Сватбари на Стоичков атакуват с жалби фотографа

Камата пък вече замина за Виена, оттам за Маями
Обновена: 30 авг 2016 07:14 | 30 авг 2016 07:00, Камелия Цветанова
259
Сватбари на Стоичков атакуват с жалби фотографа
Стоичков тръгва към колата на "България днес" със свой приятел. Снимка: "24 часа"

Близо 100 души, участвали в сватбата на дъщерята на Христо Стоичков - Христина, събират подписи под контражалба, в която обвиняват репортерския екип на в. "България днес" в хулиганство.

Още по темата
29 авг 2016 12:00
332

Самия футболист пък още вчера призори е заминал с полет за Виена, а оттам за Маями, пише в. "Труд".

Прокуратурата вече възложи на полицията в Етрополе да разпитва свидетели на скандала между Христо Стоичков и екипа на "България днес".

Разследването, което се ръководи от Районна прокуратура – Етрополе срещу Стоичков е за извършено хулиганство - непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото.

Инцидентът стана в събота пред манастир "Св. Троица" в района на община Етрополе.

Около 16:00 ч., на паркинга пред манастира възникна скандал между Христо Стоичков и Борислав Тошев - фоторепортер от вестник "България днес", който искал да снима сватбата на дъщерята на Стоичков.

Разпитан е и шофьорът Петър Димитров. Той заявил, че докато бил в колата с Борислав Тошев към тях се приближил Христо Стоичков с настояване да му предадат направените записи на телефоните си, след което му нанесъл няколко удара по лицето. Друг мъж се опитал да отвори задната врата на автомобила, където седял фоторепортера.

За да избяга, шофьорът потеглил назад, вследствие на което ударил друг спрял автомобил.

По разследването е разпитан като свидетел и фоторепортерът Борислав Тошев, който първоначално не предал на разследващия орган направения запис под предлог, че не е сигурен дали записът е съхранен.

Назначена е съдебно-медицинска експертиза за установяване вида и характера на телесните увреждания на Петър Димитров, както и механизма на причиняването им.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


259
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Новите промени в Наказателния кодекс предвиждат сурови наказания за дръзналите да фотографират политик без негово изрично съгласие Ето че пак ни изненадаха следновогодишно. Вече нямало да може всеки да си фотографира, филмира, записва или подлага на подобно друго действие когото и когато му скимне. Това се предлага да влезе в новото съдържание на чл. 146 от Наказателния кодекс (НК) на републиката.
98
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 144 - това ли изнамери!?В случая нито дейността е обществена, нито мястото е публично и обществено, защото събитието е доста лично... Ще имат ядове със закона въпросните журналисти! Доколкото разбрах сред гостите са били и братяя Пулеви! Да се радват, че не са разбрали и не са излезли със Стоичков!
97
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мишките са скрили и снимат с телефоните ,Стоичков му вика махай са от тука а наглеца отвръща ши снимам пък ,демек избий ми зъбаците щот съм нагъл.Грешката на Стоичков е ,че не го наду с туоаници ами много му се обяснява
96
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ицо е световен шампион по мегапростащина в свръх тежка категория!
95
2
 
7
 
! Отговори
BUSINESS преди 7 години
Репортери и Журналисти са Престъпници защото системно нарушават Законите на Република България , снимането и филмирането е Забранено със Закон
94
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Alek 2Ако не са си изтрили записите още по-зле за тях - попадат под ударите на НК за незаконно заснемане, а също и за причиняване на ПТП на спрял автомобил! но според мен много по-трудно ще докажат, че някой ги е бил, защото рИвът по медиите не се приема за доказателство, а един на друг да са "свидетели".... няма кой да им повярва!
93
5
 
5
 
! Отговори
Ицо циганина преди 7 години
Тоя селянин беше велик футболист, но като човек е пълен ***.
92
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Имаше навремето един такъв журналист дето писа за Първанове ,че бил болен от трипер,помните ли после какво му се случи ? Потрошиха го с чукове и винкели,те това си заслужават,тез убавци попаднаха на Стоичко и им се размина.Що не отидоха преди три години на паркинга на Роял Касъл на Елените скрити да снимат сватбата на дъщерята на Ветко Арабаджиев ,сватба за чудо и приказ а ? Знаете ли ,че щяха да ги върнат в Софето квадратни ,и щяха да твърдят ,че са катастрофирали,хаха
91
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ТЮ ФЛЕКЪТ ИЗБЯГА В МАЯМИ.
90
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До AlekАко аз, Стоичков или който и да е в момента прави сватба в Етрополския или който и да е манастир нахалници, като теб нямат право да снимат събитието, защото е лично! Пък било то в манастир, църква, на улицата, в гражданското, в ресторанта или където и да е!? Не можеш и нямаш право да ме снимаш, ако минавам покрай теб на улицата без мое резрешение! Възпитаните хора се съобразяваме с това и не щракаме всеки по улицата!
89
3
 
5
 
! Отговори
иванова преди 7 години
всеки има право на лично пространство......това че са грабнали по един микрофон не им дава основание да си пъхат гагите навсякъде
88
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Фоторепортерът някакси ще се измъкне, че е снимал Стоичков, тъй като последният бил обществено известна личност. По-интересно е как фоторепортерът ще оправдае фотографирането на придружителя на Стоичков.
87
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 138А ти къФ *** си бре, та даваш оценки за Ицо с такива епитети! Я си изброй заслугите за България, та да видим от позиция на какъв световноизвестен учен, артист, музиканти или т.н. си позволяваш такива хули по най-известния Българин, бе селски?!
86
1
 
5
 
! Отговори
Бо преди 7 години
То и Рууни беше бетер Стоичков, ама се кротна, пък наш'то ...
85
2
 
3
 
! Отговори
До Анонимен преди 7 години
Абе то е се прави на луд , Закона изришно казва че е Забранено да се снима и филмира , като не спзаваш Законите местото ти е само в Затвора
84
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
тука само Журналистчета с купени Дипломи защитават прокълнатото Репортерче дето си е за пандиза по Българските Закони
83
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 134Я изброй подробно по кои членове от кои закони са тези "случаи"!? Давай! Или са май неписани такива и само журналистите си ги "знаят"!
82
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Първо Репортера на Съд по чл.32 и чл.146 от Наказателния Кодекс да си излежи присъдата , после Стоичков
81
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 129Свидетел си бил на мук... Гледал си телевизия и си правел "умопомрачителни" заключения! А на ясно ли си, че още преди да станат известни с мутренските си изпълнения виса и сикаджии, Ицо е израстнал заедно с тях по спортни школи и лагери!? И какво... да се прави, че не ги познава ли? И пак те питам - какво си направил ти за България, освен да гледаш Стоичков по телевизията и да злобееш, че не можеш да си като него!?
80
2
 
7
 
! Отговори
Hermann преди 7 години
Не съм обект на обществен интерес,но ако дойдат такива при мен,до седмица ще са под национално издирване,което няма да даде никакъв резултат . Що не снимате важните неща,бе,***?