Радослав, наръгал 13 пъти Зорница: От обич беше!

Апелативният съд в София го остави окончателно в ареста
Обновена: 26 яну 2016 13:56 | 26 яну 2016 13:00,
72
Радослав, наръгал 13 пъти Зорница: От обич беше!
Снимка: Булфото

Радослав Колев, който наръга с нож 15-годишната Зорница на автобусна спирка в Перник, обясни, че го е направил от обич. Той направи признанието си пред Апелативния съд в София.

Магистратите заседаваха по жалбата му срещу решение на Пернишкия окръжен съд и го оставиха окончателно в ареста.

Още по темата

Спорен апелативните магистрати доказателствата сочат, че именно той е извършил тежкото престъпление. Защитата обаче е на мнение, че все още не е изяснен мотивът за това нападение.

Адвокат Велинов подчерта пред медиите, че към момента на престъплението клиентът му и пострадалата са имали интимни взаимоотношения. Близките на момичето обаче са били против връзката им.

От думите на защитника стана ясно, че освен нож той е имал в себе си и бокс. Радослав ги носел редовно с цел самозащита, пише "Труд".

Той не е планирал да наръга момичето, а я е срещнал случайно на спирката в Перник, твърди още адвокат Велинов. По думите му Радослав не е действал с пряк умисъл.

Според съда обаче действията на обвиняемия са били целенасочени. Той е осъждан многократно, като последната му присъда е за въоръжен грабеж с пистолет.

На заседанието стана ясно още, че Радослав Колев е отправял закани към близките на Зорница за това, че не са одобрявали връзката им.

Затова и апелативните съдии смятат, че той може да извърши и друго престъпление, ако бъде пуснат от ареста.

Радослав наръга Зорница на 18 януари. Момичето бе прието с опасност за живота в болница, а майка й обяви призив за даряване на кръв. Днес тийнейджърката е по-добре и се възстановява.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
41
 
! Отговори
Защо се чудите? преди 8 години
Той го е направил от обич. Така каза. Хайде да помислим сега, на кое точно този вика "обич"? За него това е обич. На това е научен. Това е видял. На това е възпитаван. Той друга обич не знае. Вярвам му напълно. Човекът е искрен. Иначе казано: огромно количество извратени и неадекватни *** буквално могат да ти прецакат живота, просто защото те те били "обичали"! Ай сикт-ирджос от такава "обич". Обаче другите били лудите, аха.....
5
14
 
10
 
! Отговори
Донка Казиска преди 8 години
Ръгай с кожения меч!!! Ееееххх, да имаше и мен кой да ме прободе...
4
0
 
52
 
! Отговори
Баси лудия! преди 8 години
Представете си какво я чакаше горката ако я мразеше....
3
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
за органи!!
2
1
 
27
 
! Отговори
Тъпанар преди 8 години
Да вземат и теб да наръгат от обич, ***.
1
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е как не е ясен мотива бе адвоката? Нали си го е казал. От обич!