Бащата-бияч обвинен и в закана за убийство

Срещу насилника със стола има повдигнати две обвинения
19 фев 2016 17:52,
16
Бащата-бияч обвинен и в закана за убийство
Снимка: Булфото, ахрив

Бащата, който в понеделник удари със стол и с юмрук двама ученици в час по скулптура в елитното училище по изкуствата, е докаран под полицейски конвой в Плевен.

Милен Антов е задържан за 72 часа с постановление на прокуратурата.

Повдигнати са му 2 обвинения - причиняване на лека телесна повреда по хулигански подбуди и закана за убийство,  съобщи "24 часа".

Предстои да бъде внесено искане в Плевенския районен съд за постоянният му арест.

Още по темата

След нападението над момчетата бащата-побойник напусна Плевен и бе обявен за общодържавно издирване. По неофициална информация той 2 дни се е крил в хотел във Велико Търново.

Според прокуратурата Антов е осъждан за икономически престъпления. През 2013 г. съдът в Плевен го е наказал с 2 г. условно с 5 г. изпитателен срок, който все още не е изтекъл.

До агресията на бащата се стигна, след като синът му Цветан се оплакал от по-големите Мартин и Георги, с които се спречкал в училище. Ядосаният Милен влязъл през аварийния вход, където охрана няма, нахлул в учебна стая и забил стол в гърба на деветокласника Мартин и ударил през лицето неговия приятел Георги.

В стаята, където се разиграл инцидентът, присъствала и учителка - Вяра Тодорова. Жената се опитала да се намеси, но не успяла да помогне на децата, разказват учениците.

"Той взе стола и го счупи в гърба ми. Госпожата се опита да го спре, но той посегна на другото момче и му заби юмрук в лицето", разказа Мартин, който заедно с Георги вече даде показания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този е една пълна "ШМАТКА"....Понеже съм от плеен д"ге се знаем всички набори !!! Пълен ***,на който хипер-дупер-мега схемите и далаверите,за които има присъда+100год. с метлата пред общината се калкулират на сумата от около 2 пъти по 10-11000 лв....!?!?Това е големия тарикат,бизнесмен и мутра ;)) И понеже по принцип го шляпаме батковците,кой,къде го добара...той се е комплексирал и ходи да се бие с децата по училищата и детските кътове !!Само да го мерна и ще му надуя очичките,обещавам ви
6
1
 
2
 
! Отговори
баща на син преди 8 години
ама грешно е подходил трябва много да му е прекипяло за да деиства по този начин......трябвало е да ги причака опонентите и на улицата як пердах...............
5
0
 
1
 
! Отговори
обикновен луд преди 8 години
До рожба на соцаСигурно баща ти е бил скапан алкохолик като моя
4
0
 
1
 
! Отговори
Вуте преди 8 години
По една от телевизиите казаха,че следвал право във Велико Търново.Какво пък,може и да е вярно-като гледаме какви са магистратите ни.
3
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Даскала по география и мен ме биеше с показалката в главата през комунизма. Да подам ли оплакване сега? Майка ви *** и общество кирливо
2
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Де да имах такъв баща, да ме защити 85 год, когато ядох бой от по-големите.... някои съученици имаха.. моят беше страхливец
1
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
а ми него пускайте , той пак така ще прави , явно за него закони няма , че акъл в тази кратуна хич , а ми ако беше станало нещо лошо , каво правим