Акушерката: Не чувствам вина, не съм била бебета!

Майката на битата Никол избухна в сълзи в съдебната зала
21 яну 2016 13:00,
78
Акушерката: Не чувствам вина, не съм била бебета!
Снимка: Булфото, ахрив

Не чувствам вина, защото не съм била бебета. Това заяви акушерката Емилия Ковачева, която бе обвинена в опит за убийство на новородената Никол. Случаят от края на април потресе цялата страна с жестокостта си.

По думите на Ковачева и нейните родители записите от камерите са били манипулирани.

"Останалите бебета имат родови травми", заяви Ковачева по повод обвиненията за още четири бебета, които й бяха повдигнати.

"Гордеем се с нея", заяви пред Нова тв бащата на Емилия.

Още по темата

В съдебната зала присъстваха майката и бащата на Никол - Румен и Станислава Димитрови. Те са представлявани от адвокат и поискаха да бъдат допуснати като граждански ищци и частни обвинители. Те настояха и за обезщетение заради гаврата с дъщеря им - 400 хиляди лева.

Майката на Никол се разплака в съда, докато адвотът на семейството разказваше пред съда какво им е причинила Ковачева.

"Предаването на граждански иск от страна на родителите иска прецизиране на вината", категоричен бе адвокатът на акушерката Владислав Янев.

Той заяви, че болница "Софиямед" също трябва да е част от процеса и да има задължително неин представител е съдебна зала.

Припомняме, че видеозапис от столичната болница показа как по време на нощно дежурство Емилия Ковачева пребива почти до смърт новородено бебе - детето беше прието с риск за живота си в друга болница. За щастие бебето вече е добре, но записите от камерите показаха, че Ковачева е посягала и на други деца в здравното заведение.

Затова акушерката се сдоби с второ обвинеие за нанасяне на лека телесна повреда на още четири бебета. Към момента Ковачева е под домашен арест.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
цензурираната дума е човек с извратен морал
50
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В българските болници преобладават такива индивиди от санитари до лекари, *** са това не хора, понеже няма правосъдие, личната саморазправа и публичия линч много скоро ще вземат превес, по волята на Господ, обществото е стане безстрашно и напълно обединено срещу злите сатанински ***.
49
0
 
18
 
! Отговори
ИМПЕРИАЛИСТ преди 8 години
Това дело ще бъде трудно, защото болницата е на турски бизнесмени с много пари за адвокати И НЕ САМО ЗА ТЯХ.
48
0
 
18
 
! Отговори
ля ля преди 8 години
не само с бой! трябват умерени неща защото зараждат злоба и насилие още на ранни години - не си прав номер 60!искам да отбележа едно нещо - да погледнете добре снимката и да видите човека изрекъл думите в заглавието; *** който трябва да бъде публично наказан за да започне да работи правосъдието в нашата държава! всеки който не спазва правилата подлежи на наказание - ПУБЛИЧНО!!хан Крум нека се върнем малко назад и да видим успеха на нашите предци! не са жестоки а справедливи били хората!
47
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
DEAZATA SAMO S BOI SE VAZPITAVAT.
46
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
EDNA DOSTOINA BALGARKA.
45
3
 
27
 
! Отговори
persian преди 8 години
На к.л да я набучат малко ще е
44
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тая да не е новата Бевърли Алит? За сведение това е една мед. сестра, която работела в детски отделения и нарочно убивала децата поверени на грижите й. Сега излежава доживотна присъда, ако не греша.
43
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вероятно адвокатите на тази *** ще докажат, че бебето е набило нея, не тя него.Най-долната професия е адвокатската!
42
0
 
39
 
! Отговори
8 преди 8 години
До ядосанаНИКОЙ НЕ Я КАРАЛ ДА РАБОТИ НАСИЛА.ТЯ САМА СИ Е ИСКАЛА ПОВЕЧЕ ДЕЖУРСТВА ОТ АЛЧНОСТ.РЪКОВОДСТВОТО НА БОЛНИЦАТА Е ВИНОВНО,ЧЕ Е ДОПУСКАЛО ТАКИВА ДЪЛГИ СМЕНИ.И ОТ ТЯХ ТРЯБВА ДА СЕ ТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ.ОСВЕН ТОВА-НЕ РАЗБИРАМ КАК МОЖЕ МЕДИЦИНСКИ ПЕРСОНАЛ ДА НЕ РАЗБЕРЕ ,ЧЕ ТЯ Е С ЛАБИЛНА ПСИХИКА.
41
1
 
22
 
! Отговори
честит преди 8 години
В случая парите не са важното, но съм съгласен с другите, че няма смисъл да я съдят за пари. Тая 10 000 няма, камо ли 400, Този финансов иск-към болницата. Повечето болници, мисля че имат и застраховки точно за такива случаи.
40
1
 
16
 
! Отговори
Питащ преди 8 години
Пардон! Ром/ не Ц..../ с доживотна присъда.....
39
3
 
27
 
! Отговори
Питащ преди 8 години
Винаги съм се чудил да съдиите , които присъждат паричните обезщетения.....!!!! Иск от родители за 400 000 лв., та от къде ще дойдат ? От гол г.з, какво можеш да свалиш??? Да работи в затвора-30 год./например/ се падат по около 14 хил. лв. на година, 1200 лв на месец/!!!!!!!!/?Как? Ром с доживотна присъда за убийство-500 000 лв./!!!/От продажба на кашона в който живее!!!!Тъпотии!
38
5
 
23
 
! Отговори
честит преди 8 години
За тая леля Димитричка от Сливенския е подготвия брачна одая вече.Бокл.ук, на тебе ти е малко, на децата и внуците ти, както и на децата на всички де реват за тебе - ДА ИМ СЕ СЛУЧИ СЪЩОТО !!!
37
1
 
29
 
! Отговори
(-_-) преди 8 години
Типична психопатка. За жалост има огромно количество такива индивиди в България..
36
15
 
19
 
! Отговори
ядосана преди 8 години
до 43 - единствен коментар за това, което и аз си мисля! Че тя е виновна - виновна е, но наистина да не забравяме болницата и при условията, при които е карана да работи с толкова дълги смени. Убедена съм, че в един момент и човек с най-здрави нерви може да се срине след голямо натоварване. Според мен искът на родителите трябва да бъде насочен И към болницата.
35
0
 
28
 
! Отговори
f преди 8 години
Това чудовище може да лъже както си иска, но не забравяйте, че съдиите не са балами. Тя ще получи, това, което заслужава.
34
0
 
31
 
! Отговори
една майка преди 8 години
С днешния празник "Бабин ден"поздравявам онези акушерки,които при ображдане ,полагат допълнителната услуга "бой по ***"на родилката ако случайно се изпусне да вика по време на раждане.Когато бях млада и раждах до мен една жена,такъв бой яде по ***,сигурно никога не е яла такъв през живота си а беше гарнирано и с цветущи епитети.На мен не посмяха явно си избират жертви.
33
0
 
18
 
! Отговори
Turkish Power преди 8 години
..Rajdala..i ubiva bulgarska mayka yunashka! Muka..muka!!
32
1
 
51
 
! Отговори
111 преди 8 години
аа и болницата да плаща!!!!! този психопат на снимакта е техен служител!!!! те са знаели за ненормалните няколко денонощни смени!!! работодател + работник, всички да плащат!!!