Доживяхме! Сидеров се призна за виновен по три дела

Това са делата за случая в Батак, в НАТФИЗ и пред парламента
Обновена: 10 мар 2016 10:49 | 10 мар 2016 10:44,
156
Доживяхме! Сидеров се призна за виновен по три дела
Снимка: архив, Bulphoto

Волен Сидеров се призна за виновен за случая в Батак, за инцидента в НАТФИЗ, както и за случая до Народното събрание от 2013 г.

В тази връзка Софийският градски съд ще заседава на 14 март, съобщи БТА.

И трите споразумения са за "пробация" със задължителна регистрация по настоящ адрес, периодични срещи с пробационен служител и поправителен труд, изразяващ се в месечни удръжки от заплатата.

Още по темата

За случая в НАТФИЗ споразумение с прокуратурата е сключил и депутата Десислав Чуколов, което предвижда наказание "пробация" със същите мерки.

Срещу Волен Сидеров има още 2 дела, които вървят в Софийския градски съд - за хулиганство на летище Варна от януари 2014 г. и за хулаганство пред клекшоп от октомвр м.г. Тогава лидерът на "Атака" и Десислав Чуколов проведоха първата си неуспешна акция срещу наркотиците в София.

Припомняме ви, че на 25 октомври 2015 г. Волен Сидеров и Десислав Чуколов нахлуха в НАТФИЗ на "гражданска инспекция". Тогава националистите обвиниха студентите, че разпространяват наркотици.

Случаят в Народното събрание пък беше на 21 май 2013 г. Тогава Сидеров и съпартийците му се спречкаха с екип на телевизия СКАТ. Тогава се роди и вече известната фраза "Извини се, бе", с която Сидеров се обърна към репортерите на телевизията. Лидерът на "Атака" тогава се нахвърли и на полицай.

На 17 май 2011 г. по време на чествания на годишнина от Априлското въстание в Батак пък Сидеров нахлу на сцената.

Тогава той е "извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, като деянието по своето съдържание се отличава с изключителна дързост", обвиниха го от прокуратурата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
0
 
17
 
! Отговори
anon преди 8 години
катарзис
97
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Парламента изправително заведение ли е? Защо Сидеров и Чукалов вместо да метат улиците, ще си депутатсват с удръжки от заплатата
96
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Имаме три ОТДЕЛНИ наказателни дела, които НЕ СА обединени в едно. Ако подсъдимият сидеров сключи споразумение по ЕДНО от делата, по следващите вече той ще бъде лице, осъдено с влязла в законна сила осъдителна присъда и в следващите наказателни производства той ще бъде третиран като осъдено лице...Няма да му мине номера за останалите две наказателни производства. Така, че- сидеров просто си вкара автогол:) А сидеровите болни *** да не заплашват - който нож вади, от нож умира- помнете!
95
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До НАРОДЕН СЪД - Баба ти ще стане президент
94
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ами така е! Като не щеш рубли а омразни долари ще стоиш в зандана!
93
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Брей в масква верно са го закъсали за валута щом оставиха агента си в ареста
92
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
A за продажник призна ли се за виновен ?От русофоб ( да освободиме Альоша от наряд във вестник демокрация през 1991 ) за рубли стана първи рублофил в България
91
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Значи е под лекарско наблюдение и си взима редовно лекарствата.Но ... крайно време е болни хора да са далеч от Парламента!Лошото е че има толкова подобни като него във властта!
90
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сигурно резката липса на кока и алкохол в ареста са го пречупили. То живот ли е това, да ти спрат дрогата? Интересно дали са му правили токсикологична проверка на малкия член.
89
4
 
42
 
! Отговори
Атакист преди 8 години
Много лесно се предаде нашият водач. Ще си търсим друг май!
88
8
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
пробацията вероятно включва и лапане на негърски чепове, за да е съвсем щастлив и задоволен.
87
19
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това му прави чест! Още веднъж доказа, че е най-честния и достоен политик.Дали Тиквата, Цв, Цв, Москов, Кунева, Костов, сТанишев, Местан, Доган и останалите мекерета ще излязат и ще се признаят за виновни?????ВОЛЕН- ПРЕМИЕР!!!
86
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Наред е останалата политическа п.аплач ,управляваща БГ след 1989г да признае престъпленията си и да влязат в дрънголника!Ако не -прокуратурата да се самосезира и да ги вкара в затвора за незаконно завземане на властта през 1989г! Великото народно събрание от 1990г е незаконно проведено и е противоконституционно, а решенията му не могат да са над решенията на от никого неоспорваните резултати от Рефендума през 1971г !Резултатите от дейността на престъпната хунта се "признават" и от ЕС,и от САЩ!
85
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До до 95 А Герб със зъби и нокти се борят срещу турцизацият и робството .Никакво робство ,никакво иго . Съжителство и владичество .И стиховете на Чинтулов, Ботев, писанията наРаковски ,Вазов за игото - вън от учибниците .И някакъв,, Даваш ли даваш,балканджи Йово,, И той вън ! А за Анадола да заминава Тиквата ,който се прегръща и целува с ,,моят брат Ердоган ,, и Давутоглу . То не бе теманета ,не бе подмазване и за капак съжителство и владичество ,,Гарантирано от ГЕРБ,,
84
3
 
31
 
! Отговори
българина преди 8 години
Да си патриот не е лесно. Колко от вас сложиха знамето на къщата си или на колата на 3 март или показаха публично че са българи на този ден а и през годината!??? Патриотизма сега се наказва но идва друго време и както винаги промяната ще дойде отвън
83
9
 
29
 
! Отговори
българина преди 8 години
Когато имаш дете на 1 г.... И си трън в очите на предателите сос *** системата те смазва. Ако иска някой друг да заеме мястото му да види лесно ли е да си патриот в България?
82
3
 
19
 
! Отговори
Алов преди 8 години
Толкова ли беше сложно в Б-я закони няма
81
10
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Никой,нищо не знае за тези случаи,а коментира!!Обратната страна на медала,никой,никога няма да види!!Представям си просто как са пречупили най-после Сидеров!!Той има вече слабо място-жена и малко дете!!!Други са отговорностите и страхът за семейството е голям!!Ще кажете невъзможно,абсурд!!Няма невъзможни неща в нашата държава!!Колко знайни паднаха-бири,шефове,адвокати и съдии по знакови дела..........че с един Сидеров ли няма да се справят!!!
80
20
 
36
 
! Отговори
много важно преди 8 години
Волен не е НЕВИНЕН и абсолютно прав и за наркотиците и за гаврата в Батак и за случката пред НС.Политически са мотивите за разправа с него .
79
1
 
42
 
! Отговори
апо преди 8 години
До 75Бисеров беше оправдан.Не е прал пари човека , още по-малко е крал - кристално чист е според съда.Висшия ешалон е богопомазан....В тази държава само народа е виновен за всичко и ежедневно си плащаме по еднин или друг начин.