Протест на колела: Къде е убиецът на двамата мотористи?!

Дали е напуснал страната или се крие в посолството на Турция
49

Снимка: Булфото

Група от около стотина мотоциклетисти се събраха на спонтанен протест пред посолството на Турция в столицата.

Причината - Фарук Бекташ, който блъсна и уби на пътя двама мотористи край Драгоман, който според тях или е напуснал страната или се е укрил в посолството.

Още по темата

По време на заседание на Апелативния съд, който трябваше да определи мярката за неотклонение на турчина, стана ясно, че същия не се явява и е напуснал адреса на който се е регистрирал.

Миналата седмица Софийският окръжен съд остави Бекташ под домашен арест, след като той представи договор за наем на квартира в столичния квартал "Враждебна". Оттогава той е в неизвестност.

В същото време мотористи и приятели на двамата загинали Бойко Бойков и съпругата му Таня Бойкова се събраха пред Съдебната палата в София с искане да се промени мярката за неотклонение от "домашен арест" със "задържане под стража".

След края на заседанието, на което съдът обяви Фарук Бекташ за общодържавно издирване, мотористите продължиха своя протест пред сградата на турското посолство.

Припомняме ви, че тежката катастрофа стана на 24 юли. Тогава автомобила на турски гастарбайтери, управляван от Бекташ, блъсна два мотора, а мотористите загинаха на място.

Колата на Бекташ падна от мост в района на Вакарел, но той оцеля.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
65
 
! Отговори
edin преди 7 години
Дьржава в която за бьлгарина няма справедливост-Бьлгария!?
5
27
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Донорите на колела не си поплюват. Застигнат ли те - бият яко.И трещят по цяла нощ с моторите си по Цариградско.И никой не смее да им потърси отговорност.
4
9
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
100 % Турското посолство има пръст в изчезването на този престъпник.Тези *** си мислят че могат да си правят каквото си искат, но много скоро ще разберат във каква грешка са!
3
3
 
66
 
! Отговори
ВИЖДА СЕ преди 7 години
СЕГА КОЙТО ГО Е ПУСНАЛ ,ДА ЛЕЖИ ВМЕСТО НЕГО ,ДОКАТО ГО ХВАНАТ !! БЪЛГАРИЯ -ДЪРЖАВА НА МАФИЯТА !!
2
6
 
47
 
! Отговори
Българина преди 7 години
Закриване и събаряне на бхк турското и американското посолство, всички вкупом ВЪН ВЪН. Гюкче да каже е за шпионски фжип ку7, това е очевадно ненамеса! 200 депутата националисти ни трябват
1
4
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво на тези момчета, които отидоха пред посолството! Докога ще позволяваме убийците да напускат държавата ни? Още помним убиеца Максим Ставийски!