Обвиниха Мейзер и в подкуп! Бутнала ?30 000 на полицай

За това престъпление наказанието е лишаване от свобода до 10 години
Обновена: 17 авг 2016 13:58 | 17 авг 2016 13:57,
104
Обвиниха Мейзер и в подкуп! Бутнала ?30 000 на полицай
Снимка: Facebook

Окръжната прокуратура във Варна повдигна и второ обвинение - за подкуп, срещу обвинената за причиняване на смърт по непредпазливост чрез умишлено нанесена средна телесна повреда на съпруга си Анита Желева, съобщиха от пресслужбата на прокуратурата в крайморския град.

Новото обвинение срещу 52-годишната обвиняема е за предложен подкуп от 30 000 евро на длъжностно лице, заемащо отговорно служебно положение - полицейски орган, за да не извърши действия по служба. За това престъпление наказанието е лишаване от свобода до 10 години и глоба до 15 000 лева.

Още по темата

Окръжната прокуратура във Варна днес внесе искане във Варненския окръжен съд за определяне на постоянна мярка "задържане под стража" спрямо варненката за двете престъпления, за които е привлечена като обвиняема. Мярката ще бъде гледана по-късно днес.

Анита Желева, по-известна като Анита Мейзер, бе обвинена за убийството на мъжа си – 40-годишният културист от Варна Николай Димов.

Мъжът бе убит през нощта в събота срещу неделя в дома на Анита Мейзер – на 200 м от резиденция "Евксиноград". Драмата става на третия етаж. Атрактивната двойка е позната на всички наоколо, а и баровският й джип я издава, защото вместо номер е изписано името на Анита.

Слухът, пуснат от самата Анита, бе, че 40-годишният фитнес инструктор и спортист бил вързан със свински опашки приживе. Освен това Мейзер твърдяла пред разследващите, че е отишла да пазарува в 2:30 ч през нощта в събота, като оставила Николай пред жилищната сграда да говори с двама негови приятели, които тя не познавала. Когато се прибрала, мъжът ѝ вече бил мъртъв.

Впоследствие обаче скандалната миска от Варна разказала пред разследващите, че задушила съпруга си без да иска, по време на садо-мазо ласки. Първоначално тя се уплашила и дала няколко различни версии, а впоследствие признала и обяснила действията си с това, че се уплашила.

Асфиксията представлява нарушаване на дихателния процес, което води до липса или недостиг на кислород в мозъка. Тя може да се получи при бурна любовна игра, в която Анита Мейзер е участвала, но не е знаела кога да спре.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
27
 
13
 
! Отговори
varg преди 7 години
Познавам Анита от 15 години някъде.Заедно с Киро скалата,Митъо крика и Любо лежанката направихме фитнеса масов спорт в България.
39
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да беше казала ,че Николай е гюленист,вече щеше да е на свобода с извинения
38
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
бе това повече на травестит мяза
37
3
 
23
 
! Отговори
Фен Клуб преди 7 години
Мейзер - президент . Идеална е ..Българина обича садо-мазо-секс ласки ----" Поне да е професионалист" - както се казваше в оня виц за *** за президент .
36
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е то тоя полицай не ги е взел, ама явно прукорора ги е взел, щом и повдигат обвинение по непредпазливост :)
35
1
 
42
 
! Отговори
Мунчо от Под игото преди 7 години
До АнонименТая ако я сложат на турската граница, ар***беските няма да посмеят да дойдат в БГ.----------------------Да бе, като се разчуе какъв секс прави, тия загорелите няма да ги удържи и Бойковата ограда;)
34
4
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами щом става публично това явно са му се видели малко парите, друг извод няма. Горката дори не знае че не е нужно да подкупва никого- такива са некадърници, че 100% не с асубирали доказателства по процедура, после пък прокурора ше е почивка 3 месеца и кой знае какво ибвинение ще напише и тъй нататък. Трябваше да се остави на некадърността на служителите просто
33
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да добре, нека се ровим в гащите на паникьосаната леличка. Имам много познати специализанти, знаете ли как минава едно нощно дежурство в големите болници? Какво ли не се вади от г"зовете на благоприличните българи/ки, които си чешат езиците тук. В къшата си всеки може да прави каквото иска, и ако не беше ползвана за пример сигурно бямаше да е под такава паника и да предлага подкупи?
32
1
 
31
 
! Отговори
Ген полк Гадорян преди 7 години
Секса освен да създава и отнема! Особено ако насреща си имате такава Кугърка. Пада си по ягнешко. Да е жива и здрава и да се моли момичетата от Сливенския да не злоупотребят с нежното й тунинговано телце.
31
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимена на нас, дето нямаме бабички вкъщи, защо не ни покажеш своята? Или се боиш да не засенчи Анита?----Гледайте си бабичката и недей да мечтаеш, някои неща не са за такива като теб, животът ти ще мине без да ги опиташ, ще го изкараш на съпруга само, с бабичката вечер в постелята и на загасена лампа.
30
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мъжът и може да е починал от инфаркт. Бил е задрямал и като се е събудил, я е видял.
29
1
 
35
 
! Отговори
Прагматик преди 7 години
Пробвала е с полицай щото е решила, че е по-гладен от съдия, а той и казал "Ти подиграваш ли са с тия 30 хил евро ***?" През посредник към съда съвсем нямаше да мине с 30 хилки ама тя е алчна и сега ще гние в Сливен
28
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
най-ми е странно, как това културистче, се е хванало с тая жена. Жалко за момчето де. трябва да е бил на същото ниво като нея, и по-....ама жалко за момчето де. то каруцата вече се обърна...
27
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Уф ,че се размириса,тази стана неспасема,шанса и е да се представи за туркиня или върл фен и подръжник на Ердоган,не виждам иначе как ще я пуснат без съд и присъда
26
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ела с мен в пещерата, да уплашим ламята.
25
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мейзер Президент,с Роско за Вице,да се гушкат двамата!
24
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е, поне разбрахме какво още може да означава изразът "убийствен секс"!Жалко за убития, но изборът да живее с тази примитивна жена е бил негов и само негов!
23
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По непредпазливост може да е убийство при автомобилна катастрофа, или в следствие на някаква трудова злуполука, а това да вържеш човека със свински опашки и да го удушиш се нарича умишлено убийство, и спрете с тая асфикция, това е пълна глупост, знаете ли колко време трябва да душите един човек та да умре ?
22
1
 
19
 
! Отговори
ss преди 7 години
мъжа й фитнес инструктура 40 годишен тя на 52 садо мазо ала бала палавници падал си е по какички, хвани кака да те отрака, тя направо го е претакала
21
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тази влезе в месомелачката от където излизане няма.Проста жена.