Самоубилият се съдия скочил от междуетажна площадка

Бил командирован в СГС, но искал да се върне в районния
18 фев 2016 14:22,
21
Самоубилият се съдия скочил от междуетажна площадка
Снимка: Flickr

Починалият съдия от Софийски градски съд е скочил от междуетажна площадка на жилищна кооперация и смъртта му е настъпила от травматичните увреждания вследствие на падането. Това сочат първоначалните данни и оперативни версии, съобщават от Прокуратурата.

Още по темата

Предстои да бъде направена аутопсия на тялото, както и оглед на жилището му, намиращо се в същия блок.

Спрямо събраните досега данни, досъдебното производство е започнато за подпомагане или склоняване към самоубийство.

Около 3:50 ч. днес екипи на Бърза помощ и столичната полиция са се отзовали на сигнал за намерено тяло на мъж в непосредствена близост до бл. № 515 в кв. "Връбница".

Констатирана била смъртта на починалия и неговата самоличност – 39-годишният Цветан Ценов, за когото е установено, че е съдия в Гражданското отделение на Софийския районен съд, доскоро командирован в Софийския градски съд.

"Колегите от Прокуратурата изразяват най-искрените си съболезнования към семейството и близките на починалия ни колега", се казва в съобщението.

Съболезнования на близките и семейството на съдия Ценов изказаха и от Софийския градски съд (СГС).

В съобщението на съда се казва, че Цветан Ценов е бил командирован в СГС на 23 декември м.г., а по негово настояване е трябвало да се върне на работа в районния съд на 22 февруари.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
6
 
! Отговори
нона преди 8 години
Някой да е бил там?!! Как така веднага беше обявено, че се е самоубил!?! Кой разреши толкова бързо случая!?! Аз не вярвам! Смешни сте и безобразни, господа продажни журналисти!
10
0
 
1
 
! Отговори
АЗ преди 8 години
До anonimenДобер ще направиш
9
2
 
6
 
! Отговори
G преди 8 години
Започна съдебната реформа :) Или предупреждение за останалите Д.Г>Д.
8
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Започна съдебната реформа.
7
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Даже и да се самоубил журналистите не могат да знаят преди прокуратурата . Той още не е умрял и те вече знаят причината . Само това е достатъчно да си мислиш , че са го самоубили . Въобще голяма простотия .
6
3
 
11
 
! Отговори
Китов преди 8 години
"Колегите от Прокуратурата изразяват най-искрените си съболезнования към семейството и близките на починалия ни колега"Многозначително.
5
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Култова реплика от известен филм.Какво стана със свидетеля по делото?Самоуби се.Как?Наръга се три пъти с нож в гърба и скочи от един мост.
4
1
 
30
 
! Отговори
.................... преди 8 години
Журналята продължават да се държат непрофесионално. Научете какви дела е имал. Болен ли е бил от нещо. Имал ли е лични проблеми. Толкова сте зле.
3
7
 
15
 
! Отговори
Boche преди 8 години
Поредното политическо убийство Иначе две каки си говорили а държавата е в ръцете на един завършен криминален престъпник по прякор Тиквата и нмаме един завършен *** сложен от същата тиква за върховен главнокомандващ на армията ПОЗОР
2
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ахахахахах Излязал на стълбището да скочи. АхахахахахаСигурно е нямал тераса или е имал решетки на прозорците на петия етаж.АхахахахахаЕдва ли някой му е звъннал на вратата и като я отворил го е пратил да се самоубива през прозореца на стълбището.Ахахахаха
1
3
 
2
 
! Отговори
anonimen преди 8 години
mi da vsema i az da se xvarlq i men me ponijixa v slujbata