Съдът остави биячите от Околовръстното в ареста

Мъжете са обвинени за хулиганство и причиняване на средна телесна повреда
Обновена: 26 фев 2016 23:15 | 26 фев 2016 23:08, Елка Василева
99
Съдът остави биячите от Околовръстното в ареста
Снимка: Facebook

Трима от четиримата мъже, пребили шофьор на Околовръстното шосе в София, остават в ареста. Това реши тази вечер Софийският районен съд, съобщи bTV.

Още по темата

Софийската районна прокуратура поиска съдът да наложи мярка „задържане под стража” за Христо Христов, Александър Гечев и Георги Близнаков. Постоянен арест не бе поискан за Мартин Марков.

За нападението над 30-годишния Васко Наумов и съпругата му – бившата национална състезателка по троен скок Мария Димитрова, първоначално бяха арестувани Христо Христов, Мартин Маринов, Александър Гечев, Георги Близнаков. Двама от тях се оказаха с криминални регистрации и са били осъждани. На един от тях обаче, Мартин Марков, са свалени обвиненията, тъй като нападнатото семейство не е успяло да го разпознае като нападател.

В съдебната зала тримата обвиняеми казаха, че няма да дават обяснения. Те поискаха по-лека мярка. Мъжете са обвинени за извършено в съучастие хулиганство и причиняване на средна телесна повреда по хулигански подбуди.

Съдебният състав прие, че от събраните до момента доказателства може да се направи обосновано предположение, че Христо Христов, Александър Гечев и Георги Близнаков са нанесли побой на Васко Наумов и съпругата му, като са причинили средни телесни повреди на мъжа и леки телесни на жената, по хулигански подбуди.

Освен това тримата са обвинени и в хулиганство с изключителна дързост.

Според съдебния състав тримата обвиняеми са с изключителна висока степен на обществената опасност, а двама от тях дори вече са осъждани за умишлени престъпления.

По тази причина съществува опасност те да извършат други престъпления, ако са на свобода. Решението не е окончателно и подлежи на обжалване пред Софийски градски съд, предаде БНТ.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
0
 
5
 
! Отговори
Кина преди 8 години
От ареста по бързата процедура директно в затвора, а ако има все още работеща уранова мина - там ... естествено със заплащане на максималното парично обезщетение на двамата потърпевши.
52
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
*** селски бабаитлъци! Смешно е!
51
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тикви прости! Пишман гардове-селски изпълнения!
50
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако жената не беше ги заснела, сега щяха да си джиткат още и нямаше да ги пипнат даже. Затова трябват регистратори и камери навсякъде.
49
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ей жива да не бях. :D. Дано си останат там гадните мутри.
48
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Я ги познав тея, они са Репата, Цвеклото, Компирът и Марулата
47
1
 
17
 
! Отговори
ЦЕКО БАРУТЧИЯТА преди 8 години
САМО ДА МИ ПОСЕГНАТ---И СТРЕЛЯМ НА МЕСО, С ДРЕБНИ СЪЧМИ ЗА ПАТПАДЪЦИ!!ДА МЕ СЪДЯТ ПОСЛЕ , КОЛКОТО СИ ИСКАТ!НЕКА ТЕ СИ ПРАВЯТ ПОСЛЕ ОПЕРАЦИИ--- А, НЕ АЗ....КАТО ТОВА МОМЧЕ С РАЗБИТАТА ЧЕЛЮСТ!ВЕРА , ВИ РЕДИМ....!
46
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мнозинството български мъже са агресивни, защото мнозинството български мъже са ***.БСМ - български селски мъж - гoвeдo расло в гората, живеещо според законите на джунглата.
45
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
тренирали бойни изкуства,а тръгват с палки,в съотношение 3:1.ако имаха и най-малка доблест щеше да излезе 1 да му бие 2 шамара за авторитет ако е хвърлил бутилки и да го остави.ама комплексара си е комплескар.дано има ефективна присъда за нападателите.
44
0
 
14
 
! Отговори
Васо преди 8 години
Пишете глупости тука. На Заю Баю и картечница, а не пистолет да му дадеш, той с нищо няма да се промени. А, който има мерака да се защити той намира начин. Не чака на пропаднала държава и власт. Той, като е луда глава и от последствията на закона не се плаши. Та най-добре е полиция съд и прокуратура да си вършат работата, а гражданите да се бръкнат в джоба да си построим още затвори. И, който е криминално проявен да си отиде на мястото. Закона за всички еднакъв му е майката.
43
0
 
6
 
! Отговори
Луцифер преди 8 години
00Луциферпреди 0 секундие случайно в САЩ притежанието на лично оръжие е свещенно право защитено от конституцията! Ако пребитият, нормален, обикновен млад човек, в момента, когато трите двукраки излезнат с палките от колата беше извадил един 12 милиметров "Колт", събитията щяха да се развият по друг сценарий! Тогава заснетият материал щеше да бъде много образователен (и отрезвителен) за човеко-подобните...Прочети още на: dnes.bg/temida/2016/02/26/sydyt-ostavi-biiachite-ot-okolovrystnoto-v-aresta.294413#comment-newest
42
0
 
6
 
! Отговори
Луцифер преди 8 години
е случайно в САЩ притежанието на лично оръжие е свещенно право защитено от конституцията! Ако пребитият, нормален, обикновен млад човек, в момента, когато трите двукраки излезнат с палките от колата беше извадил един 12 милиметров "Колт", събитията щяха да се развият по друг сценарий! Тогава заснетият материал щеше да бъде много образователен (и отрезвителен) за човеко-подобните...
41
1
 
9
 
! Отговори
Джон преди 8 години
До ESНе, оръжия трябва масово да имат обикновените хора които да р***зтрелват свободно мутрите с наслада. Тогава няма да има престъпления.
40
1
 
1
 
! Отговори
Torinoto преди 8 години
Je suis Torinoto
39
1
 
5
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 8 години
до 49Малко мога да предложа...Например, когато на пътя някой се държи агресивно да не правим опити да си ги мерим! Ако претендираме, че сме различни от простаците, да не се държим като тях! Очевидно на помощ от държавата не можем да разчитаме. Сам РМ е икона на простаците и се държи като такъв!
38
32
 
4
 
! Отговори
БОЙ преди 8 години
А ЗАЩО НЕ СЕ ВИДЕ ЗАЩО СЕ Е СТИГНАЛО ДО ТОЗИ БОБОЙ КАКВО Е СТАНАЛО МАЛКО ГО БИХА ТОЗИ ПЪЛНО Е С ТАКИВА ОЛИГОФРЕНЧЕТА НА ПЪТЯ ВСЕ ТЕ СЕВЕТА ВОДА ЛАЙНАРЧЕТА ПРАВЯТ СКАНДАЛ И ПОСЛЕ РЕВАТ ЧЕ ГИ БИЯТ БОЙ САМО БОЙ МАЛКО ГИ БИХА
37
0
 
1
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 8 години
До KукуИ какво предлагате!?? Шериат, може би!
36
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
и все пак съда работи и нощно време .... но пак ще бъде оплют ....великият умен българин
35
2
 
25
 
! Отговори
Kуку преди 8 години
Ще ги пуснат,защото сме спящият народ
34
0
 
53
 
! Отговори
жеко преди 8 години
тази история излезе наяве само защото беше записана на видео и стана обществено достояние, всеки ден същите такива по различни градове пребиват хора по пътищата и улиците и само защото не са записани на видео то всичко свършва на ниво жалба в полицията къде добре платения прокурор пише отговор че лицата не са намерени , няма свидетели или битият сам си е виновен, рано или късно на всеки от нас ще ни избият зъбите такива мутри, всеки по реда си, спокойно