Водка, вулгарност... за сексуалната утеха на Евстатиев

Прелъстил малката Ирина в общински хотел, където държал стаи
19 яну 2016 10:22,
174
 Водка, вулгарност... за сексуалната утеха на Евстатиев
Снимка: Facebook

Бившият кмет на Стрелча Иван Евстатиев е сипал водка в сока на 9-класничката Ирина, след което се е възползвал сексуално от момичето. Това е основната версия, по-която работят разследващите по гаврата, разтърсила малкия град.

От петък насам курортното градче е като буре с барут, откакто стана ясно, че екскметът се е гаврил с дъщерята на бившата си секретарка, като преди това я привел в безпомощно състояние.

Още по темата

"Ако се появи в Стрелча, жив няма да излезе", заканват се хората, а общинарите в града днес решевата да отнемат почетното му гражданство, присъдени му преди години.

Според криминалисти, момичето е било напълно опиянено и въобще не е разбирало какво става с него.

Оказва се, че Евстатиев е близък до семейството на Ирина, познава я от дете, майка й Христина Белухова доскоро беше сред най-доверените му хора - секретарка в общината.

Съучениците на момичето пък не могат да повярват, че това се случило в техния град. "Знаем го кмета, 4 години всеки ден сме го виждали, Ирина му казваше чичо Иван. Категорични сме, Ирина не пие, тя е тиха, доверчива, спокойна, досега не сме я виждали в конфликтна ситуация. Искаме справедливо наказание, а не както стана във Враца", казва пред "Стандарт" приятелка на момичето.

Откакто се върнал като кмет на Стрелча през 2011 година, Евстатиев все в общинския хотел живеел, въпреки че има къща. Там той ползвал 15 стаи срещу скромния наем от 360 лв. на месец, разказват местните.

"Сега разбрахме какви ги върши там. Гъз глава затрива. Този човек си изтри миналото, зачеркна си и бъдещето", гневят се хората от града.

Жителите на Стрелча отправиха и обръщение до главния прокурор Сотир Цацаров с искане делото срещу екскмета да бъде изнесено извън Пазарджик, предвид контактите му с местната съдебна власт.

Районната прокуратура в Панагюрище вече повдигна официално обвинение на Иван Евстатиев. Престъплението е по чл. 152 от НК, за което законът предвижда лишаване от свобода от 3 до 10 години.

С постановление на прокуратурата арестът му от неделя вечерта е удължен с още 72 часа и той се намира в килия в полицейското управление на Панагюрище.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


174
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
120
11
 
14
 
! Отговори
тя преди 8 години
Това момиче се е въртяло около похитителя си и ето ти резултат. Била от "щаба "му. Що не си гледа училището , ами се занимава с политика непълнолетна и общува със мъж , който може да й е дядо! Тя и майката май е такава!
119
0
 
9
 
! Отговори
тя преди 8 години
Боже какви политици? Айде гласувай за такива! Много престъпници влезнаха в политиката и тя им донесе куп облаги! Партии в които има такива са обречени на пълен провал!
118
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
КОМУНИСТ=ПРЕСТПНИК!
117
2
 
18
 
! Отговори
Клара Маринова преди 8 години
ВСИЧКИ ОТ БСП СА ТАКИВА -- КОМУНИСТИ БАНДИТИ, КРАДЯТ И ИЗНАСИЛВАТ .ГЕРБ СА СЪЩО МИЛИЦИОНЕРИ И КОМУНИСТИ.
116
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Шшшш, тихичко, да не събудите Б.Х.К. Този е привилигерован.
115
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Секс с малолетни предимно при ромите
114
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до: 143Първо си измисляш до кого се отнася твоя коментар , второ ако ти самия произхождаш от Дасикане Рома в България си е твой личен проблем , питай Византия защо така
113
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Българеещи Роми или Българизирани , кога точно са приели Хтистиянството не пише в История на България или вероятно Манипулативно всичко е пренаписано наново за да няма Информация
112
3
 
30
 
! Отговори
1 преди 8 години
Дъртака е виновен, но се чудя каква работа има това момиче при този 57 годишен мъж в стаята му? Била го подкрепяла казват, но в какъв смисъл и какво точно подкрепя? Та тя е ученичка, дори няма право да гласува!
111
0
 
19
 
! Отговори
Мъже, за да неПатите преди 8 години
не се лакомете за агнешко.За да ти е мирна главата, ориентирай се към жени, навършили поне 20 г. - такава много добре знае какво прави и какво иска.Тийнейджърките са гаджета за свои връстници, приемете това правило и няма да имате неприятности.Иначе, върви доказвай дали и малката е искала секс с чичкото или той е злоупотребил с нея против волята й. За лолитките изобщо не коментирам - те, независимо дали са чисти и наивни или разтурени, все още пикаят на лопен, та да им дрънка.
110
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
По бързата процедура и най-тежката присъда! Гаврил се е с непълнолетна. Сега да ви видим, съдии, колко сте читави. Признал си е, има доказателства, действайте. Поне по три обвинения- отвличане на момичето, опияняването му с алкохол, сексуално насилие. Нали няма някой да каже, че детето само е пожелало изнасилването? Стрелча да следи развитието и да реагира адекватно
109
1
 
37
 
! Отговори
Мари преди 8 години
До Анонимен - Няма значение какво е правила тя - тя е дете!!!
108
27
 
16
 
! Отговори
Цецо преди 8 години
"...откакто стана ясно, че екскметът се е гаврил с дъщерята на бившата си секретарка..." - откъде автора на статията знае, че екскмета се е гаврил с когото и да било? Нещо ми намирисва тази история, няма данни за насилване, сипал й бил в сока водка... ама 300 гр. водка си е половин бутилка, девойката да не би да си пие сокчетата в кофи? Пък и отишла доброволно в хотел... абе за мен обвинението си е чиста проба постановка...
107
7
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това е манталитета на комунистите - вземат, грабят чуждото, насилват и опозоряват хората.
106
3
 
28
 
! Отговори
Фесконтрол преди 8 години
Да му резнат шишарките и да му сложат отзад една свинска опашка!
105
3
 
44
 
! Отговори
Българин преди 8 години
Чул съм, че в затвора такива на "особена" почит ...
104
5
 
27
 
! Отговори
Българин преди 8 години
Обичайна практика, типично поведение за червен ***. Само, че това момиче не си е мълчало. Жалко за нея. колко ли още такива има, но се страхуват...
103
25
 
8
 
! Отговори
мюсюлманин преди 8 години
Това не се счита за педофилия нали?!? Защото се казва ИВАН и изповядва не ИСЛЯМ, а ХРИСТИЯНСТВО!
102
20
 
21
 
! Отговори
сесил преди 8 години
Мой забравихте Боико Тивата кви смс пишеше на Сесил Каратанчева , а тя беше малолетна тогава!
101
0
 
23
 
! Отговори
NAVIBULGAR преди 8 години
Този субект явно не е цвете за мирисане...Замислете се обаче,как така момичето е било упоено с 300 гр.алкохол......А майката-дългогодишна секретерка на Евстатиев,възможно ли е да не е забелязала що за човек е....