Бивша МВР-шефка забрави: "Ква си ти ма?" от Волен

Г-жа Господинова не помни показанията си за инцидента на Летище Варна
19 яну 2016 17:07,
85
Бивша МВР-шефка забрави: "Ква си ти ма?" от Волен
Снимка: Булфото

Бившата шефка на Гранична полиция във Варна Снежа Господинова забрави да е била обиждана и снимана от лидера на "Атака" Волен Сидеров на 6 януари, 2014 година.

Тя бе разпитана като свидетел по делото срещу политика за хулиганство и нанасяне на лека телесна повреда на полицай на летище "Варна" преди 2 години.

Още по темата

Снежа Господинова, която вече е пенсионерка, заяви, че не помни Волен Сидеров да е казвал пред нея че гранична полиция е най-корумпираната, да я е снимал с телефон и да я е питал: "Ква си ти, ма".

"Нямам спомен да съм се представяла два пъти", каза Господинова, цитирана от "24 часа".

По време на разпита обаче в нощта срещу 7 януари 2014 г. тя е твърдяла обратното, което наложи да й бъдат прочетени показанията, на което бившата полицайка каза, че не си спомня.

Сидеров, който активно й задаваше въпроси, констатира, че противоречията били големи и дори подхвърли, че може би трябва да й се повдигнат обвинения за лъжесвидетелстване.

При влизането си в съда, пред събралите се журналисти, Сидеров обвини полицаите, че в момента се занимават с покровителство на наркотрафик, на престъпления и лъжесвидетелстват.

Лидерът на "Атака" попита и "Къде е убиецът на Антов? Защо не е хванат? Къде са 1 милиард и 200 милиона лева бюджет на МВР? Вие наистина ли смятате, че съм счупил ръката на полицай и трябва да ми дадат 8 години затвор?".

Сидеров предупреди: "Дори аз да стана изкупителна жертва, обществото няма да стане по-добро, нито престъпността ще падне".

В почивката на заседанието националистът коментира, че вече са лъснали фрапиращи разминавания в свидетелските показания, дадени пред следствените органи и съдебния състав.

Цитиран от пресцентъра на "Атака" Сидеров твърди, че 5 души са отрекли да е имало проблеми на борда на самолета, удар на полицай на терминала или проблеми в районната прокуратура на следващия ден.

"Една от свидетелките потвърди, че е видяла Сидеров да се качва в аероплана, но отрече да е имало проблеми и скандали на борда. Друга очевидка, която е била шеф на "Гранична полиция" заяви пред съда, че не е видяла удар между атакистите и органи на реда. По думите й след като е предоставила исканата информация за самоличността на Димитър Бахнев и баща му, групата на Сидеров се е оттеглила от районна на летище Варна", пишат от партията.

Според националистите от показанията на Снежа Господинова пък станало ясно, че върху нея е бил оказан натиск.

"Ако трябва години ще водя дела, но всяко едно лъжесвидетелстване ще бъде уличено и санкционирано. За всички мръсотии, които се изсипват върху мен, някой трябва да носи отговорност. Не може да хвърлиш клевети. Ако има нещо вярно, съм готов да застана на съд, но за неверните неща - отказвам. Ще преследвам всяко лъжесвидетелстване, защото това е тежко престъпление", зарекъл се Сидеров пред журналисти по време на почивката на съдебното заседание.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоо сайт батакистки ве... то хубаво подкрепяме Русия ама воленчо циркаджия най голям....
47
17
 
12
 
! Отговори
Болен пандизчия преди 8 години
Хей килийка, хей ги две, скоро ш мъ опандизят най-добре!
46
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всички лъжат като за световно!Убивана, изнасилвана, един ден истината ще изригне и ще ни помете!И ще бъде напълно заслужено.
45
19
 
17
 
! Отговори
Пожелание преди 8 години
Волене, както ти нахлуваш тук и там, така и на теб да ти нахлуят пандизчии-рецидивисти в задния двор и да ти се изреждат на смени!
44
4
 
6
 
! Отговори
`1111 преди 8 години
До Анонимен 57Само след теб!
43
23
 
23
 
! Отговори
хлъц преди 8 години
Колкото и да го щадят с комичното "не си спомням, че ме псуваше" Бялата ханъма е натрупала достатъчна кретенизми за да влезе на топло поне за 10 години
42
28
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Белият психопат се е запътил към затвора с пълна газ
41
7
 
17
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
мечтата на всеки един ПОЖАРНИКАР Е ДА СТАНЕ милиционер сега полицаи ,съд ,следствие прокуратура .СА НЕЗАВИСИМИ ОТ НА БАТЕ БОИКО ,,,,УРААА.
40
8
 
21
 
! Отговори
а така преди 8 години
Щом е от братушките, значи не е виновен. Понял ;)
39
36
 
39
 
! Отговори
ККК преди 8 години
Аз ще гласувам за Атака защото всички други докараха България до това да е кене-фа на Европа и продадоха държавата ни на САЩ ! Напълниха България с (и те не знаят колко) амуджи ! По зле от това не може да станем.....в прочем можем ако продължават същите да са на власт и да слугуват на чужди интереси ! България кога ще си погледне собствените интереси ? Бежанци не искаме ама Обама и Меркел казаха че трябва , искаме южен поток ама Обама каза че не може , искаме армия ама Обама каза че не ни трябва
38
19
 
39
 
! Отговори
teo преди 8 години
КРАЙНО ВРЕМЕ Е НАРЕД С ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ДА ЗАПОЧНЕМ ДА ВНАСЯМЕ И ЕВРОПЕЙСКИ НЕКОРУМПИРАНИ ПРОКУРОРИ И СЪДИИ ЗА ДЕЛА НА ПОЛИТИЦИ И ДЕПУТАТИ КАТО ВОЛЕН И ЧУКОЛОВ, КОИТО СА НЕДОСТИЖИМИ ОТ БЪЛГАРСКИТЕ ПРОКУРОРИ И СЪДИИ!!! БЪЛГАРИ, ДО КОГА ЩЕ ГИ ТЪРПИМ?????
37
3
 
9
 
! Отговори
до Карастоян преди 8 години
Като ти гледам името май си ясен от кои си- с резната кожичка си!
36
2
 
10
 
! Отговори
М, да ... преди 8 години
Сидеров/ Атака изглежда така все едно се върти в кръг и е в непрестанна отбранителна позиция! В последна сметка какво желае да постигне /крайна цел/ на партията за страната? С този енергииен запас Сидеров може всичко да постигне стига да не се хаби/разпилява на дребно! :)) пп. Самият Сидеров позволява винаги при високо напрежение да го ползват или се изявява като бушон!
35
2
 
26
 
! Отговори
някой преди 8 години
До Анонимен32 Прав си за напусналите, но за останалите тука - не си. Как си представяш 2,5 млн.пенсионери, които едва оцеляват, да се вдигнат нанякъде? С какво - с пари, със сила и здраве, с професионални умения, но по над 60 и повече години? Младите, които са все още тук, гледат с двете си очи навън и при първа възможност ще напуснат, ако не те - децата им. Този електорат тука не разчита и не очаква нищо от властта, но няма избор, няма съпротивителни сили, защото е доведен до пълна апатия.
34
16
 
43
 
! Отговори
тя преди 8 години
Волен ли е проблем на прокуратурата , съда , държавата ? Тези институции какво правят с многобройните убийства , грабежи, изнасилвания ? Много е лесно да се откланят болните въпроси със смешните истории на волен. На мен той не ми пречи ,даже ми е интересно да го слушам как" псува" поредните грабители на народа.
33
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
,,Разрушен свинарник с разбягали се на всички посоки прасета"-това е държавата ни днес. Не съм харесвал никога комунизма,ама като гледам докъде я докарахме...не че ми се иска да се връща тази утопия.А къде ,ли отиваме???...
32
23
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кинхал и е кеш.Пак ше се измъкне антибългарина, москва снася кинти и заплашва.Но скоро като банкрутира тоя циркаджия няма да има гръб и някой ще му спука главата от бой.
31
26
 
17
 
! Отговори
Карастоян преди 8 години
До всички младежи и бъдещи управници. Така беше и при комунизма,Руски човек ли си съд за тебе няма. И Бог да пази България.
30
16
 
33
 
! Отговори
тя преди 8 години
Сидеров чете много и много знае , но има един недостатък , пийва и после избухва ,това му носи куп неприятности. Ако ,обаче не е той ,няма кой да казва много истини на глас !
29
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Пропадна пътят до Телевизионната кула "Боко стрОи...........ХА-ХА-ХАА плебса БЛЕЕеееее