Вържи ме, вържи ме... молел се Николай на Мейзер

И тя го оковала със свински опашки за масажната маса
18 авг 2016 18:00,
110
Вържи ме, вържи ме... молел се Николай на Мейзер
Снимка: Facebook

Нова версия се появи за убийството от страст на мъжа на Анита Мейзер – Николай Димов.

Последното нещо, което скандалната миска споделила пред разследващите е, че съпругът й доброволно е искал тя да го свърже със свински опашки за ръцете, краката и с две за врата.

Още по темата

Идеята му е била да покаже, мощ, сила и че може да ги скъса. Също така според твърдения на Мейзер това много го възбуждало.

Анита разказала пред криминалисти как културистът се запознал с хора в Латинска Америка, които трябвало да му станат работодатели и искал да ги впечатли. Затова се нагърбил да тренира този номер със свинските опашки, а идеята била да бъде заснет с телефон. Анита обаче не го снимала.

По думите на Мейзер, Николай е бил е овързан на масажната маса за краката, ръцете и две свински опашки на врата. Според разказа на сексбомбата пред разследващи, той започнал да колабира, паднал е от масата и си е разбил носа. Оттам тя обяснява изтеклата кръв.

Адвокатите й потвърждават пред "България днес", че той наистина се е опитал да впечатли хора от Латинска Америка, които е трябвало да му станат работодатели.

Както вече знаете Анита Мейзър остана за постоянно в ареста, реши Окръжният съд във Варна. Магистратите се мотивираха, че събраните до момента доказателства я уличават като извършител на убийството.

В крайна сметка съдът не прие версията й за смъртта на мъжа й. Какви са аргументите на магистратите остана тайна, защото заседанието бе закрито заради пикантните подробности по случая.

Но пък видяхме бурния рев на Мейзър, припадъка й, както и чухме обясненията й: "Луда съм, в климакс съм, и съм невинна!"
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
абе верно умрял, ама хич не ми е симпатичен, защо 40 годишен здрав прав отива да се жени за 52 годишна с мнооооого пари????....любов друг път.....интересчия.....
84
0
 
0
 
! Отговори
Maria преди 7 години
До Анонимен 85"KRASOTATA" ?!? Mnogo jalko za Vas , ako namirate tova " NESHTO " ( za men tova ne e 4ovek )krasivo ! Ili ne sam razbrala 4uvstvoto Vi za humor ...
83
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
в 2 часа през ноща ще тренира номера с опашкитещом е финтес-маниак тоя е на постоянен режим храна, спане, тренировки, акане - всичко е разграфено по минути /особенно както го представят толкова амбициозен/...и да му развали режима просто абсурт няма как да стане сто процента или е упоен или нещо го е залъгала ако е простичък да го върже пък ще му покаже нещо - та те така
82
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Анита Мейзер - Българска гражданка от ромски произход. Поредната ромска драма!
81
0
 
6
 
! Отговори
Гоцев Педала преди 7 години
Тая ще я ощавят яко в БГ то и ще я пуснат да си ходи, пък тя на свой ред ще ощави застраховка на Никито в Щатите и така до следващия.....
80
1
 
0
 
! Отговори
опечален преди 7 години
До ЧЕРНАТА ВДОВИЦА--моите съболезнования (предварително)
79
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Що за извратена жена спи с агонизиращ човек.Тая направо си го е утрепала.
78
20
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Красотата и не ви ли трогва? Нали едно време казваха-красотата ще спаси света.Една красива и успяла българка да имаме и да я тикнем при ромките в затвора.
77
3
 
7
 
! Отговори
Митко преди 7 години
До Киро Смръднята----Кой ще ляга с тази бабичка на 52год.и какво си се замислил кой ще я еб......тя човек затри тоя разсъждава...
76
1
 
18
 
! Отговори
Киро Смръднята преди 7 години
Анитката - черната вдовица толкоз рев фърли в съда щот се сети че вече няма да се намери мъж с такъв кураж че да си легне с нея и само с виброинструменти ще съвкyплявa от сега нататък.
75
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Силно се надявам тази двойка българи да са изключение и да няма други подобни умници.
74
3
 
24
 
! Отговори
Idealist преди 7 години
Стига сте ни занимавали с тази извратеняци. Голяма новина за един перко и една простикеса!
73
10
 
13
 
! Отговори
ОПАСНО ГРОЗНА! преди 7 години
АНИТА Е МНОГО МНОГО БОГАТА И АКО ГО БЕШЕ УБИЛА НАРОЧНО НЯМАШЕ ДА ИЗВИКА ПОЛИЦИЯТА ВЕДНАГА!НО НЕ МИ ХАРЕСВА ТОВА, ЧЕ ПРЕДИШНИТЕ И БРАКОВЕ СА ЗАВЪРШВАЛИ СЪС СМЪРТ
72
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този Николай вероятно е единственият мъж, който е искал да ходи посред лято с белези по китките и врата. Защото колкото и да е силен, човешката кожа си има особености - остават белези. Някой да го е виждал с подобни белези преди това /нали обичал да го връзват/?
71
0
 
14
 
! Отговори
койчо преди 7 години
Точките да се четат О.Р.К.И
70
2
 
33
 
! Отговори
койчо преди 7 години
Те, женските ***, са майсторки на тръшкането и реването с цел съчувствие!!! Доказани театрали!!!
69
0
 
19
 
! Отговори
Анти Мейзер преди 7 години
Чудя се как не е умрял от ифаркт по-рано, само като види този *** гола. Ако всички жени са такива "хубавици", с кеф ще стана гей.
68
2
 
55
 
! Отговори
))) преди 7 години
- как почина първия Ви съпруг?- от гъби- а втория ?- и той от гъби- Хм, а третия и той ли от гъби ?- Не, той умря от чук- Как така от чук ?- Ами е така, не искаше да яде гъби
67
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
глупава версия, така ли се убива човек с душене ? трябва да го душите поне 6-7 минути но и тогава няма да успеете, ако не му запушите устата и носа, упоила го е ислед това го е удушила, и сега разправя небивалици
66
1
 
23
 
! Отговори
ЧЕРНАТА ВДОВИЦА преди 7 години
СМЯТАМ ДА СЕ ОМЪЖА ЗА 4-ТИ ПЪТ ИМА ЛИ КАНДИДАТИ ;D