Съдът при Евстатиев, гледат мярката му... в болницата

Заседанието ще се проведе в стаята на пациента
Обновена: 5 фев 2016 08:02 | 5 фев 2016 08:01,
18
Съдът при Евстатиев, гледат мярката му... в болницата
Снимка: Булфото

Мярката на бившия кмет на Стрелча ще се гледа днес в Нервно-инсултното отделение на Пазарджишката болница. Иван Евстатиев от седмица е на лечение там заради прекаран инсулт. Той е обвинен в изнасилване на 16-годишно момиче.

Разпореждането заседанието да се проведе в болничната стая при пациента е на съдията-докладчик по делото, пише Нова тв.

Още по темата

Иван Евстатиев вече е стабилизиран. Близките му твърдят, че е получил инсулт в деня, в който Пловдивският апелативен съд го остави в ареста. Той е настанен в самостоятелна стая с двама души съдебна охрана.

Той отказва да говори както с близките си, така и с медицинския персонал. Жители на Стрелча се готвят да присъстват на повторното гледане на мярката на бившия си кмет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това е политическа поръчка за отвличане на вниманието на матряла.Сексът с лице на 16 години, при това доброволен, не е престъпление.Докато еничарите ви съсипват държавата и крадат като за последно, вие се плюнчите на някакъв дърт перверзник и малко палаво к*ве, дали и как са си го сложили, а междувременно се превърнахме в американска колония, в която живеят добре само племенните вождове и генерал -губернаторът.
14
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Той е настанен в самостоятелна стая с двама души съдебна охрана."Стоманата е дърена. Хем стаята самостоятелна, хем за трима човека... Поне всеки си има самостоятелен ъгъл в тая стая.
13
8
 
6
 
! Отговори
Хм преди 8 години
Абе тоя тарикат за какво ще го съдят? Имам приятел адвокат и тия дни на чашка стана дума за тоя случай и той ми казва, че секса с лица над 14 години не бил забранен?! А и момичето казва, че тоя е бил напил, ми да не е пила, какво прави в хотелска стая с дърт мъж?? Какво е очаквала, прави ни тука на глупави...
12
6
 
6
 
! Отговори
До бай Иван преди 8 години
Не го знам тоя дали е петолъчков, ама много добре си го е задал въпроса! Как така при други дела на мутри се отлагат дела, а сега не?? Какво значи съдът преценил, каква е тая селективност бе??!!!И как така първо малката казва, че била изнасилена, пък при прегледа не се установява такова нещо, доброволно отишла в хотела? И каква връзка тука правиш между фалшивия уж народен съд и тази съмнителна история??! И на мене тоя мутряга не ми е приятен, ама айде да сме обективни бе!!
11
9
 
7
 
! Отговори
Дааааа преди 8 години
Дори и да си комунистическа МУТРА, пак може да станеш жертва на К.У.Р КАПАН! Там застраховани няма! Чета тука коментарите обаче, и се чудя как тоя народ може да е толкова наивен и да мисли, че тука е имало изнасилване?? Ако тази случка се беше случила преди 50 години, да и аз така щях да мисля, ама сега сме 2016... Че даже и девствена я изкараха!...
10
5
 
14
 
! Отговори
до 7 "бай Иван& преди 8 години
Ей, петолъчков,не се крий зад чуждо име.То,комуягите сте такива фурнаджийски лопати. А за мярката на Евстатиев защо се взема в болницата,така е преценил съдът.Това не е "Народния съд" със съдии полуграмотни главорези,чиито наследници ни управляват като другаря ти Евстатиев....Поздрави от бай Иван.
9
13
 
7
 
! Отговори
Обезпокоен преди 8 години
С този мутряга нещата са ясни, ами ко стана с малката уж изнасилена хитруша и майка и, голямата хитруша? Уточниха ли колко кинти да киха дъртия похотливец, за да променят показанията? Че ще вземе тоя *** и за кво беше цялата пушилка?!
8
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 1 Също като многото корумпирани политици, престъпници, мутри ,които си изкарват медицинско , че са много болни и им се разминава. И продължават да крадат България с милиони и да вършат беззакония. Защо ли хората и системата не се саморазправят с тях по същия безапелационен начин? Къде е обществото тогава?
7
1
 
14
 
! Отговори
бай иван преди 8 години
Абе защо при другите болни се отлагат съдебни заседания, а при този може в болницата.
6
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Българска работа за 5 лева и майка ди ще ,,опраскате''
5
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кастрирайте докато е там и пускайте.
4
1
 
23
 
! Отговори
Не е луд. преди 8 години
Предпочита да лежи в болница , а не в затвора.
3
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
пуснете го по някоя телевизия да бъде циркът пълен, няма само отбрани хора да гледат, а и делото е от висок обществен интерес!
2
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
8 godini pandela
1
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Типичен крадлив комунист. Ще се прави на луд и на болен,докато му се размине.