Сватбари на Стоичков атакуват с жалби фотографа

Камата пък вече замина за Виена, оттам за Маями
Обновена: 30 авг 2016 07:14 | 30 авг 2016 07:00, Камелия Цветанова
259
Сватбари на Стоичков атакуват с жалби фотографа
Стоичков тръгва към колата на "България днес" със свой приятел. Снимка: "24 часа"

Близо 100 души, участвали в сватбата на дъщерята на Христо Стоичков - Христина, събират подписи под контражалба, в която обвиняват репортерския екип на в. "България днес" в хулиганство.

Още по темата
29 авг 2016 12:00
332

Самия футболист пък още вчера призори е заминал с полет за Виена, а оттам за Маями, пише в. "Труд".

Прокуратурата вече възложи на полицията в Етрополе да разпитва свидетели на скандала между Христо Стоичков и екипа на "България днес".

Разследването, което се ръководи от Районна прокуратура – Етрополе срещу Стоичков е за извършено хулиганство - непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото.

Инцидентът стана в събота пред манастир "Св. Троица" в района на община Етрополе.

Около 16:00 ч., на паркинга пред манастира възникна скандал между Христо Стоичков и Борислав Тошев - фоторепортер от вестник "България днес", който искал да снима сватбата на дъщерята на Стоичков.

Разпитан е и шофьорът Петър Димитров. Той заявил, че докато бил в колата с Борислав Тошев към тях се приближил Христо Стоичков с настояване да му предадат направените записи на телефоните си, след което му нанесъл няколко удара по лицето. Друг мъж се опитал да отвори задната врата на автомобила, където седял фоторепортера.

За да избяга, шофьорът потеглил назад, вследствие на което ударил друг спрял автомобил.

По разследването е разпитан като свидетел и фоторепортерът Борислав Тошев, който първоначално не предал на разследващия орган направения запис под предлог, че не е сигурен дали записът е съхранен.

Назначена е съдебно-медицинска експертиза за установяване вида и характера на телесните увреждания на Петър Димитров, както и механизма на причиняването им.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


259
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всички вие се съсредоточавате върху личността на Стоичков.Повечето левскари и нереализирани комплексари мразещи успелите и талантливите.Тук става въпрос,че някакви ***,изявяващи се като репортери си позволяват да нарушават правата на другите.И едтествено да си понесът последствиеята,в случая боя.54810
18
16
 
12
 
! Отговори
Иван преди 7 години
Никой от тук плюещите не се замисля, тези журналисти наистина ли са бити или просто са си го търсели и са провокирали с поведението си. Все пак трябва да потърсят слава, знаят че Стоичков не долюбва журналисти и нарочно са се навлекли неканени без дори да го попитат може ли да снимат. Малко бой са яли тея, още трябва. Не Стоичков се мисли за безсмъртен, точно обратното е, журналистите се мислят за безсмъртни с назначенията си от горе. Евала на Стоичков че не се подава и не му пука.
17
18
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Оревахте света за двама жълто-кафеви папарашки бок.лука.
16
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хахаха..фоторепортерът не бил сигурен, че записът е съхранен. Нали първата му работа е била да прегледа какво е заснел бре?
15
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дреме му нз оная работа. В България закони няма, особено ако си богат и приближен на управляващите мутри.
14
0
 
14
 
! Отговори
Bolero преди 7 години
Полицията от Етрополе се е свеързала с тайните си клетки в Виена и в Миями за съдействане
13
26
 
21
 
! Отговори
Жеко преди 7 години
Браво Ица. Цяла българия е с теб. Само така можем да се справим с жълтите вестници.
12
19
 
16
 
! Отговори
а така преди 7 години
аз не ходя там където не съм канен, не снимам някой който не желае това, не пиша жълтини...да аз не съм журналист, за това не се карам със стоичков не блъскам спрени на паркинга коли...не служа на мафията и за това не ям бой неканен на чужда сватба...много журналисти стават хулигани за жълти стотинки...просто са прости
11
12
 
28
 
! Отговори
fgh преди 7 години
Пейзана мазен със сини венци-Стоичков е със стафиди вместо с топки в гащуните! Нацапал с кафяво дънцето избяга с 1-я полет далеч от селския си героизъм!!! Клоун на n-та степен. Цялата му пейзанска фамилия са подобни смешници!
10
18
 
12
 
! Отговори
иван преди 7 години
Малко са го били шофьорчето на Пеевски
9
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До калашников- Докато има такива които сравняват ритнитопковеца с Левски и още 127 години България ще е на това дередже.
8
7
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Съжалявам за това, което ще напиша. Но - това е типично нашенско поведение на силните на деня, които са решили, че всичко им е разрешено. Това е избиване на комплекси и липса на елементарно възпитание и то е разпространено във всички сфери на живота ни.
7
12
 
37
 
! Отговори
se преди 7 години
Жалко момче е Стоичков.Завършил посредствено училище,ритал топка и попаднал в мафията наречена футбол.След това си помислил ,че е богоизбран и се перчи като подстриган петел на всеки който срещне.Но и журналистите имат вина защото в годините на прехода дадоха трибуна на десетки такива парвенюта да се показват и да се толерират.Една сериозна медия никога няма да се занимава с такива особи.Просто ги пропуска в репоратжите и коментарите.Лошото е,че и децата му се мислят за деца на ,,господа"
6
7
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стоичков вместо да се извини за цирка,който спретна се държи като страхливец и дребен тарикат!
5
7
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този нали преди време заяви: "България нищо не ми е дала." Що не си стои в Маямито, ами се влачи тук да му търпиме примитивните изцепки?
4
1
 
3
 
! Отговори
пищова на митьо преди 7 години
***
3
30
 
7
 
! Отговори
калашников преди 7 години
журналистика в българия няма, има *** на силните на деня...стоичков не е хулиган, а национален герой новия левски...естествено служещите на султана не разбират това ... ченгета , прокурори *** на кого служите 27г. на други народи не на българския
2
11
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тия всичките 100 сватбари са били на паркинга и са видели какво точно се е случило, така ли излиза? А за лъжесвидетелстване, а?!
1
47
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво Ице.