400 000 лева искат родителите на Никол от акушерката

Тест показал, че Емилия Ковачева има "повишено желание да лъже"
18 апр 2016 13:52,
21
400 000 лева искат родителите на Никол от акушерката
Снимка: Булфото, архив

Граждански иск в размер от 400 000 лева предявиха родителите на битото бебе Никол Димитрова, което бе малтретирано от акушерката Емилия Ковачева точно преди година. Те встъпиха в делото и като частни обвинители, съобщава "24 часа".

Още по темата

Съдебно-психиатрична и психологическа експертиза на акушерката показала, че тя е в депресия, страда от безсъние, безперспективност, тревожност.

Тест с осем цвята показал, че Ковачева има силен стремеж за самоутвърждаване и защита на собствените си интереси, както и желае да покаже себе си на другите в добра светлина.

Пак цветовия тест показал, че има повишено желание да лъже, което било характерно за всички хора, които били в затруднено положение. Тогава скалата на истината била занижена.

Делото върви изключително бавно, тъй като в продължение на 3 часа адвокатът на Ковачева - Владислав Янев прави постоянни искания. Едно от тях беше отвод на съда и възражение срещу обвинителния акт.

След заседанието Емилия Ковачева каза за пореден път, че не се чувства виновна. По време на делото тя обясни, че не разбира обвинението, поради което се наложи съдът да й разяснява какво значи опит за убийство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
16
 
! Отговори
ИМПЕРИАЛИСТ преди 7 години
До ninaДа СОФИЯМЕД, а собствениците на СОФИЯМЕД са турци и ще платят на когото трябва за да се потули случая. Даже, като чета някои коментари, съм сигурен, че вече плащат
10
0
 
18
 
! Отговори
nina преди 7 години
До МайкаВ Токуда спасиха бебето.Побоят е станал в Софиямед, мисля беше името на болницата.
9
2
 
18
 
! Отговори
mimoza преди 7 години
Колкото и да поискат родителите, все ще е малко. Мъката и тревогите им няма да се заличат с парите. А тая *** гад да гние в АДА!!!!!!!!!!
8
1
 
22
 
! Отговори
Гого преди 7 години
До АнонименЛекарите казаха, че последствията от блъскането на главата, ще се проявят в по-късна възраст - става въпрос за епилепсия, шизофрения, говорни дефекти...така че на този етап - за едно под 1 год. дете може само за физическото, но не и за психическото съзтояние да се даде някакво мнение. И какви са тия глупости с манипулиране на видиокамери? Ако имаше манипулация първи от болницата (частна) щяха да си извършат манипулацията, за да не си правят лоша реклама и тихо щяха да си я уволнят.
7
1
 
19
 
! Отговори
мая преди 7 години
какво се мотаете бе ало съдиите! кой чакате сега да ви плаща кой бе нахалници! вие сте по зли и от акушерката! ще горите в ада ! някои хора чакат с години деца и някоя откачалка после да им нанесе вреда! доказано е какво се точите осъдете я !ама ха че държава!на такава и да я освободите няма да види прошка!
6
1
 
20
 
! Отговори
ai преди 7 години
Добре де, може ли толкова време да се точи дело за действие, което е доказано с видео запис! Как за цяла една година не можаха да приключат тези наши магистрати нещо толкова очевидно?! Малката Никол колко време се възстановява детето, дано всичко при нея да е наред и да няма последици за в бъдеще!!! А що се отнася за сумата, която са поискали като обещитение родителите, едва ли ще им донесе някаква удовлетвореност
5
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
много интересен тест,какво ле ще покаже за ракия например ?
4
12
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Разбра се тя май работата - 400 000 лв. искат родителите! Че те за убийство не дават толкова, ама покрай медийната шумотевица колкото могат, да смъкнат!
3
2
 
33
 
! Отговори
Grammar nazi преди 7 години
Този тест е някаква подигравка. Не е признат в психиатрията и не би трябвало да се използва за доказателство за каквото и да. Вероятно на следващото заседание ще използват и хороскопа й...
2
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
тест с цветове?! а хвърлянето на боб какво каза, тя ли е?този тест няма ли си някакво по-сериозно наименование, или така е по-лесно за плебса да смила информацията
1
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Трябва този тест да стане задължителен за депутати и политици.