Свидетел №2: Братята биха Тодор! В главата го удряха...

Така основната защита на обвиняемите за убийството става спорна
22 яну 2016 14:00,
225
Свидетел №2: Братята биха Тодор! В главата го удряха...
Снимка: bTV

Нови разкрития около смъртта на 18-годишния Тодор, който почина миналата седмица във Враца след свада на пътя с братята Иван и Десислав Дамянови.

Часове след твърденията на Мариан Иванов, служител от Общински паркинги и гаражи обяви, че Тодор е бил бит жестоко от братята Иван и Десислав Дамянови, след като момчето е излязло срещу тях с бокс.

"Удари ги някъде четири-пет пъти двамата, те обаче повече го биха. И в главата го удряха с плесници, ритаха го, в задното стъкло му удариха главата. По-слабият брат с крак удари лявото странично огледало", спомня си  очевидецът Цветелин Милов пред bTV.

Така основното твърдение на защитата и на задържаните за убийството на Тодор, че те не са го удряли, а само са се отбранявали, става спорна. "Те го биха повече", категоричен е свидетелят.

Още по темата

По-рано днес Мариян Иванов, който оказал първа помощ на момчето след свадата каза, че не е видял братята да го бият, но е видял как познат на момчето слязъл от такси и взел бокса от ръката на Тодор.

"Към момента, в който аз пристигам тук, виждам следната ситуация - Десислав със затворено, посинено око, след минута-две вече имаше оток, Иван беше с разбита уста, Тодор в средата стоеше, беше му доста забавно", твърди Мариан.

Той твърди още, че когато майката на Тодор пристигнала, започнала да се кара на сина си, че за пореден път проявява агресия.

Тези думи на свидетеля, както и твърдението му, че майката го е възпряла в първия момент на помощта, защото Тодор имал здравословни проблеми, предизвикаха разочарованието на близките.

"Аз никога не съм му се карала, защото просто нямаше за какво да му се скарам. Скарах се на Десислав да се помести от момчето ми и го попитах защо го преби”, казва майката на Тодор Цецка Йорданова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


225
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
168
4
 
3
 
! Отговори
ANONIMEN преди 8 години
192 ? MENE MI E INTERESNO , AKO TI IGRAQ 30 KYOTEKA V TUPATA TI TIKVA ......... I TE PRATQ NA ONQ SVQT........ MAIKA TI I BA6TA TI DALI 6TE SA DOVOLNI OT TOVA ?????????
167
3
 
7
 
! Отговори
Полюция преди 8 години
201, това ли намери да изкоментираш. Има мъртво момче, а той седнал да реве за казармата, че му липсвала.Още един ушев си мисли, че като е бил старшинка от всичко разбира.То не остана интелект в тая потурчена,циганизирана и мафиотска зема, бе, пфууу!
166
6
 
7
 
! Отговори
до 181 преди 8 години
АЛОО момче казваш? Едно време на 18 г. ставаш войник и ти слагат Калашник в ръцете! И много повече бой щеше да изяде в казармата ако се прави на интересен!
165
1
 
6
 
! Отговори
Палитра преди 8 години
Барни, ти да не си свидетел, та я разви тази теория, м? Писна ми от дървени философи, дето си седят на топличко и акъл дават, та и теории и сценарии развиват.Бабаити и биячи снощи защитаваха двама УБИЙЦИ, защото нямат страх от робското мислене на българина. Затова ще ни бият и убиват по улиците и нека така да бъде!
164
1
 
8
 
! Отговори
ha ha преди 8 години
......"Ритнах го защото после то ме ухапа"Точно така ми свучат защитниците на агресията на един бесвъзвратно загубен млад живот.
163
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
34 годишен съм (от 14 години шофьор) - никога не съм употребявал клаксон и никога досега не съм имал никакви пререкания с никой на пътя. Карал съм коли от 68 коня до 250 коня (от първата до пследната) - може би е въпрос на характер.
162
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тодор (лека му пръст) е повече виновен за смърта си!
161
4
 
4
 
! Отговори
Американ преди 8 години
Когато стане дума забезсмислен бабаиткък и необоснована агресия все са хормонални недостатъци на късно пубертетна и рано следпубертетна възраст. Налитат на бой лесто, а като ги сритат - деца били!?Не става дума за този случай, тука още не е ясно, но все трябва да има някоя камера наоколо.
160
12
 
14
 
! Отговори
Стига вече. преди 8 години
Стига с този бокс, ако изобщо е имало такъв, защото "свидетелят" Мариан е приближен на поничките.Каква е тази самоотбрана да пребиеш до смърт човек на половината на теб?Видяхме кой ги подкрепя, борчета и бабаити, какво има да коментираме?Тридесет бабаити срещу цял град.
159
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Edno e ozaptiavane i samootbrana, drugo e boi bez da mislish za posledici. Nikoi niama pravo da nakazva nikoi. Ima si syd za tazi rabota.
158
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мене ми е интересно, хората които защитават убитото момче, как биха постъпили ако някой *** тръгне да ги бие с бокс :)И дали пак ще са така сдържани и ще се оставят да ги бият без да се опитат да озаптят нападателя с бокса ?!?
157
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това да не е теливизионна играЗяпачите също - в арестаНе са помагали за спасаванеНе са звънили на 112Искат да гледат к.ръ.в и зрелищаСвидетел2 е за съдсъд. Трябвало е да помогне
156
10
 
18
 
! Отговори
Сбрали се преди 8 години
На Контрапротеста събрали се отбор от момчета - борчета!Каквото и да се пише по тези сайтчета, двете мутри трябва да си понесат наказанието.
155
9
 
15
 
! Отговори
Видяхте ли преди 8 години
Видяхте ли контрапротеста? "НО ПРИСТИГАТ МНОЗИНА на уши с обеци - охранителна фирма, ЦЯЛ ОТБОР ОТ БОРЦИ"Тези са си от агитките на едно бяло човече, дето ги събира по митинги...За перхидролените метрески, дето бяха две се знае каква професия изповядват...ЧАК СЕГА РАЗБИРАМ ЗАЩО ЦЯЛАТА ДЪРЖАВНА СИСТЕМА СЕ Е ВПУСНАЛА ДА ГИ ПОКРИЕ.
154
20
 
6
 
! Отговори
Да Да да преди 8 години
Малко са го били щом е бил жив след боя както са видели и свидетелите че който напада какво очаква да го галят ли бих бго пребил докато повърне кръв това ***
153
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
181, 182 и 183 са едно и също лице, с незавършен трети клас, но със самочувствие на експерт. На неграмотници и пишещи на латиница или само с главни букви пиша диртектно минуси.
152
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това заприлича на сапунен сериал. Минаха 3 седмици,изведнъж се появяват нови свидетели, ама бил от самото начало на боя.Ами те зяпачите са били повече от биещите се, ако се бяха намесили,вместо да дават интервюта за звезден телевизионен миг,тази сага щеше да се е разминала с последствията и фаталния край.Бог да го прости момчето.Как пък тези братя побойници не дадоха ни едно интервю,а зяпачи и сеирджии се надпреварват в медиите?!Има си и поговорка "Крадеца вика дръжте крадеца"-нещо не е наред.
151
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо нее починало преди боя момчето,болно е било.Още малко щего изкарате че е нямало никoй при него в този момент.Какво става във тази държава.Ако е било само и във тъмното,на мен мисе струва че щели дъго разфасоват на место.И никога нямаше дъго открият.
150
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Те саго предизвикали,и на теб ако ти счупят огледалото,щеги черпиш ли.***.
149
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Цялата съдебна система щея псувам на майка,по всички телевизии радива и навсякъде.Ако неси свършат честно и доблестно работата.И тези които им са платили,негили окушарите също.Един як шамар е достатъчно за едно 18 го момче.Това във Бойковата ли България се случва.Ако е в Станишева няма да мие интересно но Бойко е истинският пазител на родината и народа.