Бащата, нахлул в училище, искал да защити сина си

Той пък обвини ученичка, че е ударила шамар на негова близка
65
Бащата, нахлул в училище, искал да защити сина си
Илиян Лепоев. Снимка: Кадър Нова телевизия

Бащата, който нахлу в клас и беше обвинен, че е удрял ученички, отрече да е посягал на момичетата.

Скандалът се случи на 21 януари в столичното 17-о СОУ. Тогава майката и бащата на десетокласник нахлуха в училището, за да се саморазправят с ученици от 11-и клас.

Още по темата

40-годишният Илиян Лепоев, който вчера беше пуснат от ареста с обвинение за хулигантство, и синът му Коста имат друга версия за случилото се.

"От близо две години имам проблеми с ученици от по-горен клас и по-скоро с едно определено момче от 11-и клас. Постоянно ме заплашваше по коридорите. Казаха ми, че ще си навлека бели и че ще ме пребият от бой, ако не се променя. Прибрах се от училище разстроен, казах на баща ми какво се е случило и той се разгневи доста", разказа Коста пред Нова телевизия.

Илиян отишъл до училището, за да вземе "отпускното" на сина си, за да може да го запише в друго училище.

"Отидох до училището със съпругата ми и с една моя позната, отидохме в часа по биология. Исках да викна въпросното момче и момиче да слезем при директорката и да уточним нещата", обясни Илиян.

Той твърди, че не е удрял шамар на момичето, не е душил никого и не е хвърлял предмети.

"Бутнах я и ѝ казах да спре да псува като хамалка", заяви Илиян.

Те станаха много агресивни, започнаха да ни бутат, едно от момичетата удари шамар на моята позната.

Родителите на едно от момичетата от 11-и клас също идват в училището, за да защитят детето си.

"Бащата на момичето тръгна с юмрук към мен и ме удари. Аз тръгнах към него да се защитя, но той ме сграбчи и в това време двама възрастни, които са охранители или не знам какви са точно, ни разтърваха", обясни 40-годишният мъж.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
3
 
5
 
! Отговори
До Ауслендър преди 8 години
Бягай и не се връщай, че да оправим батака, който си направил и оставил след себе си.
28
4
 
31
 
! Отговори
До 29 преди 8 години
"Малчуганът" е десети клас, значи трябва да е на около 17 години.Би трябвало да помниш, че всеки, който се оплакваше на учители или родител, после меко казано не се ползваше с добро име и затова почти винаги никой не се оплаква, докато един ден на някой не му дойде в повече, както вероятно е станало и тук. Прекалили са с тормоза и десетокласника е разказал на баща си какво му се случва в училище. Очевидно директорката и учителите не са си на мястото в случая и какво му остава на бащата ...
27
2
 
13
 
! Отговори
До 29 преди 8 години
Спорно е дали е е имало саморазправа. Бащата твърди, че никого не е удрял - пише го в статията.
26
9
 
13
 
! Отговори
Ауслендър преди 8 години
Тази статия ме кара да си мисля, че правилно съм евакуирал семейството си от бардака наречен България!
25
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Значи родител място в училище наистина няма. Но пък родителя може да свърши много голяма работа извън училище. Преди 20 години когато бях ученик 8-ми клас имаше един много дебел деветокласник, който все ни тормозеше за добър ден като мине край теб ти изпукваше един шамар, направо фобия имах като го видя. Един ден пак при среща ми заби един зад врата, но пък случайно баща ми минавал на 20 метра от там. Веднага дойде и като му изпука един шамар дебелото се вцепени. И Повече никога не ме докосна.
24
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Директорката е за уволнение - не е предотвратила случаите на тормоз в училището, което е предизвикало от своя страна родителите да влязат в училището. Не става две години по-големите ученици да го тормозят, а никой в училището да не знае. За какво са там?! Не оправдавам влизането в училището, но по-важното тук е какво е предизвикало тези хора да отидат на място в училището, а сега всички коментират по-маловажното и не забелязват същественото.
23
1
 
24
 
! Отговори
иван преди 8 години
масово има насилие в училищата, а учители и директори защитават богатите. пазят и побойнииците да не им намалее бройката. Бащата е бил прав да се разправи с и побойници.
22
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
От цялата история разбирам, че пак са наказали НЕвиновния човек, а другите участвали в мелето са минали по тъча. "Тука е така", както казваше един мой познат визирайки България.
21
2
 
15
 
! Отговори
............. преди 8 години
Ако съм на мястото на бащата щях да ги синкирам яко и после дори да си призная ! ! Още като ученик ми се повдигаше от такива и все се биех и накрая все аз виновен ама нищо ! *** ! Те сега бият учителите камоли да тормозят съучениците си !
20
1
 
12
 
! Отговори
xax преди 8 години
Е разбира се, че училището е виновно, че не възпитава децата в на 16-18 години, че не е хубаво да е бият и обиждат. Класната да вкарат в затвора, че не ги е направила хора. Аз не съм ходил в казарма, но за колко *** тя е била единствения път към човечност, не е истина.
19
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бе вие норамлни ли сте!? Родител няма място в учебен час по никакъв повод! Най-малкото да раздава справедливост! Ако е имало тормоз се информира директорът или класната! В този случай това не е направено! Ако те не си свършат работата логичното е да си преместиш детето! Когато родител отива в учлището охраната му записва данните и го съпровожда до където е тръгнал! В случая влизат 4-*** външни човека и вие сте ок с това!? Всеки може да каже, че е родител и да влезе препасан с колан с експлозиви..
18
22
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В чужбина за побой над непълнолетни въпросния баща ще търка наровете няколко години. Но в България даже има хора които смятат че това е нормално. *** народ - бедна държава!
17
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Отделно от това сегашните ученици нямат никакво домашно възпитание и живеят с фалшиво самочувствие на недосегаеми!
16
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какви са тия арести какви са тия 5 лв. В България от години всеки се спасява и защитава както може. Щом държавата не може да ми защитава детето, пушката и да се раздава правосъдие. 90-те колко даскали пребиха в моето училище и нито телевизии, нито изключени имаше.
15
3
 
18
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
до кога ще тормозят децата та после родителите да идват да се разбравятучилището е за учение не е спортен клуб който е тормозел момчето да го преместятв друго училище и от един щамар нищо не е станало от мухата правите слон
14
8
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Правилно е направил човека. Аз, ако съм на негово място, щях по същия начин да постъпя. Дори нямаше да се занимавам да намирам пишлеметата и да ги водя при директора, а направо ще хи разхвърлям по всички стаи и коридори с шутове.Училището също е виновно. Как възпитава тези *** и бъдещи уличници, прости чалгаджии ...
13
9
 
13
 
! Отговори
Един преди 8 години
Драма! Отишъл в училиче да защитава сина си от момиче! Сигурно се гордееш със сина си. Сигурно и той се гордее с теб.
12
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Цялата вина носи директорката на това училище. Да се уволни незабавно! Психическото здраве е не по малко важно от физическото. Ако някай малтретира дете то ми то това значи дискриминация по конкретен признак. Ще подам съдебен иск срещу училището и МОН, и ще се погрижа ще пиша до медии, европейска комися и НПО. Ще розпространявам случката където и както мога. Съветвам бащата да направи същото.Това е цивилизования подход. Иначе и един бой също ще свърши работа
11
1
 
8
 
! Отговори
Grammar nazi преди 8 години
"Аз тръгнах към него да се защитя"... Това е като борбата за мир и сексът в подкрепа на девствеността, ако някой се чуди как точно става.
10
0
 
6
 
! Отговори
ГЛЕЙ ТИ преди 8 години
Тъпонгерски работи1