Побойникът от "Черни връх": Аз съм толерантен шофьор!

Не карам като луд, обичам да спазвам правилата, заяви още Христов
19 мар 2016 12:58,
174
Побойникът от "Черни връх": Аз съм толерантен шофьор!
Снимка: Булфото

Аз съм изключително толерантен шофьор. Нямам проблеми нито с точките си, нито с книжката, нито с актове. Това може да бъде проверено. Не карам като луд, обичам да спазвам правилата. Това заяви пред Нова тв Симеон Христов, който беше задържан след побоя на столичния бул. "Черни връх".

"Карах по бул. "Черни връх" в посока хотел "Хемус". Движех се с 50-60 км в час. Отдолу идваше сивия автомобил. С периферното си зрение видях, как един тъмен автомобил идва от локалното платно и нито спря, нито се съобрази с двойна непресечена лента. Пресече я съвсем умишлено, искаше да дойде направо в моята лента. Съответно засече сивия автомобил. Сивият автомобил, за да избегне удара, се удари в мен челно. В последния момент успях да завия пълен десен волан", разказа Симеон Христов.

Веднага след удара се опитал да помогне на жена си, която пострадала. Следващият момент му се губи. Знае обаче, че започнал да си търси телефона, за да се обади на спешна помощ и полицията.  

Още по темата

"Ударът беше достатъчно силен, има моменти, които ми се губят", заяви Христов.

Той обясни, че на жена му й предстоят сложни медицински манипулации на ръката и ще се оправи най-рано след 1 година.

Христов призна още, че е подсъдим.

"Няма нищо общо с побоища, става въпрос за финансови престъпления", заяви той.

"През 2004 година имаше едно повдигнато обвинение във връзка с една дискотека. Тогава съм бил на 24 години. Оправдан съм", допълни Симеон Христов.

Припомняме ви, че на 15 март Христов преби Георги Милев след катастрофа на столичния булевард "Черни връх".

Макар съдът да намери, че има обосновано предположение за това, че Христов е извършил престъплението, както и опасност от това да извърши друго престъпление, магистратите го пуснаха, тъй като обвинението му е за лека телесна повреда.

Софийският районен съд реши той да плати гаранция от 2000 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


174
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Колко *** селяни се намират на територията на София всеки ден ? Колко от тях си карат все едно са на село? Колко ПТП-та се случват на ден ...? Днес е той с жена си , утре си ти с детето ти... И кво ще си седите и ще се радвате на " хубавеца " , който може и да убие вас или човека с вас ? Онзи мишок направи ПТП , скри се . Защо не се покаже и той , нали е "мъченик"? :D Мноого ограничени хора има , както по улиците , така и в този сайт!
83
4
 
2
 
! Отговори
Икар преди 8 години
Този е типична позакъсняла мутра с реализацияата си като такъв(мутра), абсолютен looser или балък както аз им казвам: оправдан по дело за масов побой, във момента следствен за финансови измами и за капак побой при ПТП, лъже като дърт за всичко включително че вената е била с колан. Относно ПТП то причинителят и основен виновник е водачът на Хондата защото е карал изключително бързо отгоре на това предприема грешна маневра за да избегне ПТП то.Много *** в София са се събрали
82
0
 
1
 
! Отговори
Педала гоцев преди 8 години
До Анонимен явноп не си разбрал че жената е била без колан
81
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
хайде сега всички които плюят да сложат ръка на сърцето и да кажат-и аз да видя да осакатяват/жена ми,детето ми,майка ми/ще чакам българския съд да си свърши работата-изък че не го е оставил инвалид-утре мен ще засече утре теб-други ден ще убие някой на пешеходна патека-добре че е няма бойно оръжие -може би и аз щях да реагирам така на момента-плюете но никой него е преживял-нещо да стане и да видиш човека до теб потрошен от некъв див селянин
80
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сещам се за десетките прегазени деца, чиито родители толерантно чакат виновните да получат заслужено наказание в съда.Ще има да чакат.Ако имаше адекватно правораздаване , хората нямаше да се саморазправят.За прегазено дете наказанието реално е 3-5 години затвор.Какво му плащаш?!
79
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ц-ц-ц,нито дума за причинилия катастрофа?!Набитият се е разминал много леко,предвид телесната повреда на съпругата на побойника.Явно нафуканото *** причинило катастрофата е нечий син.
78
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хора като този са едни низши същества с ограничени умствени възможности. След катастрофа един нормален човек се радва, че няма загинали, а не тича да се бие. Такива хора нямат място в обществото, те не са дорасли.
77
1
 
15
 
! Отговори
Кало преди 8 години
Аааа този го познавам лично, със срам ще кажа, че преди години и аз се бих с него защото е ужасно надут, груб и невежлив тип с нахакано и бабаитско държание. Понеже го познавам изобщо не ме учудва, че е налетял на бой такъв си му е характера.
76
0
 
13
 
! Отговори
Рали преди 8 години
Нямал никакви наказания от КАТ! Ми те много хора нямат, но си плащат при всяко спиране.Това, че няма в милата ни родина нищо не означава."И от удара не помни" - това сигурно го е измисил след разговор с адвоката. Направо на психиатричен преглед да го изпратят!
75
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Естествено оня kопелдак се е опитал да го убие съвсем нормално е да му счупи главата
74
0
 
4
 
! Отговори
cat преди 8 години
Ако беше толкоз културен и иначе...
73
0
 
13
 
! Отговори
ля ля преди 8 години
много на толеранс ме избива като го гледам на снимката тозищях да го съдя до дупка! много е лошо че не му вземат книжката примерно за 2 години за да му дойде акъла! поне малко де ....
72
0
 
24
 
! Отговори
Бай Ставри преди 8 години
Мазно лъже и се прави на улав гелосания. Най-вероятно лъже и че кифлата е била с колан. И нея я хванала амнезиата ... Иначе райето му отива!
71
0
 
12
 
! Отговори
. преди 8 години
Тоя си живее или в някакъв негов си свят или лъже яко... Или и двете.
70
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
НИЕ ГЛЕДАХМЕ ВИДЕОТО ТЪЙ, ЧЕ НЯМА КАК ДА НИ ИЗЛЪЖЕ :DНАГЛЕЦИТЕ ЩЕ ЛЪЖАТ ДО ПОСЛЕДНО НО КАТО ГИ ИМА НА ВИДЕО СА ДОТУКАЛЪЖКИНЯТА САНЧИ ОТ МАЛКАТА БУЛКА И ТЯ НЕ СЕ СПРЯ С ЛЪЖИТЕ ДОРИ ЛЪГА И КОГАТО И ПУСНАХА ЗАПИСА И С ГЛАСА И :D
69
0
 
23
 
! Отговори
азпак преди 8 години
Този *** е мега нагъл.Колко пъти ще променя историята. Усетил че може да полежи в затвора и да стане любовница на няколко момчета и аре да ревем по телевизията че е скромен хрисим. Докога ще вярваме на такива подготвени речи от безсърдечни адвокатчета.
68
3
 
9
 
! Отговори
Това нормално ли е? преди 8 години
Преди една година един *** правеше обратен завой на двойна непресечена ,натроших си колата в него,културно изчакахме полиция....на него му писаха акт за забранен завой а на мен ,че не съм съобразил скоростта с пътната обстановка........ ако нямах каско гърмях с 5000лв.....Защото ченгетата решиха ,че и аз съм виновен защото не съм могъл да спра.
67
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 93 Тук става въпрос за побоя не за катастрофата. Единия ще си понесе последствията от шофирането другия от лошото възпитание.
66
1
 
24
 
! Отговори
Марко преди 8 години
Пак да напомня, че по закон нямаме право на саморазправа в подобни ситуации. Саморазправим ли се, носим накзателна отговорност! Това е елементарно законово правило, редно е да се знае от всички!
65
1
 
4
 
! Отговори
аз преди 8 години
до 78 Не аз ти си го дай ти заплашваш аз съм кротък и спокойно чакам такъв като тебе,ще дойда с трошка за да може като видиш колата още повече да ти дойде самочувствието аз само ще те почакам да дойдеш при мен да ме спукаш,ама си вземи и некой с теб да снима та после да го дават по телевизийте!