Ахмет Муса остава в ареста, домашен арест за "другарите" му

Той поиска по-лека мярка, но съдът не я уважи
12 авг 2016 16:00,
12
Ахмет Муса остава в ареста, домашен арест за "другарите" му
Снимка: Булфото, архив

Пловдивският апелативен съд остави без уважение молбата на подсъдимия Ахмед Муса за изменение в по-лека на наложената му мярка за неотклонение "Задържане под стража", съобщиха от Съдебната палата в Пловдив за БТА.

Магистратите са потвърдили определението на Окръжен съд - Пазарджик, с което са изменени мерките за неотклонение на подсъдимите Ангел Симов, Светослав Манчев, Ерджан Смаил, Рангел Илиев, Александър Иванов, Орхан Бързак и Ненко Щерев от "Задържане под стража" в "Домашен арест".

Още по темата

Съдът е преценил, че с оглед на индивидуализиращите характеристични данни на подсъдимите и продължителния период на задържане под стража, надхвърлящ рамките на разумните граници, поради обема, фактическата и правна сложност на делото, окръжният съд обосновано е преценил, че преодоляването на опасността от укриване и извършване на друго престъпление на подсъдимите би могло да бъде гарантирано с вече взетите от Окръжен съд-Пазарджик мерки за неотклонение.

Определението на Пловдивският апелативен съд е окончателно и не подлежи на обжалване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
3
 
! Отговори
НЗ преди 7 години
До Колобър 7Хаха не става за пиене, ще трябва много на често да наливаш, че са с малка вместимост :-)
6
0
 
10
 
! Отговори
НЗ преди 7 години
Абе пратете го тоя в Сирия, бързо ще стигне в рая
5
0
 
15
 
! Отговори
Колобър 7 преди 7 години
Пиеше ми се вино от главата на ислямски екстремист,но от тоя няма да стане- много е гнъсен и нискоинтелигентен. Виж,ако е главата на Ердоган или на Баязид,тогава може- за техните нямам право да се гнуся.
4
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да го пуснат тоя с брадата на старите РЕ-ЦЕТА да го пообработят - бой, тутурутки, това - онова, та да му дойде акъла в главата.
3
2
 
25
 
! Отговори
?Какви са тези бради преди 7 години
,каква е тази смрад? Да бъдат задължени да се поддържат в "ОПРЯТЕН"( чист) външен вид?Тук не е ИРан, Ирак.А Щом са толкова ПРЕДАНИ на ислямски ритуали и НАЧИН на ЖИВОТ, да ОТПЪТУВАТ ТАМ, където ще че чуствуват СВОБОДНИ с външния си вид и начин на живот! ( може и в Москва- каква голяма джамия има , а и Кадиров ще се зарадва..)
2
1
 
31
 
! Отговори
Бай Киро преди 7 години
Бай Иване ,ти Бай Тошо го остави ,тя работата отива да търсим чичкото с малките мустачки!Каквото и да си говорим той беше прав!
1
1
 
37
 
! Отговори
Бай Иван преди 7 години
Ех бай Тошо къде си, сега ни трябваш най-много, но те няма. Има толкова камъни за трошене в мините, има и подходящи хора да ги трошат но няма кой да ги накара!