Ще искат 10 г. затвор за Евстатиев… може и повече

Експертите: Има данни за брутално насилие над ученичката
Обновена: 22 яну 2016 05:11 | 21 яну 2016 22:48,
130
Ще искат 10 г. затвор за Евстатиев… може и повече
Снимка: "24 часа"

Прокуратурата ще поиска за бившия кмет на Стрелча Иван Евстатиев максималното наказание, предвидено по закон – 10 години затвор. Обвинението обяви, че са събрани категорични доказателства за вината на бившия градоначалник.

Още по темата
Евстатиев е в ареста заради изнасилване на 16-годишна ученичка. Възможно е на по-късно обвинението му да се смени с по-тежко. Данните по делото сочат, че момичето е било упоено с алкохол почти до смърт, съобщи bTV.

"В рамките на около час-час и половина е изпила голямо количество и това я е довело до състояние, в което да не може да се защитава. Била е абсолютно неадекватна. Не е имала елементарна способност да се съпротивлява", обясни прокурор Румяна Арнаудова.

В медицинските документи и заключенията на експертите има данни за брутално насилие, упражнено над момичето.

Евстатиев обаче не признава вината си. "Твърди, че се касае за доброволен контакт. Което е категорично опровергано от заключението на съдебно-медицинската експертиза, която установява типични травми при изнасилване", изтъкна Арнаудова.

В Стрелча подозират, че случаят с ученичката не е единствен за бившия кмет. „Хората ги е страх. Все още изпитват страх да споделят всичко, което се е случвало с тях и с други случаи”, заяви Димитър Кунчев.

От прокуратурата призоваха хората в Стрелча да сигнализират, ако имат информация и за други пострадали момичета.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


130
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този червен комунистически *** трябва да бъде кастриран . Другаря НЕРИЗАНСКИ просто бледнее като типаж прет този съветски ***
67
0
 
5
 
! Отговори
Извод преди 8 години
Според мен Иван Евстатиев пише от смартфона си коментари тук. Не може да сме изпростяли ЧАК толкова.
66
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А някой да попита младите дали се обичат. Ами ако има любов, тайна връзка, за която майката не знае. Ако сърцата им бият в един ритъм и душите им копнеят да се слеят във вечността. кои сме ние, *** да съдим любовтта и нейните превъплащения.
65
2
 
18
 
! Отговори
Българофил преди 8 години
Има ли съвъкупление ?-ИМА- дори насилникът го призна.Точка 3 налице ли е?-"като го приведе в безпомощно състояние" -ДААААА!!! Изнасилената навършила ли е 18г?-НЕЕЕ! ИЗВОД:-трябва да бъде ОСЪДЕН най-малко на ТРИ/3/, най-много на ДЕСТ/10/ години.За мен насилникът-русофил трябва да лежи в затвора ДЕСЕТ/10/ години.Съгласни ли сте с мен?
64
0
 
11
 
! Отговори
Българофил преди 8 години
Чл. 152. (1) Който се съвъкупи с лице от женски пол:1. лишено от възможност за самоотбрана, и то без негово съгласие;2. като го принуди към това със сила или заплашване3. като го приведе в безпомощно състояние,се наказва за изнасилване с лишаване от свобода от две до осем години.(2) За изнасилване наказанието е лишаване от свобода от ТРИ до ДЕСЕТ години:1. (изм. - ДВ, бр. 92 от 2002 г.) ако изнасилената не е навършила осемнадесет години;-тук е случая2. ако тя е низходяща сродница
63
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какъв е той . И това чудо е било кмет . Боже господи пази България , защото няма друг .
62
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе как 10 години бе, направо му отрежете топките и го убийте с камъни, като в Саудитска Арабия.то за убийство дават 5 години, или условно, вие за доброволен секс искате 10 години.И докато се занимавате с баналната история за секс между дъртак и младо момиче, България я готвят за санитарна, буферна зона но ЕС.
61
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Минаващ Уважаеми господине,има епидемия от дисклексия. Явно и вие сте се заразили.Специално за Вас,ще го напиша за 7458423775891 път.Според наказателния кодекс,ако лицето е навършило 14/ЧЕТИРИНАДЕСЕТ/ годни и секса е доброволен,не се пресдва от закона.В една от другите статии за темата в този сайт,потребител с името "Петкова",дори е цитирала дословно текста от Наказателния кодекс.Намерете статията и прочетете.
60
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дайте ми го, да го заведа в някоя изоставена къща в Родопите. Ще правим паневритмия и рехабилитация. С лозарски ножици и горелка.
59
0
 
3
 
! Отговори
tih velikan 681 преди 8 години
Prizovavam vsichki postradali da se oburnat kum MVR.Sus sigurnost tozi lainovoz shte leji v zatvora vuprosa e da e poveche.Sus sigurnost ima i drugi,koito moje bi ne sa kazali dori na mujete si,no e vreme takiva kato toya da budat nakazvani surovo za deyaniyata im.
58
2
 
13
 
! Отговори
какъв е той преди 8 години
Един Въпрос: Евстатиев българин ли е , защото много прилича на Дасикане Рома-българеещи се роми за които много малко се знае в България , вероятно има зашо да не се знае
57
3
 
13
 
! Отговори
Минаващ преди 8 години
Доброволно,не доброволно,НЯМАШ право да правиш е--не с непълнолетна.Този нерез да е мислил когато е поканил ученичката в хотелската стая и я напил.В затвора.Там ще му стане ясно какво е доброволно и не доброволно.
56
0
 
16
 
! Отговори
ТАКА преди 8 години
ТОЯ ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕСЛУША КАКВИ ГИ Е ВЪРШИЛ ДОКАТО СЕ Е РАЗМОТАВАЛ КАТО КМЕТ.,КОЙ Е СЛАГАЛ ЧАДЪР НАД МРЪСНИТЕ МУ ПОХОЖДЕНИЯ .
55
6
 
20
 
! Отговори
тя преди 8 години
Според него е имало доброволен контакт. Тоя дъртак не е ли чувал , че е престъпление да правиш секс с непълнолетна?
54
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вижте му физиономията на този из..род . Типичен циг..анин . И него са го избирали за кмет. Боже господи как са могли . Ама какво се чудя то и Ценко Чоков го избират .
53
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Според запознати следователят е започнал разпита с "Тез червени домати,кой ги Евстати, разклати..."
52
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какво первезно мислене на другарите червени *** . Стига бе засрамете се , вие нямате ли деца. Този педофил имаше проблеми още със сестрите Белнейски . Детето е било девствено , защо сте толкова злобни. Затвърждавате мнението , че повечето комунисти-социалисти са с престъпно мислене .
51
20
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До БУРГАЗЛИЙКА Не позна мадам. Станало е следното.На малката и се приискало последен модел смартфон. Ама мама и тате,работят за 400 лв,което за градчета като Стрелча е огромна заплата и се намира само с връзки.Отива при дърт перверзник за когото всички знаят,че си поръчва млади момичета.В един момент на малката и идва на ум,че той е известна личност и решава да измъкне още.Той и казва : "Пито-платено".Ако беше обикновен сърбеж,щеше да го направи с някой батко на 17-18г.
50
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
като му сложат и годините за данъчни измами - най-добре ще е да му дадат въжето или спринцовка и той да реши!
49
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нещо много съмнително и поръчково ми се вижда всичко, първо казаха, че не е имало физическо насилие, а малката била много пияна, но без данни за упойващи вещества, имало единствено хм, биологичен материал по нея, след 5 дена се оказа, че била и девствена, сега, след една седмица, след като за този случай дават сутрин, обед и вечер обилни репортажи, по всички телевизии, се оказа, че имало и брутално насилие, абе що ми се струва, че всичко е много нагласено с една цел- да има цирк и да ни отвличат вниманието? Колко по-сериозни случаи на насилие има, тази нито е първата, нито последната, дето