жертва, обществото няма да стане по-добро, нито престъпността ще падне"." хаха... сходно изказване с това на друг ***... явно нашия чете пресата - от интервюто с ел чапо- Do you think it is true you are responsible for the high level of drug addiction in the world?No, that is false, because the day I don't exist, it's not going to decrease in any way at all.
13
22
 
14
 
! Отговори
JORO преди 8 години
Всеки ден труп, тяли на варненски плаж, замръзнал мъртвец в пряспа между блоковете, разстреляни бизнесмени, убити деца, кражбата на века от КТБ, пристъпна приватизация:Всичко това няма да се оправи докaто враг н държавата 1 Волен Сидеров не пукне или изгне в затвора!!!Разберете го това!!!!Прокуратурата не е омнипотентата, тя има своя ресурс и той сега е впрегнат по Сидеров, не очаквайте чудеса и бъдете реалисти!Всички по реда си!До тогава, с ГЕРБ напред и победа!
12
15
 
34
 
! Отговори
Победа! преди 8 години
Атака! Победа! Синът на Волен се роди на 17- то число. От тогава всички действия, насочени срещу него се провеждат все на такава дата ( освен ако не се пада в неделя както сега). Много п.о.д.л.и.ч.к.о някак си, а?! Живи и здрави да са цялото семейство. Любовта е по- силна от всичко!
11
4
 
31
 
! Отговори
<> преди 8 години
Господинова като е видяла че по сметката и няма обещаните папели ..............какво да прави женицата ! Иначе тези показни убийства няма да се разкрият ....но важното за България е че Волен е хванал за яката човек и са го арестували ! ...........нема такъв *** ......
10
11
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ЪЪЪЪ Сидеров е виновен ЪЪЪЪИ за ТефтерчетоИ за 24 млрд заемИ за самоубийстватаИ за договора с амер. централиИ за здравеопазванетоИ за бежанците И за сметките на Вежди и Костов в КТБИ за офшорките на Костинбродския ...И за разепеното си лицеОсъдете го накрая виновника за всичко И тогава ще настъпи такъв живот
9
40
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Как всички забравиха изведнъж.Много ясно,че всички за заплашени и си мълчат.Той и в НАТФИЗ сигурно на сила са го вкарали студентите .Айде моля ви се стига с тия глупости.Воленчо доста глупозти направи,сега трябва да си понесе последствията...