Протест на колела: Къде е убиецът на двамата мотористи?!

Дали е напуснал страната или се крие в посолството на Турция
49

Снимка: Булфото

Група от около стотина мотоциклетисти се събраха на спонтанен протест пред посолството на Турция в столицата.

Причината - Фарук Бекташ, който блъсна и уби на пътя двама мотористи край Драгоман, който според тях или е напуснал страната или се е укрил в посолството.

Още по темата

По време на заседание на Апелативния съд, който трябваше да определи мярката за неотклонение на турчина, стана ясно, че същия не се явява и е напуснал адреса на който се е регистрирал.

Миналата седмица Софийският окръжен съд остави Бекташ под домашен арест, след като той представи договор за наем на квартира в столичния квартал "Враждебна". Оттогава той е в неизвестност.

В същото време мотористи и приятели на двамата загинали Бойко Бойков и съпругата му Таня Бойкова се събраха пред Съдебната палата в София с искане да се промени мярката за неотклонение от "домашен арест" със "задържане под стража".

След края на заседанието, на което съдът обяви Фарук Бекташ за общодържавно издирване, мотористите продължиха своя протест пред сградата на турското посолство.

Припомняме ви, че тежката катастрофа стана на 24 юли. Тогава автомобила на турски гастарбайтери, управляван от Бекташ, блъсна два мотора, а мотористите загинаха на място.

Колата на Бекташ падна от мост в района на Вакарел, но той оцеля.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
1
 
! Отговори
Жибор преди 7 години
съвецкия съюз и турция са съюзници от 1917 г. до днес- продължавайте да гасувате за Бе-СЕПе и неговия съюзник ДЕПе-Се,пък после се чудете защо е така!
25
0
 
0
 
! Отговори
Даниел преди 7 години
До TONIЕ то това остава само, да са го укрили в турското посолство. Ако се окаже вярно, този посланик му се бие шута от тук веднага. Не съм много убеден докъде се простира диплом. имунитет, защото укривателство на издирвано лице си е углавно престъпление и то доста тежко, особено щом се отнася до убити хора.
24
1
 
2
 
! Отговори
Аве преди 7 години
Какви доказателства ве налъм?Колата му навлиза в насрещното платно,удря мотора който си е карал в лентата и после пада от мост в реката!!Как не отцели некой като тебе,ами гтини хора си заминаха..
23
1
 
1
 
! Отговори
До 26 преди 7 години
Ами неговата кола е навлязла в тяхното платно,щото резака е спал!!! Да спести некое евро,не си е починал някъде по пътя..карат като животни турците..Та кой е виновен според теб??Страната с най-много жертви от катастрофи е Турция!Това говори много за техните шофьори..
22
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Батко каде е татко.
21
0
 
0
 
! Отговори
Край преди 7 години
То тоя протест по рехав от моя снощи срещу жената. Пресолила кюфтетата. Със сина двамата така протестирахме. Всъщност обаче В парламента се пишат *** закони които се прилагат *** и всъщност никой не спазва. Застанете на кръстовище в София или минете по която и да е улица и ще видите стотици нарушения за час. помислете само вие колко направихте от сутринта. Взимат пари все едно управляват - истината е че никой не управлява. Разпуснете НС МС съд и пр. и нищо няма да се промени.
20
0
 
1
 
! Отговори
razgradski pop преди 7 години
мислех тези мотоциклетисти за по-умни хора...какво общо има турското посолство с тази история...първият адрес пред който би трябвало да протестират е вътрешно министерство и министерство на правосъдието...проблемът даже не е на вътрешно министерство, а на сакатата правосъдна система...полицаите залавят, но съдиите освобождават...
19
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Драги сънародници! Турският гражданин не се е измъкнал без българска помощ! Българинът си е предател от край време! Намерете го и му раздайте правосъдие както му се полага! Не си губете времето пред турското посолство! Бог да прости семейството!!!
18
0
 
17
 
! Отговори
Виготура преди 7 години
Защо протестът не е пред българския съд, който пуска на свобода убийци??? ТАМ Е ЗАРОВЕНО КУЧЕТО!!!
17
21
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя с черепа на блузата ми е много смешен. Баси и дъртия хей. Сигурно се пляка здраво.
16
3
 
13
 
! Отговори
ясно преди 7 години
Бекташ е звъннал в туското посолство, те са го прибрали или помогнали да избяга.СЕга ЕРДО ще НИ ИЗНУДВА с него.А защо нашите бълг. граждани от турски произход мълчат"1.За заколването на свещеник хриситиянин мщсулманите от Франция, Италия влезнаха в църкви да покажат съпричастие към потърпевшите хриситяни и нЕГОДУВАНИЕ към убиеца.2.Сега отново престъпление, извършено от турски гражданин.Мнението на ДПС,ДОСТ и подобни?
15
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е това не е за първи път.Каквото ПТП стане с виновен турски гражданин той изчезва на юг."Домашен арест",еми дома му не е в БГ.Маймуни.
14
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Do jivot ns tur4ina ubiez digurno se krie v turskoto posolstvo ili sa go isveli ot bg s diplomat.kola
13
1
 
29
 
! Отговори
Белинов преди 7 години
Феса е изчезнал още след като са го пуснали и е минал границата преди да бъде регистриран от системата като арестант. На умрялата меверйска ситема сигурно и трябва седмица да зацепи.
12
2
 
5
 
! Отговори
Кирил Софийски преди 7 години
До бай Петко- Готово ,стига до тогава да променят законите и да има мажоритарни избори. Иначе с тия парти , а ти кажи за кое магаре да гласуваме, та да натаманим нещата!
11
2
 
30
 
! Отговори
Кирил Софийски преди 7 години
Да пратят сега съдииката ,която го е пуснала да си ходи , да го търси и доведе обратно !
10
2
 
34
 
! Отговори
бай Петко преди 7 години
Хвала на всички протестиращи, ама като дойде време за избори, законно време за изчистване на плявата в НС , не ходете за гъби, а идете и протестирайте с пуснати бюлетини !
9
3
 
39
 
! Отговори
Само бой и е..... преди 7 години
Нали сме все мирни,толерантни,законно послушни,на ви сега. ...
8
4
 
71
 
! Отговори
Срам е преди 7 години
Сега уверихте ли се че няма друга такава държава и съд който пуска убиеца на двама свой граждани да си ходи!?
7
4
 
64
 
! Отговори
:( преди 7 години
Съдията да ходи в затвора. Това е пълно безобразие. Крайно време е да си потърсиме правата и да натиснем самозабравилите се ***, които управляват държавата.