Бащата, нахлул в училище, искал да защити сина си

Той пък обвини ученичка, че е ударила шамар на негова близка
65
Бащата, нахлул в училище, искал да защити сина си
Илиян Лепоев. Снимка: Кадър Нова телевизия

Бащата, който нахлу в клас и беше обвинен, че е удрял ученички, отрече да е посягал на момичетата.

Скандалът се случи на 21 януари в столичното 17-о СОУ. Тогава майката и бащата на десетокласник нахлуха в училището, за да се саморазправят с ученици от 11-и клас.

Още по темата

40-годишният Илиян Лепоев, който вчера беше пуснат от ареста с обвинение за хулигантство, и синът му Коста имат друга версия за случилото се.

"От близо две години имам проблеми с ученици от по-горен клас и по-скоро с едно определено момче от 11-и клас. Постоянно ме заплашваше по коридорите. Казаха ми, че ще си навлека бели и че ще ме пребият от бой, ако не се променя. Прибрах се от училище разстроен, казах на баща ми какво се е случило и той се разгневи доста", разказа Коста пред Нова телевизия.

Илиян отишъл до училището, за да вземе "отпускното" на сина си, за да може да го запише в друго училище.

"Отидох до училището със съпругата ми и с една моя позната, отидохме в часа по биология. Исках да викна въпросното момче и момиче да слезем при директорката и да уточним нещата", обясни Илиян.

Той твърди, че не е удрял шамар на момичето, не е душил никого и не е хвърлял предмети.

"Бутнах я и ѝ казах да спре да псува като хамалка", заяви Илиян.

Те станаха много агресивни, започнаха да ни бутат, едно от момичетата удари шамар на моята позната.

Родителите на едно от момичетата от 11-и клас също идват в училището, за да защитят детето си.

"Бащата на момичето тръгна с юмрук към мен и ме удари. Аз тръгнах към него да се защитя, но той ме сграбчи и в това време двама възрастни, които са охранители или не знам какви са точно, ни разтърваха", обясни 40-годишният мъж.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Vinagi mrazeh uchilishteto i se radvam, che otdavna e zad garba mi.
48
1
 
0
 
! Отговори
питер преди 8 години
Напълно нормални отношения,реакции за тая страна БГ.Защо ли все пак българите ги броят за хора и някои инвестират там
47
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Правилно е постъпил човека. Само, че е трябвало доста по-рано да разреши проблема. Съмнявам се да е ударил 2-те ученички, щяха да са в пирогоф. Напълно го подкрепям за постъпката му. Нито учителите имат вина - не можеш да промениш манталитета на някои зле възпитани деца. Решението е или бой или преместване. Това е.
46
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нахлул в училището и взел да ги опъва по чиновете...:D
45
1
 
6
 
! Отговори
Учител преди 8 години
В тази държава никои не е единен. Когато започнах преди 12г. И исках да променя нещо, старите скочиха срещу мене. Имали още малко до пенсия, нямало смисъл и т.н. Аз съм математик, с две магистратури, правя дребни грешки ако пиша нещо бързайки. Тази по литература поиска да ме накажат, видяла някаква грешка. Ама като я изкараха да направи две, три прости сметки и омекна. Административния апарат е бавен, в канцеларията люпат семки, но за 400лв казват толкова. Това е, трябва реформа и то сериозна.
44
2
 
9
 
! Отговори
Учител преди 8 години
Заплатата ми е 680лв. с всички добавки. Правиш забележка на по агресивен ученик, или той те бие или идва брат, баща и т.н. Казваш на директора, подготвят го за изключване, идват роднини и пак ти го отнасяш. Със селяните не се излиза на глава, те родителите са такива. Полицията през това време си рови в носа, съдебната власт - също. Охраната в училищата са бутафорни, едни пари на вятъра. Ми като никои не си върши работата, за тия пари който взимаме и това което правиме е много, да се оправят.
43
2
 
9
 
! Отговори
Пайк преди 8 години
Напълно оправдавам родителите. След като учителите не си вършат работата и допускат в училището да има тормоз, заплахи и подобни към деца за които отговарят и си затварят очите е съвсем в реда на нещата родителите да прибегнат до саморазправа. Просто трябваше да действат по-умно за да не ги хванат - да му посочат на бащата изверга който тормози децата и на връщане от училище да си "поговори" с него. После да не признава нищо пред полицията и изобщо да не говори пред тях.
42
0
 
12
 
! Отговори
Nina преди 8 години
Не е трябвало да се разправя в училище, а да ги изчака навън, и да им изплющи по два шамара. И аз ще се разправям, ако някой тормози детето ми и в училището никой не обръща внимание на това. Вярвам на човека като казва, че момичето е псувало като хамалин.
41
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да не сме дивия запад? Бърза процедура, сериозни глоби, разгласяване по медиите за да е ясно какво се случва с такива "каубои". Иначе оправия няма, дай да почнем да нахлуваме в училище и да бием наред и за това, че са писали двойка на детето ни! Ай сиктир от ***!
40
4
 
0
 
! Отговори
Mitko преди 8 години
nemoje6 pensionerino da bie6 ychenici :D nemoje ve4e Bai tosho go nema
39
3
 
1
 
! Отговори
Mitko преди 8 години
Tova e pulna prostotiq, 6te xodi bashta my da bie kele6i v ychilishte, 4e mnogo smel i opraven :D.Ami ako te naperdashat keleshite, a pensionerino :D ko 6i praim togava. Te mladite malko ot malko imat respekt kum po-vyzrasnite, no skoro i toi 6te iz4ezne s takiva inteligentni roditeli. Vij kade raboti bashta my, svetni my edin vinkel prez musurata ako ti stiska. trygnal decata da bie :D ili plati na nqkoi dryg kele6 da gi nabie. Taka ne stava, ne e evropeisko :P
38
1
 
6
 
! Отговори
До 44 преди 8 години
Абе един такъв дето го бяха записали да тренира бойни изкуства скочи с бокс на двама и после умря...
37
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
България е пълна с комплексари !Те са навсякъде !!!))))))Но ,това не е нищо ново )))
36
1
 
17
 
! Отговори
Така се прави! преди 8 години
Пич, защо не ги причака след часовете и да ги ошамариш, ами ходиш вътре в даскалото пред 20 свидетеля....от личен опит ти казвам, тези пишлемета са много отворени като са много,НО хванеш ли ги един по един ревът като малки деца.
35
3
 
6
 
! Отговори
нещстник преди 8 години
Най-напред се отива при директора на училището. Всичко, което е направено в този случай е самоуправство. Да му/им приложат НК. Не е необходимо да му сеете на корена ряпа.
34
3
 
27
 
! Отговори
Иван Иванов преди 8 години
Това е голям проблем по училищата! Учителите не им пука кой кого тормози и се правят на ущипани! Имам двама синове, единия е 9ти, другия е 11ти клас и за всичките тези години колко проблеми са имали в това отношение! Аз ги възпитавам да не се бият и да не се заяждат, но явно повечето родители не са на моето мнение и не се контролират децата! Не съм съгласен да ми тормозят децата в училище! Учителите винаги нищо не знаели, а детето ми го биха с бокс в 6-ти клас, негов съученик!
33
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Поредната случай описващ в подробности следствията, без да назове причините довели до тези следствия. Прилича на случая във Враца - първо беше едно, а после се оказа съвсем друго.
32
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо се мълчи каква е ролята на момичето в унижението, на което е подлаган по-малкият ученик? Да не се окаже тя главният виновник, подстрекаваща съучениците си да тормозят по-малкият ученик. Може и да е имала основание, но никой нищо не казва.
31
11
 
4
 
! Отговори
sdf преди 8 години
*** пиянката!Да ми налети на мен с шамари,хахах!Да бие моми мъж на 40!Не го е срам!Въпреки че комунизмът си отиде,със сладост се замислям какво унижение би го чакало господина ,ако беше се провинил по този начин в предишното време.........
30
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Важното с случая е какъв е бил тормозът, на който е бил подложен десетокласника от по-големите ученици. Колко време е продължил тормозът? Защо директорката не знае за този тормоз, за който се твърди, че е продължил поне две години? Кой не си е свършил работата в това училище, за да се допуска по-големи ученици да тормозят по-малките и т.н. Останалото са незначителни подробности.