Пребил съученици на сина си... В затвора за 3 г.

Нервен баща получи ефективна присъда във Варна
23 фев 2016 14:44,
12
Пребил съученици на сина си... В затвора за 3 г.
Снимка: flickr

Баща, набил съученици на сина си, ще лежи три години ефективно в затвора, реши Окръжният съд във Варна.

45-годишният мъж ще бъде зад решетките при първоначално строг режим. По време на побоя бащата бил в изпитателен срок по предишна присъда.

Още по темата

Драмата се разиграла в началото на юли 2014 г. Тогава част от пострадалите деца и синът на побойника били на рожден ден в Морската градина.

След почерпката те решили да поиграят в района на Римските терми. По пътя срещнали други свои съученици, които играели на карти. Синът на подсъдмия се подразнил от тях и започнал да ги ругае с нецензурни думи, уточнява "Дарик".

В отговор момчетата му скрили картите и го излъгали, че ще ги скъсат.

Детето се обадило на баща си, който пристигнал с двама неизвестни мъже. Без да се интересуват кой е виновен и кой не, те започнали да нанасят удари на всички деца, като пет от тях са получили травматични увреждания.

Решението на съда може да бъде обжалвано.

За побоя става ясно няколко дни след като друг нервен баща преби съученици на сина си в Музикалното училище в Плевен. Юмручната разправия дошла след размяна на реплика между децата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
6
 
! Отговори
Ян преди 8 години
Казвам това защото в нашата държавица правосъдието не е справедливост и хората които поемат справедливостта в свои ръце трябва да бъдат поощрени и предпазени а не преследвани от полицията която иначе допуска всякакви престъпления и битова престъпност. Запомнете, когато наказвате малките садисти не трябва да има доказателства, свидетели и самопризнания.
8
1
 
8
 
! Отговори
Ян преди 8 години
Ако полицията няма някакви сериозни доказателства, които в случай на набиването на малките садистични *** които тормозят детето ви тя няма, когато няма свидетели - които няма да има защото вие ще носите маска и когато няма признание от вас при задържането ви защото вие няма да свидетелствате против себе си, независимо от психологическите похвати и импотентни заплахи които ви прилагат в ареста то тя няма нищо и дори няма да бъде повдигнато обвинение.
7
1
 
9
 
! Отговори
Ян преди 8 години
Драги родители, когато биете малките садистични лекенца е добре да носите маска за да не бъдете разпознати от иначе безполезната в повечето случаи полиция, но която се га е готова да ви навреди защото сте въздали правосъдие така липсващо в тази държава. Ако бъдете задържан, не говорете с полицията и не подписвайте никакви документи и обяснения защото това не може да ви е от полза а само от вреда. На практика да говорите с полицията означава да свидетелствате против себе си - не го правете.
6
5
 
11
 
! Отговори
Съседка преди 8 години
Случилото се не е точно така както го изкарвате !!! Детето на бащата побойник е от по свитите деца....и било доста време обект на тормоз ....от въпросната групичка ...и в един момент му е писнало и е споделил с баща си . Не оправдавам постъпката му ...имало е решение и по друг начин....но когато стане въпрос за детето ти.....пердето пада и не се мисли трезво !!!
5
1
 
11
 
! Отговори
Стамат преди 8 години
Баща ми ще набие твоя баща.. *** в идиотска държава. Идиотията стана нормална...
4
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
и съда добре е натепал бащата. Сега да видим бащата как ще се прави на интересен в дранголника
3
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Цял живот *** си бил пълен Д-бил.
2
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Добре. Сега остава да спрат с условните присъди за убийства на деца по пътищата.
1
1
 
27
 
! Отговори
Cleo преди 8 години
***, Ганьоооооооо... Мъка, мъкааааааа