Пуснаха подкупната данъчна от ареста

Срещу 4000 лв. гаранция Полина Рохлева си отиде вкъщи
23
Пуснаха подкупната данъчна от ареста
Снимка: Булфото, архив

Данъчната служителка Полина Рохлева, задържана с белязани 1000 евро, излиза от ареста, реши Софийският градски съд. Ревизорката ще плати 4 000 лева парична гаранция, за да бъде освободена.

Още по темата


Тя беше задържана за получаване на подкуп при акция, в която участва и ДАНС.

Според прокуратурата Рохлева е поискала 2 000 лева, за да не състави ревизионен акт на фирма, който щял да им коства 20 000 лева, заплашила ги и че ще им запорира сметките.

Единият от собствениците на фирмата обаче подал сигнал до Министерството на финансите, след което Рохлева била задържана.

В чантата й били намерени още 20 хиляди лева, а на единият от собствениците тя казала, че бърза с парите, защото заминава за Куба.

Решението на съда от днес не е окончателно и може да бъде обжалвано пред по-горната инстанция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
8
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
GENATA E NEVINNA ,PARVO I PREDLOGIL PARITE,A POSLE SE OBADIL NA MIN.NZ FINANSITE.ZAGOVORA USPIA I SEGA NIKOI NE MOGE DA KONTRILIRA IZMAMNIZITE.
14
8
 
38
 
! Отговори
Шаран БГ преди 8 години
Интересно! Само в чантата и били намерени "още" 20 хиляди лева -- горе-долу 80 пенсии на дядо ми!?!? И само за 4000 лв. гаранция / гаранция за какво/ са я пуснали от ареста ?!? На шаран като мен, в главата му изникват още два въпроса: Колко още хиляди са намерени в дома и, в тези на роднините и по първа съребрена и по някой от 24 -те банки само в РБ... и колко е вземал независимия ,за да я освободи от арестта ? Интересно! И ....не безизвестно .....
13
9
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо си мислите, че тази жена е солов играч?От парите, които взима тя дава и на шефовете си, за да не я закачат, защо мислите, че те не знаят тя какво прави!?
12
9
 
37
 
! Отговори
нап преди 8 години
Аз се разминах с 500 лева преди няколко години но ми правиха видео и аудио с даначния и после му го показах само за няколко минути се съгласи да ми върне 2 000 лева умно момче излезе
11
8
 
38
 
! Отговори
a преди 8 години
сега като я уволнят, ще запише право в Югозападния Университет ,ще го завърши дистанционно и като взема изпитите за 2 години вместо за 5 ще практикува като адвокат и пак ще рекетира хора ,вече със започнали ревизии от НАП ,сдушвайки се с бившите си колеги от данъчното с които пак ще работи в престъпна група,ето така се прави!
10
8
 
49
 
! Отговори
хлебаря преди 8 години
Ела муцуно да месиш,хляб да вадиш,пот да ти видя,за хляба да изкараш,перустии гладни.Как не разбрахте,безплатно нема,чедоо ненаяло се.Видовден има,Ситовден няма.
9
8
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Познавам една данъчна която отиде с автобус да проверява завод в стара Загора и се върна с кола, За 2 години 3 апартаментчета купи, два от които са на на майка и, на щерка и а на зетя пасат модел 2013. Работи жената здраво. На избори агитира за Бойко Борисов
8
8
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво ! Имената на престъпниците трябва да се знаят от всички. Инициалите не помагат на никого освен на криминално проявените
7
8
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Продължавайте да ги пускате крадците и убийците, по принцип стискам зъби и стоя в България но вече почвам да се замислям ...накрая ще преместя бизнеса си в чужбина и ще давам хляб на чужденците но поне ще ми е мирна и спокойна главата!Тук вече и малките деца знаят че може да крадеш и да убиваш и никой няма да ти каже две!
6
10
 
46
 
! Отговори
Кояетаз преди 8 години
Как не я е срам тази гадина. Заради такива сме в това положение. Заслужава не просто линч, ами бой.
5
10
 
40
 
! Отговори
Правдив преди 8 години
Този *** заслужава да лежи поне 10 години в затвора.
4
11
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Другарката ще пътува до др,Фидел Кастро.Невинна!!!!Той и Сталин обрал една банка и се скрил под един мост да не го заловят в името на революцията.Другарката Полина имала партийна задача за да организира търговски сделки между БСП и Куб.ком.партия.Пак настоявам невинна като Бисеров и Масларова.Ей,съдии,мъдии,наши хора сте и внимавайте с решението си.
3
10
 
63
 
! Отговори
НЯМА преди 8 години
Няма да се оправим , тази жена трябваше да изчака присъдата си в ареста .Бай Тошо ги вкарваше такива Престъпнички в Сливен за 5 минути .
2
8
 
42
 
! Отговори
Turkish Power преди 8 години
Kradliva...murzeliva...zavistliva...
1
9
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А Вие какво очаквахте - няма да жертваме стабилността за някакви си кирливи 1000 евра!