Кметът на Галиче на съд за документно престъпление

Обвинението няма да иска да бъде отстранен от поста
23
Кметът на Галиче на съд за документно престъпление
Снимка: Кадър Youtube

Районната прокуратура в Бяла Слатина внесе в съда обвинителен акт срещу кмета на село Галиче Ценко Чоков за извършено от него документно престъпление, съобщи Апелативна прокуратура - София.

Още по темата

Въпреки това обвинението няма да иска временното му отстраняване от поста, каза говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова.

Той е съставил фалшив документ, чрез който е направена покупко-продажба на земя, за която продаващата имота - жена от Благоевград, е получила от Чоков 6000 лева.

Чоков се сдобил с нейната земя срещу тази сума, като пред разследващите обаче жената нямала претенции по отношение на сделката.

Кметът на Галиче е с повдигнато обвинение от миналата седмица и е с наложена мярка за неотклонение "подписка", допълни Арнаудова, цитирана от БТА.

Проверка в кметството е установила, че там има над 120 нерегламентирани адресни регистрации, голяма част от които са направени около избори, коментира Арнаудова и допълни, че прокуратурата е поискала Чоков незабавно да заличи тези регистрации.

Освен това до полицията във Враца е изпратена препоръка Ценко Чоков да бъде глобен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Palen *** i Sina mu saschto kradez v Satvora vednaga
17
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този *** е подкрепян от ДПС,както и повечето от кметовете в този регион.Това е продажния район на комунистите,които знаят как да прикриват следите си! И този кмет и другите в Хайредин,Малорад,Михайлово и много други села са в мрежата на ДПС.Факта че в този район няма мюсулмани или помаци,но има джамия за какво ви говори?
16
1
 
10
 
! Отговори
ДПС Чоков преди 8 години
Днес бг как ловко премълчават факта, че тоя крадец нагъл е от ДПС. Динозаврите от БКП още са живи, но и те ще умрат, а откраднатите пари няма да могат да вземат с тях!
15
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
*** кмета с тези синджири и ланци има вид на сютеньор
14
2
 
11
 
! Отговори
БГ преди 8 години
Ценко Чоков e oт ДПС. При турците всички са такива,като се почне от бат Сали та до тоя.
13
0
 
12
 
! Отговори
Мунчо преди 8 години
Явно живеем много странна държава!Или казано по друг начин-страната на мутрите.
12
0
 
12
 
! Отговори
и тоя е като тях преди 8 години
Като няма да искат да бъде отстранен да вземат да го предложат за по-висок пост като чета има всички данни .
11
2
 
4
 
! Отговори
до 8 Всичко помним преди 8 години
Извинете другарю, вие на колко години сте ?.
10
5
 
7
 
! Отговори
minuvach преди 8 години
Чоков е олицетворението на ГЕРБ.
9
0
 
14
 
! Отговори
Шоп преди 8 години
Прокуратурата продължава да се дъни и да произвежда резили за българското правосъдие. Едно дете от трети клас може да ви каже, че това е смехотворно обвинение.
8
3
 
9
 
! Отговори
съселянин преди 8 години
Чонков президент!
7
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
OBVINENIETO V SLIVEN TRIABVA DA PLASHTA NA VELIKIAT FUTBOLIST LECKOV,A SEGA TRIABVA DA PLASHTA I NA TOZI ***--NIAKOI TRIABVA DA SI OTREGE OPASHKATA -ILIA PAVLOV.
6
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ха ха ха! Комунистическите полковници правеха частни сделки с африкански строителни фирми и изнасяха трудовите ни войски жива работна сила. Българския манталитет е ужасен
5
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това не е от сега. През комунизма общинските работници строяха частните вили на кметовете с държавен материал. Това е системата в България не от 25 години. Цар Фердинанд с царската влакова композиция вагони със злато и пари е изнесъл от страната ни. Народа ни е заспал и страхлив
4
0
 
20
 
! Отговори
аз преди 8 години
има престъпление,НЯМА НАКАЗАНИЕ еи това е бг правосъдие.хрантутници
3
3
 
18
 
! Отговори
k преди 8 години
Тоя в нормална държава, щеше да работи към озеленяване, не да е кмет. Пародийна държава с пародийно управление и пародийно управление. Връщайте царска България!
2
3
 
21
 
! Отговори
Кирил Софийски преди 8 години
До къде ни докараха демократите ?! Ето това са героите на днешното време ! Да ви е честита демокрацията ! С най-ниски заплати в Европа. С разпадащи се Здравеопазване , образование , икономика и банкова система . И това след 25 г демокрация !
1
1
 
18
 
! Отговори
. преди 8 години
И какво ? Това ли намериха отбора прокурори и разследващи за 1 месец ?Купил евтино земя и имало регистрации по изборите !?!?Това ли е само ?Че те 90% от кметовете на малки населени места можете да ги хванете за такива "провинения".