Убиецът с "Хамър"-а е на свобода – срещу 3 бона

Близките на загиналия пешеходец са потресени от решението
10 мар 2016 17:37,
69
Убиецът с "Хамър"-а е на свобода – срещу 3 бона
Снимка: bTV

Шофьорът, който премаза с луксозния си джип "Хамър" човек в Пазарджик, излиза от ареста срещу гаранция от 3000 лева. 27-годишният Иван Янакиев уби пешеходеца на 18-ти декември.

Охранителна камера на булеварда, на който се разигра трагедията, показа, че секунди преди удара 3-тоннният джип се движи с над 100 км/ч.

Още по темата

Таймерът на видеото отчита под 3 секунди времето, в което возилото изминава разстоянието от  около стотина метра.

Близките на загиналия са потресени от решението на съда в Пазарджик, съобщи bTV.

Веднага след фаталния инцидент, шофьорът бе тестван с дрегер, който не откри наличието на алкохол.

След престъплението шофьорът бе задържан за 24 часа, но после беше пуснат. По-късно обаче бе арестуван наново, а днес отново освободен под парична гаранция.

Янакиев е добре познат на полицията. Той е санкциониран многократно за различни нарушения на пътя. Книжката му е била отнета в началото на 2015 година заради шофиране под въздействие на наркотици.

"Бил е задържан и съответно му е отнето свидетелството за правоуправление, както и временно спрян джипът от движение. И ето, че буквално месец, след като той е възстановил възможността си да управлява моторно превозно средство – прави тежка катастрофа", коментира при задържането му говорителят на Областната дирекция на полицията в Пазарджик Мирослав Стоянов. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кой е тоя педурко? Разкажете за него, ако знаете. Надявам се да не ви е страх от педурковци като него.
56
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
VSICKI V PAZARDGIK TREPERIAT OT TOZI BALGARSKI GRAGDANIN--A SEGA I SADA POKAZA CE GO E STRAH OT NEGO.
55
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На активни борци до девето коляно взеха пенсиите но не им отнеха привилегиите.
54
3
 
7
 
! Отговори
stefo23 преди 8 години
Да му облечат фанелка със сърп и чук и 3 год. не му мърдат.
53
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Убиец излиза срещу 3 бона на свобода, след което в най-лошия за него случай, получава някоя условна присъда. В същото време , мой близък - служител на мвр ми разказа как са превозвали до следствието човек да лежи заради откраднато парче пастърма от магазин за хранителни стоки и в колата им е разкал, че не е ял от няколко дни. Неуспорим факт е, че нямамме нищо общо със законова държава, но се питам дали има останало все още нещо човешко в страната ни.
52
7
 
6
 
! Отговори
някой преди 8 години
Какъвто народа, такъв и съда.
51
1
 
4
 
! Отговори
Temenujka Petrova преди 8 години
kakva naglost ot strana na sadiitenqmat li sram ..samo znaite za parata prodava si i du6ata
50
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ей докога такива хора ще бъдат онеправдава ни ,на всеки може да се случи,но за този много хора казват ,че винаги карал така,без да спазва никакви правила....поне ако не е успял да получи заслужена присъда от съда ,то рано или късно съдбата ще се погрижи за него....наистина не пожелавам на никой нищо лошо,но това е срамно и безотговорно......
49
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като има Хамър та какво, трябва да му се кланяме ли? Той ще върши престъпления, ние ще го оправдаваме. Каква държава, какво правосъдие. Моето мнение е, че тази държава трябва да се изтрие от картата на земята.
48
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До До 43Дори и на магистралата, ако ти изкоч човек си длъжен да направи всичко възможно да не го утрепеш, така че и там не си Бог
47
1
 
30
 
! Отговори
Barni преди 8 години
При определени обстоятелства, г-н Янакиев би следвало да се притеснява именно от освобождаването си от ареста, а не от пребиваването си там!
46
1
 
26
 
! Отговори
ьць преди 8 години
Видяхте ли главната новина за днес - " Разстреляха съдия на улицата"Не сте ?!Разбира се че не сте, защото такива новини при нас не се случват. Именно затова ще си умираме на пещеходните пътеки ... един по един ...
45
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Балък, да беше платил още 30 000 и щяха и депутат да го нарявят
44
22
 
6
 
! Отговори
потресенa преди 8 години
Aбе, зaщо ви интересувaт убийците и се възмущaвaте, че ги пускaт зa 3000лв зa гaзене нa хорa?Вaжното е, че хулигaнът Болен Сидеров зa дързост му искaхa мяркa зaдържaне под стрaжa и го пуснaхa срещу 6-7000лв.Нимa човешкият живот е по-вaжен от входa нa Нaтфиз, окупирaн от дрогирaн млaдеж в 23ч в неделя вечер?Aбсурдните сте, кaк ще нaпрaвим нужните реформи с подобни предрaзсъдaци и зaкостенялост?????
43
1
 
27
 
! Отговори
Българин преди 8 години
Палете колите! Има един Янакиев и един съдия,които се разхождат по улиците.
42
1
 
9
 
! Отговори
До 43 преди 8 години
В грешка си човек. Аз карам такси. Единственото место където човек е без предимство е на магистралата. Навсякъде другаде ти си виновен !! Чел съм английския закон можеш да провериш.
41
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ЦАЦАТА Е ЗА РАСТРЕЛ..ИНАЧЕ НЯМА ОПРАВИЯ
40
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
erevollution/bg/register/8816 Това е една стратегическа игра! В играта можеш да се занимаваш с търговия, политика и други неща. Ела в една виртуална България.Очакваме те!извинявам се за спама ,но да се съберем повече Българи.
39
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мога да кажа че мои близи бяха глобени в Лондон защото като пешеходци са пресекли като в България по седата на улицата а не на пешеходна пътека. И по интересното е че полицаи са ги спрели след две пресечки и са им обяснили че са заснети с камера и трябва да бъдат глобени. А в България дават медал ако караш скъпа кола и блъснеш някой с поне 100км естествено има и грамота ако е на пешеходна пътека.
38
4
 
14
 
! Отговори
До 38 преди 8 години
Далече си от истината човече.Ако в Анлия сгазиш някой на платното и това не епешоходна пътека ,полицаите ти казват довиждане и няма дела няма съдии.Пресичането на улицата на необозначени за това места се смята за опит за самоубийство и за това шофьорите не носят отговорност.Виж ,ако бутнеш някой на пешоходна пътека тогава пандела ти е повече от сигурна