Красимир твърди, че не бил убил Александра

Оставил я жива, някой друг след него я удушил
10
Красимир твърди, че не бил убил Александра
Снимка: Булфото, архив

Варненският апелативен съд отказа да пусне от ареста Красимир Тодоров, който е обвиняем за грабежа и убийството на 13-годишната Александра от Провадия.

Още по темата

19-годишният Тодоров е с първоначална мярка за неотклонение "задържане под стража" от 15 април тази година.

От вчера, след задържането и на приятелката му в ареста, Тодоров има повдигнато обвинение за грабеж на златни накити, придружен с убийство, извършен в съучастие с Ивалена Маринова.

При служебната проверка на събраните в хода на разследването доказателства Варненският апелативен съд намери, че всички те обосновават предположението, че Красимир, в съучастие с Ивалена, е извършил престъплението, за което е привлечен като обвиняем, съобщиха от съда.

Това е изключително тежко престъпление, за което законът предвижда наказание от 15 до 20 години лишаване от свобода, доживотен затвор или доживотен без замяна.

Като неоснователно беше определено твърдението на Тодоров, че Окръжният съд неправилно е интерпретирал показанията му. Обвиняемият твърди, че оставил жива Александра и някой друг след него е причинил смъртта й.

И втората съдебна инстанция намира, че Красимир, който няма постоянен адрес, работа и документи за самоличност може да се укрие от наказателно преследване.


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
трябва да го разчекнат между два коня, магарета, или нещо от рода.. набиване на кол също звучи достатъчно хуманно за лилавото псе на снимката. а може би отрязване на ръцете и изгарянето им със сярна киселина? избождане на очите после, отрязване на краката... за да не може да ходи където си поиска, не само да не краде и убива, защото *** предизвикват погнуса твърде често, дори и когато не убиват. може би трябва да му се отрежат само пръстите на ръцете, за да не може да държи юздите на каруца
8
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кой му е адвокат? Кой му подшушва сега нови версии?
7
0
 
16
 
! Отговори
dron преди 5 години
пуснат ли го тоя веднага ще избяга като оня хюриет
6
0
 
21
 
! Отговори
Неразбрал преди 5 години
Тоя нали съжаляваше за стореното? Как така се сети, че може и да не е бил той?
5
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Той пуснат ли е на свобода ,Обвинен в убийство стои в затвора , защо ще го търсят на адрес , дето го няма ! Присъдата е доживотен затвор !
4
1
 
44
 
! Отговори
88 преди 5 години
С какво този индивид е полезен за обществото? С кражбите, с убийствата, със социалните помощи, които получава от нас, с какво? С 7-8 деца, също потенциални престъпници? Няма документи, няма адрес, ами той не съществува бе. Т.е. ако бъде ликвидиран, даже смъртен акт не може да се напише. Колко ли такива има в България? Искам си диктатурата!
3
4
 
25
 
! Отговори
До анонимен преди 5 години
Щото е с Българско име. Ако беше Хасан или Мехмед, нямаше в нито една статия да го споменат. Щяха да са инициали.
2
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами да - момчето може би не говори добре български и не са го разбрали, като си е признавал. Веднага да му се назначи преводач и още двама професори по ромска лингвистика, за да потвърдят най-накрая това, което иска адвокатът му. Той казал "у-отрепах я за синджира", а може би е искал да каже:"поступах я малко да мирува".
1
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Красимир, който няма постоянен адрес, работа и документи за самоличност"тогава от къде знаем, че се казва Красимир