Сватбари на Стоичков атакуват с жалби фотографа

Камата пък вече замина за Виена, оттам за Маями
Обновена: 30 авг 2016 07:14 | 30 авг 2016 07:00, Камелия Цветанова
259
Сватбари на Стоичков атакуват с жалби фотографа
Стоичков тръгва към колата на "България днес" със свой приятел. Снимка: "24 часа"

Близо 100 души, участвали в сватбата на дъщерята на Христо Стоичков - Христина, събират подписи под контражалба, в която обвиняват репортерския екип на в. "България днес" в хулиганство.

Още по темата
29 авг 2016 12:00
332

Самия футболист пък още вчера призори е заминал с полет за Виена, а оттам за Маями, пише в. "Труд".

Прокуратурата вече възложи на полицията в Етрополе да разпитва свидетели на скандала между Христо Стоичков и екипа на "България днес".

Разследването, което се ръководи от Районна прокуратура – Етрополе срещу Стоичков е за извършено хулиганство - непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото.

Инцидентът стана в събота пред манастир "Св. Троица" в района на община Етрополе.

Около 16:00 ч., на паркинга пред манастира възникна скандал между Христо Стоичков и Борислав Тошев - фоторепортер от вестник "България днес", който искал да снима сватбата на дъщерята на Стоичков.

Разпитан е и шофьорът Петър Димитров. Той заявил, че докато бил в колата с Борислав Тошев към тях се приближил Христо Стоичков с настояване да му предадат направените записи на телефоните си, след което му нанесъл няколко удара по лицето. Друг мъж се опитал да отвори задната врата на автомобила, където седял фоторепортера.

За да избяга, шофьорът потеглил назад, вследствие на което ударил друг спрял автомобил.

По разследването е разпитан като свидетел и фоторепортерът Борислав Тошев, който първоначално не предал на разследващия орган направения запис под предлог, че не е сигурен дали записът е съхранен.

Назначена е съдебно-медицинска експертиза за установяване вида и характера на телесните увреждания на Петър Димитров, както и механизма на причиняването им.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


259
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
139
10
 
17
 
! Отговори
SS преди 7 години
егати и държавата - уличен в явно хулиганство да напусне страната!!Доказателство, че "правораздавателните" органи не стават за нищо.Значи всеки може да ме набие, след това да му осигурят набързо билет, и айде... ходи го съди
138
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
океан от храчки и пяна от помия
137
11
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ИСТИНАТА БОЛИИ кога Стоичков е прав - когато нашамари полицая, когато псуваше журналистите при официални интервюта, когато се скара с Кройф, Пенев и половината национален отбор, когато караше със синята лампа, когато се отказа от България и каза, че Каталуния му е родината. И да питам, защо бащата не си направи частно парти с охрана,а не дори полицията да ги пази. Или журналистите са добри, когато взимат поръчкови интервюта и му се мазнят. Искам се да го направи същото и в Маями, нали е мъж.
136
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ми да. Всички знаят, че силата на Стоичков е в краката, не в главата.
135
12
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този Стоичков потроши милиони за да го направи рекламата пръв и най-велик.НО НИКОГА НЯМА ДА НАДМИНЕ ГУНДИ, НИТО КАТО ФУТБОЛИСТ, НИТО КАТО ИНТЕЛЕКТ.
134
16
 
12
 
! Отговори
ИСТИНАТА БОЛИ преди 7 години
ДЕБЕЛИЯ ШОФЬОР ЛЪЖЕ,КАТО ДЪРТА ***!!!! БИЛ БИТ,ХАХАХАХАХА!!!! НЯМА СВИДЕТЕЛИ,НЯМА КАМЕРИ,НЯМА НИЩО...ЗАТОВА..ЩЕ ГО ПОЛАПАТЕ МАЛКО !!!!! И НЕКА УВАЖАВАМЕ,ЧОВЕКА КОЙТО НИ НАПРАВИ ИЗВЕСТНИ НАВСЯКЪДЕ ВЪВ ВСЕЛЕНАТА!!!! *** български,ОЗЛОБЕН народ,БЕЗ МНЕНИЕ !!!!! БЪЛГАРИНЪТ...НАЙ-ЗЛОБНОТО СЪЩЕСТВО НА ПЛАНЕНАТА!!! НЯМАМ ДУМИ!!!! НИКЪДЕ НЯМА ДА СТИГНЕМ!!!ЗАЩОТО Е САМО НЕГАТИВИЗЪМ И ЗЛОБА!!!! *** НАРОД!!!! БЕЗ МНЕНИЕ!!!! ВСЕКИ ГИ ЛЪЖЕ,***,КРАДЕ,РЕКЕТИРА....АМА СТОИЧКОВ ВИ ВИНОВЕН!!!!!!
133
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не само на сватбата, и на развода ще има бити. Най-вероятно тогава жертвата ще е зетят - българинът с чудното българско име АЙКУТ.
132
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
МАНАСТИРЪТ Е ОБЩЕСТГВЕНО МЯСТО, НЕ Е ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТ НВА ПАРВЕНЮТО СТОИ4ЧКОВ. ТАМ ВСЕКИ МОЖЕ ДА ОТИДЕ И ДА СИ СНИМА КОЛКОТО СИ ИСКА. ТОВА,1 ЧЕ В ОБЕКТИВА МУ Е ПОПАДНАЛА НЯКАКВА СЕЛСКА СВАТБА - НЕ Е НЕГОВА ВИНА.
131
9
 
8
 
! Отговори
jiji преди 7 години
АБЕ НА ТОЯ ДЕБЕЛАК НИЩО МУ НЯМА..САМО ЛЪЖЕ,ЧЕ Е БИТ...ЗА ДА СТАНЕ СКАНДАЛ И ДА ВЗЕМАТ ТИРАЖ И МАЛКО ПР...!!! А И КАТО ГО ГЛЕДАМ ИЦО,НЯМА КАК ДА УДАРИ ЧОВЕК СИЛНО...А ТОЯ ДЕБЕЛИЯ ШОФЬОР АКО СЛЕЗНЕ,ЩЕ ГО УБИЕ ОТ БОЙ,БАТЕ ИЦО!!!! СЕЛСКИ ХИТРИНКИ НА БГ МЕДИИТЕ,,ДЕТО НАЗНАЧАВАТ ОТ КОЛ И ВЪЖЕ..ВСЧКАКВИ ***..БЕЗ ОБРАЗОВАНИЕ!!! НО ЖУРНАЛИСТИ!!!! НАЙ-ТЪПИТЕ ВЪПРОСИ СА НА БЪЛГАРСКИТЕ ЖУРНАЛИСТИ!!! НО,КАКТО ВИКАШЕ ХАЧО БОЯДЖИЕВ...ПЪРВО НА ДИВАНА,ПОСЛЕ НА ЕКРАНА!!!!
130
2
 
1
 
! Отговори
да ве преди 7 години
До !А ти какъв си ?
129
3
 
16
 
! Отговори
! преди 7 години
И пак да припомним - на селска сватба, без бой - не може
128
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ИМА СИ ЗАКОНИДа, така е, има си закони. Журнал.я.т.а трябва да си поемат последствията, както обаче и селския тарикат Ицо.
127
4
 
14
 
! Отговори
ИМА СИ ЗАКОНИ преди 7 години
След като не си поканен , си излишен ,и твоето място не е там !САМОПОКАНИЛИТЕ СЕ , СИ НОСЯТ САМИ ОТГОВОРНОСТ , НЯМА КАКВО ДА СЕ ПРИКРИВАТ ЗАД МЕДИЯТА НА КОЯТО СЛУЖАТ !
126
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ицо е пич е всеки е страдал малко или много от тези *** журналисти
125
1
 
7
 
! Отговори
РОБИТЕ НА ДЕМОКРАЦИЯ преди 7 години
Ти нямаш ли собствено достойнство ?В Бг НИЕ СМЕ РОБИТЕ НА ИЗМИСЛЕНАТА АМЕРИКАНСКА ДЕМОКРАЦИЯ.
124
6
 
16
 
! Отговори
! преди 7 години
Страшна селяния, и Стоичков, и сватбарите му.
123
4
 
7
 
! Отговори
до 142 преди 7 години
до 142 що да бъде наказан, ако историята беше записана от самото начало да коментираме ама е записан само края журналистите явно лъжатпък и Ицо като му казва махай се - той му вика няма да се махам ще снимам ...с което явно го дразни ....ами баланс трябва да се търси...много ясно е, че като влезеш в клетката, с парче месо и дразниш лъва .....единствения възможен изход е да бъдеш изяден от лъва.
122
5
 
13
 
! Отговори
иван преди 7 години
стига вече с този *** стойчков.бил добър футболист- и какво от това ?Да бяхте написали нещо за добрия миньор,добрия учител,добрия човек,независимо с каква професия е .Занимавате ни само с този самозабравил се "***"(негов изказ) и сватбата на щерка му.живи и здрави и далече от България.Не е все едно да караш със син буркан,даден от боко и да се държиш като Човек.
121
13
 
14
 
! Отговори
Ангел преди 7 години
Пожелавам на Стоичков да осъди наглия репортер изкарваш заплатата си на чужд гръб.Да даде урок на всички наглеци .Поторпевшите от журналистическата НАГЛОСТ сватбари им пожелавам да го съсипят както него така и безизвестния им вестник!
120
16
 
8
 
! Отговори
Родолюбец преди 7 години
Защо неблагодарните българите не уважават своите герои, защо се гаврят с тях! Благодарение на Стоичков станахме четвъртата световна сила! Четвръртата сила в света, и вместо да му се покланят, неблагодарните българи го плюят!